35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra spadam do roboty
Morek czekam na zdjęcie tylko szybko nie kasuj bo ja będę zaglądać między klientkami
efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnychruszczow wrote:jeszcze te z mutacjami MTHFR, ponieważ to te mutacje odpowiadają za przyswajanie kwasu foliowego
No właśnie, jeśli jest ku temu wskazanie... nadmiar kwasu foliowego też jest szkodliwy, w ciąży też.
chruszczow, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Dobra spadam do roboty
Morek czekam na zdjęcie tylko szybko nie kasuj bo ja będę zaglądać między klientkami
aż sama się posmiałam
Simba, chruszczow, dorbie, macduska, kapturnica, Zofia8, Aasiula, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:No właśnie, jeśli jest ku temu wskazanie... nadmiar kwasu foliowego też jest szkodliwy, w ciąży też.
była mowa tylko o tym, że dawka 200 to jednak za mała
Dusia ma akurat czas na podrasowanie swojego organizmu i uważam, że warto go na to wykorzystać,a nie zaczynać dopiero po rozpoczęciu starań.
Dla zdrowych osób w okresie starań zalecana dawka to 400-1000.Simba, ania.g, macduska, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Ja nienawidze zastrzykow. Te przed IVF były spoko, ale sterydy na dojrzewanie płuc - masakra
U mnie dzis w programie Twix Band z repertuarem "Jęczenie na życzenie"
Dobrze ze jutro weekend bo w tygodniu nie pije...niestetyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:55
ania.g, chruszczow, dorbie, Reni, macduska, Zofia8, kkisia, stara.krycha, BISCA, anna maria, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ale nikt o nadmiarze nie mówił
była mowa tylko o tym, że dawka 200 to jednak za mała
Dusia ma akurat czas na podrasowanie swojego organizmu i uważam, że warto go na to wykorzystać,a nie zaczynać dopiero po rozpoczęciu starań.
Dla zdrowych osób w okresie starań zalecana dawka to 400-1000.
No jak padają dawki 5mg, 15 mg w dyskusji zdrowych kobiet to się tylko zastanawiam
-
chruszczow wrote:Moremi, mi się wydawało że ja też nie dam rady, na początku po kilka godzin sie przymierzałam do każdego ale się przemogłam, w końcu czekają mnie większe hardcory (mam nadzieję)
fakt - jestem w tej kwestii od niego zależna i dobrze mi z tym.
Elfik też sobie nie robiła i wiem, ze tutaj się rozumiemy
Swoją drogą Elfik też mogłaby brzuch wrzucići Magda również.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:59
chruszczow, dorbie, Simba, efcia, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ja się grzecznie pytam jakie qrwa zdjęcie!?
Simba wrote:Patrze na to zdjecie naszych lasek z Sopotumamatrojki80, moremi, ola_35, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, paszczakin, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:No jak padają dawki 5mg, 15 mg w dyskusji zdrowych kobiet to się tylko zastanawiam
Ona zdrowa baba, więcej niż minimum jej nie trzebamacduska lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nieeeee toć Duśka o 200 mikrogramach mówiła
Ona zdrowa baba, więcej niż minimum jej nie trzeba
No i git, bo się już boję, ze się chcą na zapas szprycować, a Zocha ma potencjał ku temuwidziałam listę tego co łyka
moremi, macduska, kapturnica, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
słyszałam, że seks analny pomaga
macduska wrote:To się dołączę do gównianego tematu.
U mnie odwrotnie niż u Miśka.
Od czasu operacji NIC.
To chyba już za długo?
Jadłam suszone śliwki, piłam litry kefiru, kawy z mlekiem i NIC ani grama.
Drogie Bravo, co robić? Co robić?moremi, mamatrojki80, megan8, kkisia, stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, Luna76, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny