35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Brzuchem
Juz wałówka jest
Aasiula, malgos741, Zofia8, macduska, kkisia, chruszczow, Simba, Magdala, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Morcia nie da rade nie miesci sie w kanonach wątkowych .
A tak z innej beczki.Mlody ma w poniedzialek urodziny. Chcialam mu upiec tort zeby mial niespodziewajke A tu zonk!!Bo w poniedzialek nie ma lekcji i jak niby mam to zrobic ?
A czemu nie ma lekcji? -
nick nieaktualny
-
Kapta - ja jeszcze jakis czas temu mowiłam do kogos ze znajomych ze tak dobrze czuje sie w ciazy ze moge chodzic i chodzic. I prosze wykrakałam sobie - teraz chciałabym rodzic i nic.
kapturnica, macduska, Arwena, malgos741, kkisia, ania.g, dorbie, chruszczow, megan8, ComeToMeBaby, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Kapta - ja jeszcze jakis czas temu mowiłam do kogos ze znajomych ze tak dobrze czuje sie w ciazy ze moge chodzic i chodzic. I prosze wykrakałam sobie - teraz chciałabym rodzic i nic.
-
kapturnica wrote:Morcia nie da rade nie miesci sie w kanonach wątkowych .
A tak z innej beczki.Mlody ma w poniedzialek urodziny. Chcialam mu upiec tort zeby mial niespodziewajke A tu zonk!!Bo w poniedzialek nie ma lekcji i jak niby mam to zrobic ?
Ja gołego też nie będę pokazywać, bo to nie moje klimaty, a i sine ślady po zastrzykach nie są piękne. Sam brzuch mi wywaliło i od jakichś dwóch tygodni raczej nie da się ukryć, że to ciąża.
Zoska!!! Ja? Sama mam sobie zastrzyki robić? Zwariowalaś???kapturnica, malgos741, Aasiula, kkisia, dorbie, chruszczow, Simba, BISCA, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Nikt nie każe gołego brzucha pokazywać, a obiecałas kiedyś, że jak już będzie ciążowy, to pokażesz. Teraz się wymigujesz zołzo jedna.
Ja gołego też nie będę pokazywać, bo to nie moje klimaty, a i sine ślady po zastrzykach nie są piękne. Sam brzuch mi wywaliło i od jakichś dwóch tygodni raczej nie da się ukryć, że to ciąża.
Zoska!!! Ja? Sama mam sobie zastrzyki robić? Zwariowalaś??? -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nikt nie każe gołego brzucha pokazywać, a obiecałas kiedyś, że jak już będzie ciążowy, to pokażesz. Teraz się wymigujesz zołzo jedna.
Zoska!!! Ja? Sama mam sobie zastrzyki robić? Zwariowalaś???
Masz siniaki po tych zastrzykach? Mi się nie robią. -
Dobra zeby nie bylo ,ze z geby dupe robie
Proszz
Wyszlo chujowo ale co zrobic jak nic nie zrobic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 10:07
mamatrojki80, macduska, Reni, moremi, gretka, Krakonka, malgos741, kkisia, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
wyjdziesz sama czy mam Cię wyprowadzić?!
ComeToMeBaby wrote:Dół w rozmiarze S (pasował też w sumie XS, ale se darowalam,różnicy na tyłku nie widać, a wygodniejsze), a góra 2xXS...
2xXS!!! Mmmmmkapturnica, macduska, mamatrojki80, moremi, Krakonka, kkisia, chruszczow, Simba, stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, Parka, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny