35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Powiedzmy.To bylo na połówke a juz mi urósl 2cm .Taki mialamw 7mym miesiacu z synem.Wiec koncem ciąży bede wozić na taczce
EEEE tam, ja jak poszłam Janka rodzić to mi położne nie wierzyły, ze ma mam jedno dziecko w brzuchuspoko dasz radę.
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Powiedzmy.To bylo na połówke a juz mi urósl 2cm .Taki mialamw 7mym miesiacu z synem.Wiec koncem ciąży bede wozić na taczce
fajny brzuch
Ja swój później wrzucę jak mąż zdjęcie zrobi.
Tak Dusia - siniaki mam. W szpitalu też się nie obyło bez nich. Chociaż raz na jakiś czas udaje się jakiegoś uniknąć.mamatrojki80, macduska, kkisia, chruszczow, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Można? Można
fajny brzuch
Ja swój później wrzucę jak mąż zdjęcie zrobi.
Tak Dusia - siniaki mam. W szpitalu też się nie obyło bez nich. Chociaż raz na jakiś czas udaje się jakiegoś uniknąć.malgos741, mamatrojki80, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nikt nie każe gołego brzucha pokazywać, a obiecałas kiedyś, że jak już będzie ciążowy, to pokażesz. Teraz się wymigujesz zołzo jedna.
Ja gołego też nie będę pokazywać, bo to nie moje klimaty, a i sine ślady po zastrzykach nie są piękne. Sam brzuch mi wywaliło i od jakichś dwóch tygodni raczej nie da się ukryć, że to ciąża.
Zoska!!! Ja? Sama mam sobie zastrzyki robić? Zwariowalaś???
Nieeee. Ja wolalam samaA mialam porownanie, bo maz tez mi robil. Ale Ty nie wiesz, bo nawet nie sprobowalas
Ok Moremi. To tylko za zarty. Robisz przeciez tak, zeby bylo najlepiej
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Nieeee. Ja wolalam sama
A mialam porownanie, bo maz tez mi robil. Ale Ty nie wiesz, bo nawet nie sprobowalas
Ok Moremi. To tylko za zarty. Robisz przeciez tak, zeby bylo najlepiejchruszczow, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
właśnie nie zczaiłam czemu się przyczepiłySimba wrote:On byl maly.
A poza tym to byla taka forma stylistyczna - Krakonka na pewno ma dla niej jakas fachowa nazwe. Ze z jednej strony borkulek a za chwile rzygi.Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny