35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:po Twoim brzuchu i pierdelamencjach, że Twój dół to rozm. 40///(wygląda mi na 34
- to ja mam wnosi Twoje listy - moja jest lepsza..
ComeToMeBaby, Bozia3, inessa, MartaDidi, Dziobak, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj zaszalałam zakupowo, kupiłam sobie torebkę, sukienkę, koszule nową do pracy i buty. Wszystko wożę w bagażniku i teraz będę po kolei wnosić do domu, bo jak wlezę naraz z tymi torbami to M nie będzie miał wesołej miny
ComeToMeBaby, anna maria, moremi, inessa, gretka, Zofia8, Aasiula, Elfik, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Hehe, to nie czytałaś pewnie, że zrezygnowalam z pierwszej sukienki. Tej którą zadatkowalam. Właśnie byłam zrezygnować z umowy, zadatek przepadł.
Kometa nie nadążam czasami za WamiNie dało rady wymienić jej na inną? Całkowicie już zrezygnowałaś czy da rade jeszcze cos z tym zrobić?
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Ja dzisiaj zaszalałam zakupowo, kupiłam sobie torebkę, sukienkę, koszule nową do pracy i buty. Wszystko wożę w bagażniku i teraz będę po kolei wnosić do domu, bo jak wlezę naraz z tymi torbami to M nie będzie miał wesołej miny
Ja kupiłam torebkę.
W domu dopiero zobaczyłam, ze ma zupełnie inny odcień niż wydawało się w sklepie.
Jutro pewnie pojadę wymieniać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 18:10
ola_35, anna maria, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:No z tego co usłyszałam potwierdziło się, że nie są chętni do dogadania się. Ja nie wiem, może im ten model nie szedł albo był ostatni czy coś, że się uparli go sprzedać. Nie wiem.
W każdym razie mam już inną.
Szkoda , że nie udało Ci się wybrać innej w tym salonie. A pokazywałaś zdjęcie tutaj tej nowej?
-
Wiesz Kometa ładna, do sukienki dochodzi jeszcze wiele dodatków , fajna fryzura , makijaż , dopiero po tym wszystkim wygląda się super. Ale na razie nie zaliczkuj jej poczekaj jeszcze trochę, żebyś była 100% pewna że to ta. Tamta też była ładna, tylko nie wiem czemu , ale kojarzyła mi się z Białą Damą co przechadza się nocą po zamkowych korytarzach.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość