X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ciekawa jestem co na to ksionc Andżej?
    Rzuci na mnie klątwę jak nic. ;-)

SolarPolar, moremi lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie muszę mówić co jem? i ze zaraz trenuje? No... i wszystko jasne... Zakrztusiłam się kłaczkiem...

ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Elfik, Simba, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dla zdrowia obiore marchewke, buraki i jablka i zrobie sok.

ComeToMeBaby, Simba, megan8, Magdala lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    ja nie muszę mówić co jem? i ze zaraz trenuje? No... i wszystko jasne... Zakrztusiłam się kłaczkiem...
    Ja patrze na nordic tracka i mysle kiedy sie zmobilizuje. Skad wy sily czerpiecie. Kiedy gotowanie, sprzatanie, pranie, prasowanie, podlewanie, wychodzenie z psem, praca ( dojazdy pomijam bo moj przypadek jest chory) . Ja juz chce sie polozyc ale czekam na pranie i gotuje miecho dla psa. Jeszcze prysznic i seks i spac.

ComeToMeBaby, moremi, Elfik, Simba, Arwena, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słyszałyście, ze ustawę o in vitro mają tylko na czas określony uchwalić? bo postęp medycyny jest duży... w Faktach o tym słyszałam przed chwilą.

ComeToMeBaby, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- mamy zabkujacych stworzen... Czy ktoras z Was jest zainteresowana zelem na zabkowanie orajel na noc- swiezo ze Stanow. Ja wzielam jeden, drugi jest na sprzedaz za 80 zl... Ja kupilam ten nocny

Simba lubi tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja idę sobie pograć, jutro swoje pianino sprzedaje, ale nie żebym płakała za nim, bo sobie kupuje lepsze.

ComeToMeBaby, MartaDidi, moremi, chruszczow, Simba, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja patrze na nordic tracka i mysle kiedy sie zmobilizuje. Skad wy sily czerpiecie. Kiedy gotowanie, sprzatanie, pranie, prasowanie, podlewanie, wychodzenie z psem, praca ( dojazdy pomijam bo moj przypadek jest chory) . Ja juz chce sie polozyc ale czekam na pranie i gotuje miecho dla psa. Jeszcze prysznic i seks i spac.
    Ja nie mam faceta na co dzien i dlatego-serio - mam czas na trening.. Jak moj chlop sie zjawai to caly misterny plan w piz...du...

ComeToMeBaby, Dziobak, moremi, anna maria, megan8, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nie, nie słyszała. To pepewnie będą powtarzać we wiadomościach.

W kontekście kampanii wyborczej o tym mówili, o wykorzystywaniu tematu w kampanii, padło stwierdzenie, ze ustawa na czas określony... dziwne.

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ola, to ty pianino masz i grasz? A talent też jest?

Tak mam i gram, bardzo lubię, uczę się nadal w szkole muzycznej :-) Chodzę na lekcję indywidualne. Wiesz chyba idzie mi całkiem dobrze.

ComeToMeBaby, Elfik, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziec przy cycu, matka na forum.
    Strzelilam dzis sobie skalpel wyzwanie po raz 1. Torpeda program, takie ja lubie. Tabata 40 minut, pot sie leje, krew bucha, z ust wydzieraja sie przeklenstwa. Simba, polecam.
    Co ja tam jeszcze... A rozstepy. Ja na ciaze porobilam takie zapasy kremow, ze wczoraj dopiero otworzylam ostatnia tubke. :-D A dzieć wczoraj skonczyl 9 miechow. Ale rozstepa nie ma ani pol.

ola_35, ComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, MartaDidi, Aasiula, chruszczow, Simba, Arwena, megan8, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja nie mam faceta na co dzien i dlatego-serio - mam czas na trening.. Jak moj chlop sie zjawai to caly misterny plan w piz...du...
    No mój jak się zjawia to mam tak samo hehehe

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Dziec przy cycu, matka na forum.
    Strzelilam dzis sobie skalpel wyzwanie po raz 1. Torpeda program, takie ja lubie. Tabata 40 minut, pot sie leje, krew bucha, z ust wydzieraja sie przeklenstwa. Simba, polecam.
    Co ja tam jeszcze... A rozstepy. Ja na ciaze porobilam takie zapasy kremow, ze wczoraj dopiero otworzylam ostatnia tubke. :-D A dzieć wczoraj skonczyl 9 miechow. Ale rozstepa nie ma ani pol.
    bo podobno na staroś sie już rostempy nie robio ;)

moremi, Dziobak, MartaDidi, Elfik, chruszczow, Simba, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko nie mówcie że tu nudy dzisiaj

Simba lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja tez od miesiaca meza nie mam ew w weekendy. Jak jest to przynajmnie spacery odpadaja - moge wiecej posprzatac:-) wiem ze to kwestia mobilizacji ale ja czuje ze zapierdalam i nic z tego nie wynika.

MartaDidi, megan8 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja czytalam ze na pojawianie sie rozstepow najwiekszy wplyw ma router i wi-fi w domu. Poza tym niedobrze jest jak kable elektryczne biegna w scianie przy ktorej jest lozko.
    Zoska, powiedz ze zartowalas?
    Ty myslisz ze te skladniki NAPRAWDE dzialaja? Na korzysc lub nie?
    Przeciez gdyby tak bylo, nie mialabym tradziku (a wlasnie - nie mam ostatnio) od 20 lat, zmarszczek, cellulitu...

Simba ale z czym zartowalam??? Nie wiem, czy te kremy sa skuteczne, bo nie stosowalam, bo moj brzuch byl tluszczowy ale nie zdazyl byc ciazowy. Natomiast napisalam, ze zawiera skladnik, nie dla ciezarnych a dokladnie- Polyacrylamide - składnik toksyczny!!!! szok, takie substancje w produktach dla kobiet w ciąży to zwyczajna zbrodnia. Nie chodzi tu o to, że jednorazowa aplikacja takiego preparatu już zaszkodzi, problemem jest, używanie regularne. Poza tym to niestety dość popularny składnik wielu innych kosmetyków więc można sobie dawkę skumulować.

A propos kosmetykow i ich skutecznosci. Kiedys myslalam, ze drogie kremy sa po prostu dobrze reklamowane a niekoniecznie skuteczne. Stosowalam sobie Ziaje i bylam zadowolona, az do chwili, w ktorej postanowialam sprawdzic, jak to rzeczywiscie jest z tymi z najwyzszej polki. Kupilam Christian Dior, Capture XP i nie dziwie sie, ze tyle kosztuje. Bo po krotkim czasie moja twarz wygladala duzo lepiej. Nawet moj M "bystre oko" od razu to zauwazyl.

SolarPolar, Dziobak, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tylko nie mówcie że tu nudy dzisiaj

Zaraz będzie ogień bo się pojawiłeś Andżeju.

Heretyczka, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Cześć Beatles ;-)

A! zdjęcie Simby widziałam :-) gapa Arwena zacytowała 6389 stronie. Nie zaskoczyło mnie. Nic a nic ;-)

A dziewczyny w Sopocie widziałam wcześniej :-)

Mustela mowicie? Idę poszukać :-)

Kapta, obiecałam i nie dotrzymałam. Raz że chujowo się czuję, a dwa muszę poduszkę jakąś znaleźć, bo brzuch raz widać, a raz nie.

Moremi przed zakupem kosmetykow ciazowych polecam poczytac: http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Simba ale z czym zartowalam??? Nie wiem, czy te kremy sa skuteczne, bo nie stosowalam, bo moj brzuch byl tluszczowy ale nie zdazyl byc ciazowy. Natomiast napisalam, ze zawiera skladnik, nie dla ciezarnych a dokladnie- Polyacrylamide - składnik toksyczny!!!! szok, takie substancje w produktach dla kobiet w ciąży to zwyczajna zbrodnia. Nie chodzi tu o to, że jednorazowa aplikacja takiego preparatu już zaszkodzi, problemem jest, używanie regularne. Poza tym to niestety dość popularny składnik wielu innych kosmetyków więc można sobie dawkę skumulować.

A propos kosmetykow i ich skutecznosci. Kiedys myslalam, ze drogie kremy sa po prostu dobrze reklamowane a niekoniecznie skuteczne. Stosowalam sobie Ziaje i bylam zadowolona, az do chwili, w ktorej postanowialam sprawdzic, jak to rzeczywiscie jest z tymi z najwyzszej polki. Kupilam Christian Dior, Capture XP i nie dziwie sie, ze tyle kosztuje. Bo po krotkim czasie moja twarz wygladala duzo lepiej. Nawet moj M "bystre oko" od razu to zauwazyl.
    Ja z nivea przerzucilam sie dawno temu na vichy a od jakiegos czasu estee lauder lub sisley- kosztuje ale skora inna - lepsiejsza.

Zofia8, chruszczow, Simba lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Ja biore. :-)

Dzis przyjezdza do mojego lokalnego, polskiego centrum medycznego jakis spec od zachodzenia to sie umowilam przed chwila. Niech sie wypowie. I najlepiej zapyli.

A jajnik prawy mnie napierdziela od wczoraj. Kusi. Mialam w tym cyklu sie nie starac. Zobacze, co p. doktor wypatrzy.

Magdala czekam na szczegolowa relacje :-)

Heretyczka, Elfik, chruszczow lubią tę wiadomość

Zofia8
‹‹ 9169 9170 9171 9172 9173 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ