X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    bo podobno na staroś sie już rostempy nie robio ;)
    Aaaaa widzisz. To tera ja juz wiem. A nie moglas wczesniej tego powiedziec?? To co wywalilam na kremy bym na ciuchy wydala! ;)

SolarPolar, Heretyczka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, MartaDidi, Elfik, Aasiula, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzis na jedynce "W ciemnosci". Kto nie widzial, niech oglada. Wieckiewicz genialny, jak to on zawsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:33

mamatrojki80, macduska, ComeToMeBaby, Heretyczka, Zofia8, MartaDidi, Aasiula, chruszczow, Arwena, megan8, Mega, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A dzis na jedynce w Ciemnosci. Kto nie widzial, niech oglada. Wieckiewicz genialny, jak to on zawsze.

Ja sobie wczoraj ten film na płycie w Lidlu kupiłam :-)

Dziobak, Aasiula, chruszczow, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Zaraz będzie ogień bo się pojawiłeś Andżeju.
    być tak może
    wkurwia mnie biurokracja zarówno niemiecka jak i polska, Cameron wygrał, bedzie referendum, w 2017 pewnie z unii srunii wyjdo i musze sie kurwa spieszyc bo nie wiem czy wytrzymam z helmutami całe zycie ....ale wierzcie ze i tak o niebo łatwiej niz w Polsce

MartaDidi, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Aaaaa widzisz. To tera ja juz wiem. A nie moglas wczesniej tego powiedziec?? To co wywalilam na kremy bym na ciuchy wydala! ;)
    myslałam że wiesz
    na staroś to sie juz tylko kurczy skóra

Dziobak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    być tak może
    wkurwia mnie biurokracja zarówno niemiecka jak i polska, Cameron wygrał, bedzie referendum, w 2017 pewnie z unii srunii wyjdo i musze sie kurwa spieszyc bo nie wiem czy wytrzymam z helmutami całe zycie ....ale wierzcie ze i tak o niebo łatwiej niz w Polsce

A wiesz, ze o Tobie pomyślałam, jak rano się dowiedziałam, że Konserwatyści w Angolandii wygrali... ja teraz patrzam jak się Komoruski w TVN kompromituje, buc jeden.

Heretyczka, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja z nivea przerzucilam sie dawno temu na vichy a od jakiegos czasu estee lauder lub sisley- kosztuje ale skora inna - lepsiejsza.

Ostatnimi czasami zaczelam bardziej myslec o tym co wedruje do mojego zoladka, stwierdzialam, ze najlepiej byloby przerzucic sie tez na naturalne kosmetyki a jak juz zaszlam w ciaze, to dotad uzywane poszly w kat i pokupowalam, takie ktore mozna stosowac w ciazy. Moja opinia: sa tragiczne, mocno naciagaja mi skore,czuje jakbym miala maske,zle zmywaja makijaz a od szamponow glowe mam cala w krostach. Musze znalezc jakiz zloty srodek :-), bo przeciez chce znowu byc w ciazy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:44

chruszczow, Krakonka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A wiesz, ze o Tobie pomyślałam, jak rano się dowiedziałam, że Konserwatyści w Angolandii wygrali... ja teraz patrzam jak się Komoruski w TVN kompromituje, buc jeden.
    czasami cie kofam siostro ;)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czasami cie kofam siostro ;)

Ja Ciebie też.... czasami ;-)

Heretyczka lubi tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Magdala wlasnie teraz przeciera szlak ;-) Mam nadzieje, ze ten gin okaze sie prawdziwym specem :-)

Coraz wiecej polskich przychodni otwiera sie w L. Maja swietna opinie i nie tylko polskich pacjentow. Szkoda tylko, ze zwykle lekarze mieszkaja w Polsce a tu przylatuja co jakis czas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:47

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Moremi przed zakupem kosmetykow ciazowych polecam poczytac: http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
    Nie, nie, nie. Już i tak nie mogę stosować odżywki revitalash, a Ty mi kazesz to czytać... To czym mam się kurka smarować? Masłem???

chruszczow, Simba, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, nie, nie. Już i tak nie mogę stosować odżywki revitalash, a Ty mi kazesz to czytać... To czym mam się kurka smarować? Masłem???

Gęsim smalcem ;-)

moremi, Zofia8, SolarPolar, chruszczow, kapturnica, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ja bym sie smarowala olejem kokosowym :-)

Zajrzyj, poczytaj . Uwazam, ze kobita odwalila kawal dobrej roboty :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:56

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I doczytałam, a Zosia nie :-P mustela ma nowy skład bez toksycznego składnika.
    Zosia czytaj do końca ;-)

mamatrojki80, Simba, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Zofia kompulsywna jest ;-) ale intencje miała dobre.

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja farbowalam wlosy, używałam pachnideł wszelakich i kremów chemia pędzonych...Zelowalam pazury, wdychalam wyziewy z paszcz rozmaitych... Co jeszcze... ? hmm... po prosty zylam normalnie... a... i zapomniałam dodać- jadłam...

mamatrojki80, inessa, moremi, macduska, Aasiula, Elfik, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, anna maria, Simba, caffe, megan8, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Zofia kompulsywna jest ;-) ale intencje miała dobre.
    Wiem, wiem :-)
    Wychodzi na to, że seria z rossmana jest najlepsza. Na razie mam oliwke, ale to tylko na noc, bo w dzień wygladalabym tragicznie taka świecąca i oblepiona kocią sierścią ;-)

mamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, chruszczow, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja farbowalam wlosy, używałam pachnideł wszelakich i kremów chemia pędzonych...Zelowalam pazury, wdychalam wyziewy z paszcz rozmaitych... Co jeszcze... ? hmm... po prosty zylam normalnie... a... i zapomniałam dodać- jadłam...
    Jak już jesteśmy przy jedzeniu, to dzisiaj były młode ziemniaki z masłem i chłodnik :-) teraz mogę na basen w czarnym stroju iść i robić za walenia ;-)

mamatrojki80, Elfik, MartaDidi, Dziobak, ComeToMeBaby, Zofia8, macduska, chruszczow, kapturnica, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

I widzisz warto bylo poczytac ;-)

Usunieto toksyczny skladnik ale nie ma takich, ktore maja przyniesc zamierzony skutek-antyrozstepowy, wiec lepiej poszukac innego produktu.

chruszczow lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    O, w koncu jakas co normalnie wlosy farbowala. I chemii pewnie z jakis petrolem uzywala. A pamietam jak laski skrzeczaly na mnie, ze pasemka robie i Bio Oil uzywam...

MartaDidi, mamatrojki80, chruszczow, Simba, kapturnica, megan8, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 9170 9171 9172 9173 9174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ