35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:bo podobno na staroś sie już rostempy nie robio
SolarPolar, Heretyczka, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, MartaDidi, Elfik, Aasiula, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
A dzis na jedynce "W ciemnosci". Kto nie widzial, niech oglada. Wieckiewicz genialny, jak to on zawsze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:33
mamatrojki80, macduska, ComeToMeBaby, Heretyczka, Zofia8, MartaDidi, Aasiula, chruszczow, Arwena, megan8, Mega, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Zaraz będzie ogień bo się pojawiłeś Andżeju.
wkurwia mnie biurokracja zarówno niemiecka jak i polska, Cameron wygrał, bedzie referendum, w 2017 pewnie z unii srunii wyjdo i musze sie kurwa spieszyc bo nie wiem czy wytrzymam z helmutami całe zycie ....ale wierzcie ze i tak o niebo łatwiej niz w PolsceMartaDidi, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:być tak może
wkurwia mnie biurokracja zarówno niemiecka jak i polska, Cameron wygrał, bedzie referendum, w 2017 pewnie z unii srunii wyjdo i musze sie kurwa spieszyc bo nie wiem czy wytrzymam z helmutami całe zycie ....ale wierzcie ze i tak o niebo łatwiej niz w Polsce
A wiesz, ze o Tobie pomyślałam, jak rano się dowiedziałam, że Konserwatyści w Angolandii wygrali... ja teraz patrzam jak się Komoruski w TVN kompromituje, buc jeden.
Heretyczka, chruszczow lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja z nivea przerzucilam sie dawno temu na vichy a od jakiegos czasu estee lauder lub sisley- kosztuje ale skora inna - lepsiejsza.
Ostatnimi czasami zaczelam bardziej myslec o tym co wedruje do mojego zoladka, stwierdzialam, ze najlepiej byloby przerzucic sie tez na naturalne kosmetyki a jak juz zaszlam w ciaze, to dotad uzywane poszly w kat i pokupowalam, takie ktore mozna stosowac w ciazy. Moja opinia: sa tragiczne, mocno naciagaja mi skore,czuje jakbym miala maske,zle zmywaja makijaz a od szamponow glowe mam cala w krostach. Musze znalezc jakiz zloty srodek, bo przeciez chce znowu byc w ciazy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:44
chruszczow, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moze Magdala wlasnie teraz przeciera szlak
Mam nadzieje, ze ten gin okaze sie prawdziwym specem
Coraz wiecej polskich przychodni otwiera sie w L. Maja swietna opinie i nie tylko polskich pacjentow. Szkoda tylko, ze zwykle lekarze mieszkaja w Polsce a tu przylatuja co jakis czas...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:47
Heretyczka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Moremi przed zakupem kosmetykow ciazowych polecam poczytac: http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
chruszczow, Simba, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie, nie, nie. Już i tak nie mogę stosować odżywki revitalash, a Ty mi kazesz to czytać... To czym mam się kurka smarować? Masłem???
Gęsim smalcem
moremi, Zofia8, SolarPolar, chruszczow, kapturnica, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie, nie, nie. Już i tak nie mogę stosować odżywki revitalash, a Ty mi kazesz to czytać... To czym mam się kurka smarować? Masłem???
Ja bym sie smarowala olejem kokosowym
Zajrzyj, poczytaj . Uwazam, ze kobita odwalila kawal dobrej roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:56
Heretyczka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Nie, nie, nie. Już i tak nie mogę stosować odżywki revitalash, a Ty mi kazesz to czytać... To czym mam się kurka smarować? Masłem???
mamatrojki80, inessa, moremi, macduska, Aasiula, Elfik, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, anna maria, Simba, caffe, megan8, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
mamatrojki80 wrote:Zofia kompulsywna jest
ale intencje miała dobre.
Wychodzi na to, że seria z rossmana jest najlepsza. Na razie mam oliwke, ale to tylko na noc, bo w dzień wygladalabym tragicznie taka świecąca i oblepiona kocią sierściąmamatrojki80, ComeToMeBaby, Zofia8, chruszczow, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:Ja farbowalam wlosy, używałam pachnideł wszelakich i kremów chemia pędzonych...Zelowalam pazury, wdychalam wyziewy z paszcz rozmaitych... Co jeszcze... ? hmm... po prosty zylam normalnie... a... i zapomniałam dodać- jadłam...
teraz mogę na basen w czarnym stroju iść i robić za walenia
mamatrojki80, Elfik, MartaDidi, Dziobak, ComeToMeBaby, Zofia8, macduska, chruszczow, kapturnica, Mega, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:I doczytałam, a Zosia nie
mustela ma nowy skład bez toksycznego składnika.
Zosia czytaj do końca
I widzisz warto bylo poczytac
Usunieto toksyczny skladnik ale nie ma takich, ktore maja przyniesc zamierzony skutek-antyrozstepowy, wiec lepiej poszukac innego produktu.
chruszczow lubi tę wiadomość
Zofia8
-
MartaDidi wrote:Ja farbowalam wlosy, używałam pachnideł wszelakich i kremów chemia pędzonych...Zelowalam pazury, wdychalam wyziewy z paszcz rozmaitych... Co jeszcze... ? hmm... po prosty zylam normalnie... a... i zapomniałam dodać- jadłam...
MartaDidi, mamatrojki80, chruszczow, Simba, kapturnica, megan8, kkisia lubią tę wiadomość