Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    bo podobno na staroś sie już rostempy nie robio ;)
    Aaaaa widzisz. To tera ja juz wiem. A nie moglas wczesniej tego powiedziec?? To co wywalilam na kremy bym na ciuchy wydala! ;)

SolarPolar, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, MartaDidi, Elfik, Aasiula, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzis na jedynce "W ciemnosci". Kto nie widzial, niech oglada. Wieckiewicz genialny, jak to on zawsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:33

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, Zofia8, MartaDidi, Aasiula, chruszczow, nick nieaktualny, megan8, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    A dzis na jedynce w Ciemnosci. Kto nie widzial, niech oglada. Wieckiewicz genialny, jak to on zawsze.

Ja sobie wczoraj ten film na płycie w Lidlu kupiłam :-)

Dziobak, Aasiula, chruszczow, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Zaraz będzie ogień bo się pojawiłeś Andżeju.
    być tak może
    wkurwia mnie biurokracja zarówno niemiecka jak i polska, Cameron wygrał, bedzie referendum, w 2017 pewnie z unii srunii wyjdo i musze sie kurwa spieszyc bo nie wiem czy wytrzymam z helmutami całe zycie ....ale wierzcie ze i tak o niebo łatwiej niz w Polsce

MartaDidi, chruszczow, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Aaaaa widzisz. To tera ja juz wiem. A nie moglas wczesniej tego powiedziec?? To co wywalilam na kremy bym na ciuchy wydala! ;)
    myslałam że wiesz
    na staroś to sie juz tylko kurczy skóra

Dziobak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    być tak może
    wkurwia mnie biurokracja zarówno niemiecka jak i polska, Cameron wygrał, bedzie referendum, w 2017 pewnie z unii srunii wyjdo i musze sie kurwa spieszyc bo nie wiem czy wytrzymam z helmutami całe zycie ....ale wierzcie ze i tak o niebo łatwiej niz w Polsce

A wiesz, ze o Tobie pomyślałam, jak rano się dowiedziałam, że Konserwatyści w Angolandii wygrali... ja teraz patrzam jak się Komoruski w TVN kompromituje, buc jeden.

nick nieaktualny, chruszczow lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ja z nivea przerzucilam sie dawno temu na vichy a od jakiegos czasu estee lauder lub sisley- kosztuje ale skora inna - lepsiejsza.

Ostatnimi czasami zaczelam bardziej myslec o tym co wedruje do mojego zoladka, stwierdzialam, ze najlepiej byloby przerzucic sie tez na naturalne kosmetyki a jak juz zaszlam w ciaze, to dotad uzywane poszly w kat i pokupowalam, takie ktore mozna stosowac w ciazy. Moja opinia: sa tragiczne, mocno naciagaja mi skore,czuje jakbym miala maske,zle zmywaja makijaz a od szamponow glowe mam cala w krostach. Musze znalezc jakiz zloty srodek :-), bo przeciez chce znowu byc w ciazy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:44

chruszczow, Krakonka lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A wiesz, ze o Tobie pomyślałam, jak rano się dowiedziałam, że Konserwatyści w Angolandii wygrali... ja teraz patrzam jak się Komoruski w TVN kompromituje, buc jeden.
    czasami cie kofam siostro ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czasami cie kofam siostro ;)

Ja Ciebie też.... czasami ;-)

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze Magdala wlasnie teraz przeciera szlak ;-) Mam nadzieje, ze ten gin okaze sie prawdziwym specem :-)

Coraz wiecej polskich przychodni otwiera sie w L. Maja swietna opinie i nie tylko polskich pacjentow. Szkoda tylko, ze zwykle lekarze mieszkaja w Polsce a tu przylatuja co jakis czas...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:47

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Moremi przed zakupem kosmetykow ciazowych polecam poczytac: http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html
    Nie, nie, nie. Już i tak nie mogę stosować odżywki revitalash, a Ty mi kazesz to czytać... To czym mam się kurka smarować? Masłem???

chruszczow, Simba, Mega, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, nie, nie. Już i tak nie mogę stosować odżywki revitalash, a Ty mi kazesz to czytać... To czym mam się kurka smarować? Masłem???

Gęsim smalcem ;-)

moremi, Zofia8, SolarPolar, chruszczow, kapturnica, Mega, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Ja bym sie smarowala olejem kokosowym :-)

Zajrzyj, poczytaj . Uwazam, ze kobita odwalila kawal dobrej roboty :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2015, 19:56

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I doczytałam, a Zosia nie :-P mustela ma nowy skład bez toksycznego składnika.
    Zosia czytaj do końca ;-)

nick nieaktualny, Simba, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

Zofia kompulsywna jest ;-) ale intencje miała dobre.

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ja farbowalam wlosy, używałam pachnideł wszelakich i kremów chemia pędzonych...Zelowalam pazury, wdychalam wyziewy z paszcz rozmaitych... Co jeszcze... ? hmm... po prosty zylam normalnie... a... i zapomniałam dodać- jadłam...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, Elfik, Dziobak, ComeToMeBaby, gretka, anna maria, Simba, caffe, megan8, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Zofia kompulsywna jest ;-) ale intencje miała dobre.
    Wiem, wiem :-)
    Wychodzi na to, że seria z rossmana jest najlepsza. Na razie mam oliwke, ale to tylko na noc, bo w dzień wygladalabym tragicznie taka świecąca i oblepiona kocią sierścią ;-)

nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Zofia8, chruszczow, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Ja farbowalam wlosy, używałam pachnideł wszelakich i kremów chemia pędzonych...Zelowalam pazury, wdychalam wyziewy z paszcz rozmaitych... Co jeszcze... ? hmm... po prosty zylam normalnie... a... i zapomniałam dodać- jadłam...
    Jak już jesteśmy przy jedzeniu, to dzisiaj były młode ziemniaki z masłem i chłodnik :-) teraz mogę na basen w czarnym stroju iść i robić za walenia ;-)

nick nieaktualny, Elfik, MartaDidi, Dziobak, ComeToMeBaby, Zofia8, nick nieaktualny, chruszczow, kapturnica, Mega, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:

I widzisz warto bylo poczytac ;-)

Usunieto toksyczny skladnik ale nie ma takich, ktore maja przyniesc zamierzony skutek-antyrozstepowy, wiec lepiej poszukac innego produktu.

chruszczow lubi tę wiadomość

Zofia8
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 maja 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    O, w koncu jakas co normalnie wlosy farbowala. I chemii pewnie z jakis petrolem uzywala. A pamietam jak laski skrzeczaly na mnie, ze pasemka robie i Bio Oil uzywam...

MartaDidi, nick nieaktualny, chruszczow, Simba, kapturnica, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 9170 9171 9172 9173 9174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ