X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jade do Kauflandu

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Pogoda się zmienia, głowa boli, sił brak ...Kiepska sobota...
    Ale Wam życzę udanej.

efcia, macduska, stara.krycha lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry sobotnio,

Wysłałam chłopaków na spacer i miałam spojrzeć, ale myślę sobie zerknę na chwilę i siedze już z godzinę. Nadrobiłam wczoraj i dziś.

Wojtek już siedzi i raczkuje, więc nie można go spuścić z oczu ani na chwilę, bo wszystko go interesuje.

Ja wstaję o 5.00 żeby jechać wcześniej do pracy, bo wtedy nie ma korków, więc wczoraj padłam o 21.00 i dospałam do 7.00 rano.

Pani niania na razie ok, zobaczymy co będzie później.

Pozdrawiam wszystkie staraczki, zaciążone i te, które bywają tu dla przyjemności.

Heretyczka, Margolcia88, Mega, Dziobak, efcia, Iwone, macduska, megan8, Bozia3, gretka, caffe, MartaDidi, dorbie, BISCA, paszczakin, moremi, malgos741, Arwena, anna maria, Parka, ComeToMeBaby, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie napchalam obiadem....było pyyyyszne!
    Zaraz tez lecimy do sklepu po alko ;) jak przetrawie ;)

stara.krycha lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa jest w 37 tyg ,na razie jeszcze czeka

MartaDidi, Iwone, Mega lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, boj sie Boga, po cholere ci tyle ziemi?? Ja wlasnie wrocilam z wkurwem z ogrodu. Skalniaczek se gupia zalozyc chce, chyba mnie juz calkiem porabalo. A ja naprawde lubie grzebac sie w ogrodzie. Tylko ogarniecie zapuszczonych 1200 m chyba mnie przeroslo...

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chruszczow wrote:
    a czemu on na jakieś maski przychodzi?
    Ale jakie maski? Nie kumam...W masce ja pracuje. w masce chirurgicznej , rekawicazh i przylbicy - inaczej do pacjenta nie podchodze

dorbie, mamatrojki80, moremi, Mega, anna maria, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oficjalnie ja też wypisuję Szymona z klubu szczerbatych :P

Bozia3, MartaDidi, gretka, BISCA, Dziobak, Dziobak, mamatrojki80, macduska, Iwone, gosia7122, moremi, Niuta, Mega, malgos741, Arwena, Viv78, anna maria, Parka, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Bozia, boj sie Boga, po cholere ci tyle ziemi?? Ja wlasnie wrocilam z wkurwem z ogrodu. Skalniaczek se gupia zalozyc chce, chyba mnie juz calkiem porabalo. A ja naprawde lubie grzebac sie w ogrodzie. Tylko ogarniecie zapuszczonych 1200 m chyba mnie przeroslo...
    ja tam się nie znam...to mój chłop chce przestrzeni.....:) ja zaproponuję trawkę, brzuski i hamak...:)
    straszcie mnie dalej, to się jeszcze wycofam....:)

MartaDidi, Dziobak, Dziobak, caffe, mamatrojki80, macduska, Mega, Arwena, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przestałam karmic małego zupkami ze słoiczków. Dla dzieci od 11 m-ca to już takie papy są w tych słoikach, że sama bym tego nie zjadła.
    Gotuję mu zupy, tzn. je zupy które gotuję dla nas.
    Zaliczył już szczawiową i ostatnio przez dwa dni ogórkową. Naszykowałam mu do wujków słoiczek taki po dżemie i wtrąbił wszystko naraz. Ma spust chyba...
    Dzisiaj się gotuje barszcz ukraiński.

No i tym sposobem wracam do gotowania obiadów... a tak było fajnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 15:02

MartaDidi, macduska, Iwone, moremi, megan8, Mega, Arwena, anna maria, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kobiety, wczoraj usypialam Malego i film mi sie urwal... Obudzialam sie w poplochu o 0:30...Snilo mi sie, ze moj stary pies- niech spoczywa w pokoju- owczrek kaukaski- kierowal samochodem.... I jak juz zaparkowal to wychodzil przez przednia szybe, ktorej, de facto, nie bylo... Oczywiscie jak to we snie- wszystko norma i nic nikogo nie dziwi... Ja ja tylko nawolywalam, zeby szybciej z tego samochodu wyszla....Jakas interpretacja? bede wdzieczna...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 15:05

BISCA, moremi, Mega, Arwena, stara.krycha, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A ja przestałam karmic małego zupkami ze słoiczków. Dla dzieci od 11 m-ca to już takie papy są w tych słoikach, że sama bym tego nie zjadła.
    Gotuję mu zupy, tzn. je zupy które gotuję dla nas.
    Zaliczył już szczawiową i ostatnio przez dwa dni ogórkową. Naszykowałam mu do wujków słoiczek taki po dżemie i wtrąbił wszystko naraz. Ma spust chyba...
    Dzisiaj się gotuje barszcz ukraiński.

No i tym sposobem wracam do gotowania obiadów... a tak było fajnie...
    No i super. Moj tez opyla to, co wszyscy...

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja tam się nie znam...to mój chłop chce przestrzeni.....:) ja zaproponuję trawkę, brzuski i hamak...:)
    Przyznaj się od razu, ze pozazdrościłaś mi mycia okien w stringach hehehehe, ale w blokowisku to chyba lepszą ode mnie widownie masz? ;)

MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bry sobotnio,

Wysłałam chłopaków na spacer i miałam spojrzeć, ale myślę sobie zerknę na chwilę i siedze już z godzinę. Nadrobiłam wczoraj i dziś.

Wojtek już siedzi i raczkuje, więc nie można go spuścić z oczu ani na chwilę, bo wszystko go interesuje.

Ja wstaję o 5.00 żeby jechać wcześniej do pracy, bo wtedy nie ma korków, więc wczoraj padłam o 21.00 i dospałam do 7.00 rano.

Pani niania na razie ok, zobaczymy co będzie później.

Pozdrawiam wszystkie staraczki, zaciążone i te, które bywają tu dla przyjemności.
    Mysza, ale Wojtuś ma rzeźbę.!

moremi lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    No i super. Moj tez opyla to, co wszyscy...
    Ja przyprawiam tyko solą i pieprzem (oczywiście rozsądnie), a vegetę mam robioną przez moja mamę.

MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe ale jak on te zupy je, kiedy zebow nie ma? Miksujesz mu wsio na pape i tak?

caffe, MartaDidi, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Caffe ale jak on te zupy je, kiedy zebow nie ma? Miksujesz mu wsio na pape i tak?
    Miksuję trochę. Ja nie robię papy po to żeby sobie wyrobił odruch gryzienia. Nigdy nie miksowałam na tyle, żeby nie było żadnych kawałków. On umie gryźć dziąsłami. No tera to już zęba ma ;)
    Ja mu daję też np. kanapkę z masłem i szynką i gryzie popijając herbatą.

Przy pierwszych posiłkach z kawałkami (no może pierwsze 2-3 łyżeczki) to jak napotkał kawałeczek to nie wiedział co ma z nim zrobić, to miewał odruch wymiotny. Ale stwierdzał, że szkoda rzygać i połykał... Potem wymyślił, że można gryźć dziąsłami i teraz nie ma problemu, nawet z chlebem tak jak napisałam wyżej.
    Co drugi dzień dostaje żółtko do zupy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 15:13

Dziobak, MartaDidi, moremi, megan8, Mega, Heretyczka, Arwena, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Spoko, one tak z zazdrości ;-) ignoruj to ;-)

Dziobak lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ostatnio zadne obiadki nie wchodza. Czy sloiczek czy gotowane przeze mnie. Mlody sznuruje usteczka i koniec piesni. Ostatnio mu zrobilam krolika z marchewka i ziemniakami. Pyszne bylo. Zjadlam wszystko. ;-)
    Je tylko kaszki i owoce. I co tu zrobic z takim?
    Dzis mu zapodam zupy rybnej, bo wlasnie robie. Moze sie skusi, bo bosko pachnie.

caffe, MartaDidi, moremi, Mega, Heretyczka, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Spoko, one tak z zazdrości ;-) ignoruj to ;-)
    Tja. Moze chcesz wpasc do mnie do ogrodu? ;-)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

‹‹ 9185 9186 9187 9188 9189 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ