35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhh... nikogo nie ma... juz zdazylam nowe buty kupic, dac Malemu podwieczorek... Ide do kojca... pobawie sie troche...
Mega, caffe, BISCA, Dziobak, Simba, stara.krycha, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
megan8 wrote:Boziowe - brzuski to drzewo Brzoza
aż dwa błędy w jednym słowie
Bój się Boga Bozia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 16:17
megan8, kapturnica, BISCA, Mega, Simba, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:U nas ostatnio zadne obiadki nie wchodza. Czy sloiczek czy gotowane przeze mnie. Mlody sznuruje usteczka i koniec piesni. Ostatnio mu zrobilam krolika z marchewka i ziemniakami. Pyszne bylo. Zjadlam wszystko.
Je tylko kaszki i owoce. I co tu zrobic z takim?
Dzis mu zapodam zupy rybnej, bo wlasnie robie. Moze sie skusi, bo bosko pachnie.MartaDidi, Zofia8, Arwena, Dziobak, Mega, moremi, Simba, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:ehhh... nikogo nie ma... juz zdazylam nowe buty kupic, dac Malemu podwieczorek... Ide do kojca... pobawie sie troche...
moremi lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Mega i Simba, jak tam?
wróciłam z zakupów, będzie golonko na kolacje po bawarsku
kupiłam pieluszki ekologiczne, malinki i awokado dla Tupusia
aha....i czerwone wytrawneHeretyczka, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się popołudniem
Postanowiłam zrobić wszystkie hormony i nie pamiętam które kiedy
FSH, LH i estradiol to 2-3 dc
A testosteron, androstendion, prolaktyna, DHEAS, insulina, progesteron, TSH, fT3, ft4, anty TPO , anty TG i p. receptorom TSH i test obciążenia glukozą to kiedy?
Czy z uwagi na progesteron mogę wszystko to po ovu zrobić?
Drogie Bravo pomóżArwena, Simba lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Witam się popołudniem
Postanowiłam zrobić wszystkie hormony i nie pamiętam które kiedy
FSH, LH i estradiol to 2-3 dc
A testosteron, androstendion, prolaktyna, DHEAS, insulina, progesteron, TSH, fT3, ft4, anty TPO , anty TG i p. receptorom TSH i test obciążenia glukozą to kiedy?
Czy z uwagi na progesteron mogę wszystko to po ovu zrobić?
Drogie Bravo pomóż
Tylko ja ostatnio slyszalam od endo zeby nie robic morfologii , moczu i tsh i reszty tarczycowych w trakcie okresu bo mogą byc zaburzone.
A progesteron to żeby cos tam odzwierciedlał to 7,8dni po ovu zrób sobieNiuta, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ale jakie zapiekanki? takie tradycyjne z pieczarkami?
MartaDidi, megan8, BISCA, Simba, stara.krycha, macduska, kkisia lubią tę wiadomość