35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mozesz wsio zrobic jednego dnia tzn 2,3dzien cyklu.
Tylko ja ostatnio slyszalam od endo zeby nie robic morfologii , moczu i tsh i reszty tarczycowych w trakcie okresu bo mogą byc zaburzone.
A progesteron to żeby cos tam odzwierciedlał to 7,8dni po ovu zrób sobie
W 3 dc zrobię wszystko poza tarczycą i progesteronem. Tarczycę tak w 10 dc, a progesteron ok 20 dcmoremi lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Wczoraj seks i spanie, dzisiaj seks, spanie, seks, sprzatanie , zakupy , seks --.. Normalnie jak Kometa!
Jutro wyciagam meza do ogrodnika i seks.
Pozdrawiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 19:09
Zofia8, gretka, megan8, mamatrojki80, kapturnica, Mega, moremi, efcia, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, Simba, caffe, stara.krycha, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Wczoraj seks i spanie, dzisiaj seks, spanie, seks, sprzatanie , zakupy , seks --.. Normalnie jak Komefa!
Jutro wyciagam meza do grdnika i seks.
Pozdrawiam.SolarPolar, mamatrojki80, kapturnica, Natka_79, Mega, moremi, BISCA, Arwena, Simba, caffe, stara.krycha, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
MartaDidi wrote:i po co to sie zaraz chwalic...
Zofia8, MartaDidi, kapturnica, megan8, Mega, moremi, Heretyczka, efcia, BISCA, Arwena, Simba, caffe, stara.krycha, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Masz zdrowie. Ja ostatnio pochlaniam slodycze na maxa. Wyzwanie bikini moze byc porazka...
moremi, BISCA, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Jeżu, ja też wciagam ciastka! Galety, takie maślane z lekka nutka soli. Masło, biała mąką, cukier-czysta trucizna.
Ale spalam gibaniem z młodym. I zaraz będę jeszcze spalać robota w ogródku.
Co tu jeszcze.. A zęby! Adaś nie ma jeszcze zębów. Dlatego nie je jeszcze marchewek..mamatrojki80, moremi, Mega, BISCA, Simba, caffe, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misiek, zazdroszcze...
Kurde my zakaz mamy. Masakra.
Ciężarówki, właśnie natknęłam się na promocję w happymum. Na sukienki są rabaty jeszcze do jutra.Mega, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Misiek, zazdroszcze...
Kurde my zakaz mamy. Masakra.
Ciężarówki, właśnie natknęłam się na promocję w happymum. Na sukienki są rabaty jeszcze do jutra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 19:53
-
kapturnica wrote:Tez widzialam ale ja za bardzo w ciemno nie lubie kupowac.Jakos jak zaloze to wiem mniej weicej jak wygladam .No chyba ze cos kosztuje grosze to mozna ryzykowac..
mój pierwszy ciążowy zakup
kapturnica, dorbie, efcia, BISCA, Simba, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
mamatrojki80 wrote:Tu podobno jakaś popijawa miała być
Ja na razie delikatnie, zabieram sie za zapiekankiHeretyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Tu podobno jakaś popijawa miała być
gdzie reszta?
pochłonęło mnie ogladanie domów angielskich do kupienia, moja ulubiona rozrywka
dorbie, MartaDidi, Arwena, Mega, Simba, caffe, stara.krycha, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja Wam pokaże moje zdjęcia sprzed prawie 17lat
jakośc kiepska bo to zdjecie robione zdjęciu w albumie za folią.
Będzie do 22.00-23.00Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 22:48
efcia, gretka, Parka, kapturnica, Dziobak, mamatrojki80, ComeToMeBaby, SolarPolar, BISCA, Arwena, inessa, paszczakin, MartaDidi, Krakonka, Iwone, gosia7122, megan8, Mega, Heretyczka, Simba, Aasiula, peppapig, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość
-
Doczytalam,
Melduje, ze wczoraj byl rower 10 km a zaraz po nim skalpel i zero zakwasów (rower zrobil super rozgrzewke)
Dzisiaj na razie rower, ale dzien sie jeszcze nie skonczyl
Pije te wode zurawinowa, na razie nie widac zadnych zmian, ale to minimum 2 tygodnie musza byc.
Niestety dzisiaj poszlam z coreczka na pierogi i wzielam z oscypkiem i ze skwarkami - mega tucznik
Aha, ja przestalam latac przy dzieciach goła jakie 2 lata temu, jakos tak samo mi sie to nienaturalne zrobilo, dzieciaki po prostu podrosly
Arwena a czemu Ty juz chcesz testowac? My jakos tak rowno idziemy i jeszcze kupa czasu...Dziobak, dorbie, mamatrojki80, efcia, Arwena, megan8, Mega, Simba, moremi, stara.krycha, macduska, kkisia lubią tę wiadomość