35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ja się wysiliłam dzisiaj i zrobiłam kaszę jaglaną. Na śniadanie z mlekiem - spoko, Małgoś też jadla. A na kolację kotlety z kaszy jaglanej+brokół, kalafior, marchewka z pseudobeszamelem. To dla mnie, bo reszta jadła makaron z warzywami sosem i kurczakiem. Zrobiłam też dla siebie kotlety z ciecierzycy, ale z kaszy są dużo lepsze
Wcale mi ten dół z końcówki cyklu nie przechodzi
Polubiłam za menu, a nie za dołek
Krakonka, moremi lubią tę wiadomość
-
wklejam na fefnascie sekund
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 21:37
dorbie, mamatrojki80, kapturnica, inessa, gosia7122, ComeToMeBaby, Parka, kkisia, Krakonka, gretka, MartaDidi, Arwena, BISCA, Dziobak, Natka_79, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Dzięki, ale zmęczona jestem na twarzy. A ja nie cierpię robić makijażu, to i naturalna
eee, ja tez widzialam i zadnego zmeczenia nie bylo widac.. wszystkie wygladalyscie jak nowki sztuki!dorbie, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Krakonka, napij się
przejdzie Ci
Ale się bojęDzisiaj rano zasłabłam
Od dwóch tygodni mam mdłości, zawroty głowy i słabowanie, ale dzisiaj to było prawdziwe, takie 93% zemdlenia - z chwilowa utratą świadomości, ale bez gleby, bo siedziałam
Ja licze na cykl, nie chcę sobie jeszcze gorzej zrobić.
Ale przydaloby mi się, jakieś martini chociaż, albo malibu... A koniaczek dobry! Ech. O łiski nie wspomnę...
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:Ja tez chce juz takiego słodziaka
Ślicznie matka se to zrobiłas
model sliczny, to łatwo.. dzis mialam robic foty w czarodziejskich czapkach, ale jakos nie bylo kiedy. A teraz model spi nie wiedzac, ze jeszcze go dzis kapiel czekaBedzie sie działo
MartaDidi, kapturnica, BISCA, Krakonka, Simba, efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Paszczak, świetne zdjecia Adasia
bardzo przytomnie patrzy jak na pierwsza dobe po narodzinach
te nie są z pierwszego dnia, to juz po powrocie do domu.. ale on kukał całkiem przytomnie od początku, wklejalam zdjecie kilka godzin po porodzie tez..Parka lubi tę wiadomość
-
Poryczałam się znowu
Kompletnie mi już bije. Aż się zastanawiam, czy się dalej starać, bo po co dzieciom matka wariatka
Od początku dołka ryczę na widok każdej ciężarnej, dziecka z włąbokim wózku (w parasolce mam swoje: ) i dzieci na zdjęciach
Może to jakiś kryzys? Może każda STARA-czka to przechodzi? co?stara.krycha lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Arwena wrote:hej laski
a ja chyba nie mam po co testa robić przed chwilą zauważyłam brązowe brudzenie ehhh dwa dni przed terminem @ ale w trakcie brania lutki(tak nie miałem nigdy) ,@ przyłazi w tym cyklu jak za dawnych czasów ...moremi lubi tę wiadomość