35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:wklejam na fefnascie sekund
ciachAasiula, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Dzięki, ale zmęczona jestem na twarzy. A ja nie cierpię robić makijażu, to i naturalna
Wiesz co? Patrzę na te zdjecia ze ślubu i wiem co Ci przywróci tamta twarz - brwi. Miałas zupełnie inne i lepsze.
Nie obrażasz sie ok?
Mnie ostatnio kosmetyczka pierwszy raz w zyciu namówiła na henne. Najpierw czułam sie bardzo dziwnie, ale naprawde niezle je do tego wyregulowala - zupełnie inna twarz.Aasiula, mamatrojki80, ComeToMeBaby, megan8, BISCA, Mega, Bozia3, Heretyczka, Dziobak, caffe, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:To co tam jest za 14, u nas jest za 15200 z lekami.
W Gyncentrum wiemy, że proces leczenia wiąże się z obciążeniem psychicznym i budżetowym. Chcąc zminimalizować emocjonalny dyskomfort i zapewnić najwyższy poziom satysfakcji stworzyliśmy Program „2+1”, znacząco zwiększający szanse powodzenia in vitro!
Program polega na opłaceniu z góry dwóch cykli in vitro. Jeśli żaden z nich nie zaowocuje ciążą, pacjentka otrzyma od nas dodatkowy – trzeci cykl w prezencie. Zupełnie za darmo. Jeśli natomiast pierwsza procedura IVF – IMSI odniesie sukces, zwrócimy koszt niewykorzystanego zabiegu.
Na każdy cykl przypadają:
Zabieg pobrania komórek jajowych
Znieczulenie ogólne do zabiegu punkcji
Procedury IVF – IMSI
Transfer zarodków
Monitoring cyklu, w którego skład wchodzą wizyty lekarskie, USG oraz niezbędne badania w trakcie stymulacji.
Płacisz z dwie procedury in vitro 13 900 zł, a trzecią dostajesz od nas w prezencie. Jeśli pierwsza próba zakończy się sukcesem, opłata zostaje obniżona do 7 100 zł.
Specyfika programu gwarantuje najwyższą skuteczność.
-
Mega wrote:Ej tak nie mozna! W kuchni byłam! Dawaj jeszcze raz, plis....
ciachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 22:05
Mega, efcia, peppapig, BISCA, Simba, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:dorbie jestes piękna na tych zdjęciach jak amerykańska aktorka
ja nadal sącze , jak reszta?a po zapiekankach nawet okruchy nie zostały
Aasiula lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:te nie są z pierwszego dnia, to juz po powrocie do domu.. ale on kukał całkiem przytomnie od początku, wklejalam zdjecie kilka godzin po porodzie tez..
Ale i tak patrzy przytomnie i widac ze nie umeczony porodemMega lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dorbie pięknie wygladacie
A ty wygladasz jak gwiazda filmowa
Bry wieczor , coś sie wydarzylo ?? Nie mam sily was nadrabiac
Natrzaskalyscie tyle ze wymiekamAasiula lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Dobra, Magdala pisz. Dziwie się, że wczoraj nie zdałaś relacji.?
Pilismy wczoraj u sasiadow. Nie bylam w stanie. Zaraz napisze jak p lapka zwolni. Z tatusiem gadaMega, moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.