35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba wrote:Dorbie jesteś bardzo piękna - masz zniewalający uśmiech. Wygladasz trochę jak Pocahontas.
Wiesz co? Patrzę na te zdjecia ze ślubu i wiem co Ci przywróci tamta twarz - brwi. Miałas zupełnie inne i lepsze.
Nie obrażasz sie ok?
Mnie ostatnio kosmetyczka pierwszy raz w zyciu namówiła na henne. Najpierw czułam sie bardzo dziwnie, ale naprawde niezle je do tego wyregulowala - zupełnie inna twarz.
Nie miałam innych, nie miałam nigdy regulowanych, bo w takich źle wyglądam, mam lekko zapadniete oczy i wtedy miałam makijaż, stąd ta róznica i wiekHeretyczka, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kto pije?
Wrocilam z klifow. Jak mnie wywialo ja piernicze.
Oto on. Beachy head. Ten dla samobojcow. Mnostwo krzyzy i breath taking view.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c9e5bfe51de8.jpgKrakonka, Zofia8, megan8, ComeToMeBaby, Mega, stara.krycha, moremi, kkisia, BISCA, SolarPolar, Bozia3 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Krakonka wrote:Poryczałam się znowu
Kompletnie mi już bije. Aż się zastanawiam, czy się dalej starać, bo po co dzieciom matka wariatka
Od początku dołka ryczę na widok każdej ciężarnej, dziecka z włąbokim wózku (w parasolce mam swoje: ) i dzieci na zdjęciach
Może to jakiś kryzys? Może każda STARA-czka to przechodzi? co?
Wspolczuje Krakonka. Ja tak nie mam. Nawet po ostatnich wydarzeniach...
Krakonka, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Ja przypuszczam, że starania i ciąża to tylko kanał, przez który znajdują ujście stresy związane z innymi problemami, takimi, z którymi nic nie mogę zrobić.
Aczkolwiek, jak się ostatnio zastanowaiłam to moje zabiegi okołozajściowe trwają dużo dłużej, niż liczyłam. W sumie od maja zeszlego roku. Bo przez 6 cykli brałam tabletki antykoncepcyjne na uregulowanie cyklu.
Rok aktywnych, wspomaganych medycyną starań to sporo. Kasy też sporo, bo ja prywatnie się staram. W tym miesiącu skończyły mi się fundusze zajściowe - kolejny stres.
Może po prostu przez to wszystko jestem przewrażliwiona, rozbita i płaczliwa. Leki niby normalizują, ale nie wszystko jest na 100% w porządku, skoro się nie udaje.Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ach i jakby wszystkiego było mało, to za dwa tygodnie urodziny Małgosi. Ja z teściową od pół roku nie mam kontaktu. W grudniu przestałam się do niej odzywać i nadal czuję gniew. Najbardziej chyba za idiotyczne wychowanie syna
Ale generalnie jej nieobecność w moim życiu budzi we mnie spokój. Natomiast co z urodzinami Małgosi to nie wiem...
Moi rodzice chcą być koniecznie. U nas w domu nie ma teraz warunków, więc albo wieś, albo ich mieszkanie albo miasto (kawiarnia).
Tort być musi. W kawiarni nie podam. Na wieś będą chcieli teściów zaprosić. Zostaje ich mieszkanie...
Z mężem o tym nie rozmawiałam, bo za tydzień środek cyklu, a z moim ładunkiem napięcia to murowana katarstofaChwilowo na wszelki wypadek w ogóle unikam z nim rozmów
Pomyślalam o ZOOTam by się Małgosi podobało. Ale co z tortem ?
Naprawdę, odnoszę wrażenie, że jestem w matni bez wyjścia - urodzinowej matniMega, moremi, kkisia, Aasiula, SolarPolar, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Może to ten nowy lek mnie wykańcza?
Byłoby szkoda, bo kaszlowo czuję się dzisiaj znacznie lepiej. Ale poza tym jak przed zawałem:/
Jutro odstawię wszystko oprócz eutyroksu, metforminy, kwasu foliowego i bromergonu. Zobaczę, czy się uspokoi wszysko przez dwa dni.
Jak nie, to znaczy że nerwy. Czyli przeżyjęMega, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:A bo Ty kruszyna to we wszystkim Ci bedzie ładnie
Poka co zakupiłas
O to kupiłam
http://m.happymum.pl/d566b,sukienki,-brasil_navy_dress.htmlAasiula, mamatrojki80, efcia, kapturnica, Bozia3, Arwena, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!