35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi dziś dziecię promocje zrobiło i zasnelo na godzinę w leżaczku, w którym normalnie nie chce lezec. Może dlatego że zrzedzil pół nocy. Nie płacze, tylko rzezi i steka do czasu oczywiście aż uzna, że umiera z głodu
Z tej okazji zrobiłam pierwsze od porodu śniadanie..Aasiula, MartaDidi, BISCA, macduska, efcia, Mega, kapturnica, kkisia, moremi, Dziobak, gretka, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Aasiula, zmiluj sie. Dzisiaj niedziela a Ty mnie 9H budzisz ....
Sikaniec zas negatyw.
U nas dzisiaj pogoda super. Mamy gosci, bedzie gril. Miedzy innymi zeberka jagniece. Simba
Udanej niedzieli baby
BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ej no Bisca jest 8dpt? Tak? To za wcześnie na testy, to jak 10dpo!
11 DPO, bo mialam 3 dnioiwy podany. Wiem, ze wczesnie ale wiesz, ze jestem zwolenniczka testow. Co mam sobie odmawiac
A tak na serio, na razie sie nie przejmuje - Jak jutro nie bedzie cienia cienia to sie zaczne martwicefcia, MartaDidi, kapturnica, SolarPolar, stara.krycha, kkisia, Aasiula, Bozia3, macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Witam sie
milej niedzieli
wybory... nie ma na kogo glosowac, jeszcze nie wiem czy pójdę
Ja bym Ci powiedziała na KOGO nie głosować....
ale, jest cisza wyborcza i agitować nie wolno
efcia, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Ja bym zrobiła test
Bry, małż w kuchni robi jajecznice a ja w łożkuefcia, Mala79, stara.krycha, kkisia, Aasiula, moremi, macduska, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
Bardzo ładnaMartaDidi, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Doobry!
Zapomniałam ze dzis wyborytrzeba bedzie sie wybrać. Dochodzę do siebie po szpitalu. Piątek to było wielkie odsypianie, dzis za to wstałam o szpitalnej porze.
Miłej niedzieli!efcia, Mala79, kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, macduska, gretka, Mega, Magdala, malgos741, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Wciaz z lozka i nie mam ochoty z niego wylazic
Wkurza mnie wszystko i drazni powinnam juz byc w trakcie okresu a tej cholery nie ma mija sobie 35dzien i cisza, susza... Ech zaraz nie powiem co mnie trafi...
Milej niedzieli zyczekapturnica, Aasiula, moremi, efcia, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMala79 wrote:Witam sie i ja
Wciaz z lozka i nie mam ochoty z niego wylazic
Wkurza mnie wszystko i drazni powinnam juz byc w trakcie okresu a tej cholery nie ma mija sobie 35dzien i cisza, susza... Ech zaraz nie powiem co mnie trafi...
Milej niedzieli zycze
Wiesz, tu się raczej wszystkie z braku okresu cieszą więc... to nie ta grupa wsparcia
stara.krycha, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:
mamatrojki80, Aasiula, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:ludzie, poczemu wy jeszczo nie spita?
;P
Ale Z poczucia humoru o 4rano mozna wywnioskowac ,że jest oki
A wogóle to dzień bry , u nas leje jak cholera a plan był podjechać zagłosowac i pójść na Hamerykanskei kręciołki bo od tygodnia te lody za mna chodza .I co ?? I jajcoMala79, stara.krycha, kkisia, moremi, Aasiula, efcia, macduska, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Wiesz, tu się raczej wszystkie z braku okresu cieszą więc... to nie ta grupa wsparcia
Przy innych okolicznosciach tez bym sie cieszyla i skakala po sufity...kapturnica, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:Witam. U mnie nalesniki z dzemikiem z jagod lesnych lub malin - wlasnej roboy, na to serek mascarpone i posypane jagodami amerykanskimi swiezymi. Ja zjadlam pol nalesnika bez serka
. Leze, trawie , potem obywatelski obowiazek i ogrodnik - ciekawe czy dzisiaj otwart?
Powinien być otwarty, ludzie sadzą, a ogrodnicy chcą zarobićja wczoraj stałam u ogrodnika 30 minut do kasy, tyle ludu było.
stara.krycha, moremi, Aasiula, SolarPolar, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny