35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Kawa wypita, obiad nastawiony . Dziewczeta, zakladamy bereciki i parami maszerujemy do Kosciola, a potem stawiamy krzyzyk.
Nie zapomnijcie tez o wieczornych obowiazkach malzenskich.
Ja nawet antenkę wykrochmaliłam, trza trzymać fason
stara.krycha, Aasiula, kapturnica, Bozia3, moremi, ComeToMeBaby, Mega, Magdala, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
caffe - czy Szymon jest obok Waszego leśnego domu?
U nas aż takich lasów pod miastem nie ma...musiałabym się przenieść w okolicy Puszczy Niepołomickiej - a to już około 20 km do granic Krakowa - jak dla mnie za daleko..caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Daj namiary. W zeszlum roku kupowalammw takim duzym sklepie na Radzyminskiej przed Markami. Piekne kwiaty i duzy wybor. Ale jesli masz jakis dobry adres i nie bedzie po drugiej stronie Wisly to podjade.
Ja tam kupuję rośliny, mimo że są nieraz droższe niż w innych ogrodniczych, dlatego, ze:
- rośliny wieloletnie (przy minimalnie wyższej cenie niż w innych miejscach) są rocznikowo starsze i większe
- rośliny są zdrowe, jeszcze nic mi nie padło
- nie kupujesz jakichś "ogryzków", tylko piękne okazy
- sporo egzotycznych gatunków
- olbrzymi wybór (nie wiem jak będzie dzisiaj bo tam przed weekendami i w weekendy jest takie oblężenie, ze nie ma gdzie zaparkować)
- jeśli np. jest zasada, że niektóre rośliny zakwitną pod warunkiem, ze są szczepione, to u nich tak jest (nie ma tak, że kupujesz roślinę, ktos Ci obiecuje, że zakwitnie, a w rzeczywistości oszukuje Cię)mamatrojki80, SolarPolar, Bozia3, Mega, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja nawet antenkę wykrochmaliłam, trza trzymać fason
stara.krycha, moremi, caffe, Mega, Aasiula, Simba, gretka, Magdala, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Tomdo Ani a pojade w przyszly weekend. Maz o 17 wyjezdza a jeszcze lezymy w lozku ( nie chwale sie co robimy bo Marta mi zwrocila uwage ) a trzeba zaglosowac i kwiatki kupic - dzisiaj tylko doniczkowe jak u Asiuli na tarasie i obiad zrobic.
- w sumie nowe doświadczenie - wchodzę w to...
kapturnica, mamatrojki80, stara.krycha, moremi, caffe, Mega, Aasiula, gretka, Magdala, kkisia, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:caffe - czy Szymon jest obok Waszego leśnego domu?
U nas aż takich lasów pod miastem nie ma...musiałabym się przenieść w okolicy Puszczy Niepołomickiej - a to już około 20 km do granic Krakowa - jak dla mnie za daleko..Bozia3, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:My też krochmalimy co się da i ruszamy na wybory. To nieprawdopodobne, że do władzy pchają się takie miernoty. Tyle jest mądrych i wartościowych Polaków - czemu takie coś się dzieje? Czasami przy przyjęciu do pracy na jakieś ważne stanowisko są większe wymagania, niż na Prezydenta....
Bozia mi się system wyborczy w Stanach podoba, tam nikt się do polityki dla hajsu jak u nas nie pcha, jak nie masz nieposzlakowanej opinii 2 pokolenia wstecz to w życiu publicznym nie istniejesz (do 1 aferki), a u nas tylko do koryta ciągną....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 10:51
Bozia3, Heretyczka, moremi, Krakonka, caffe, Mega, Aasiula, Simba, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:To do Anina pojade w przyszly weekend. Maz o 17 wyjezdza a jeszcze lezymy w lozku ( nie chwale sie co robimy bo Marta mi zwrocila uwage ) a trzeba zaglosowac i kwiatki kupic - dzisiaj tylko doniczkowe jak u Asiuli na tarasie i obiad zrobic.
I tak w trakcie piszesz... mój by mnie pogonił
stara.krycha, Bozia3, moremi, caffe, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Bozia mi się system wyborczy w Stanach podoba, tam nikt się do polityki dla hajsu jak u nas nie pcha, jak nie masz nieposzlakowanej opinii 2 pokolenia wstecz to w życiu publicznym nie istniejesz (do 1 aferki
), a u nas tylko do koryta ciągną....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ojj chyba nie do konca tak jest bo żona jednego z byłych prezydentów chce startowac na prezydenta a jej małżonek to mial chyba nawet spaprana spermą opinie na jednej z sukienek stazystki ?
No mówię .... do 1 aferki, a Clinton w pułapkę wpadł...
I skandal obyczajowy to nic w porównaniu do afery hazardowej, podsłuchowej, gruntowej i innych, które obnażają słabość naszego państwa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 10:57
Bozia3, Mega, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:No mówię .... do 1 aferki, a Clinton w pułapkę wpadł...
I w dodatku miał totalna amnezje ,że to nie on
Wszędzie lody kręca nie tylko u nasWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 10:57
SolarPolar, stara.krycha, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dorbie- jesteś piękną kobietą o klasycznej urodzie...
Moremi - sukienka super - bardzo ładna
Paszcza - Adaś rewelka i zdjęcia pomysłowestara.krycha, Mega, Aasiula, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Brzuska - taaaak.....zrobiłam błąd podwójny niewybaczalny - bo się tak tymi hektarami chyba zdenerwowałam...
Oczywiście dałam możliwość i satysfakcję niejednej tu na wytknięcie tego..
Następnym razem, jak ja coś zauważę - zrobię tak samo....kapturnica, Bozia3, macduska lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!