35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ojj chyba nie do konca tak jest bo żona jednego z byłych prezydentów chce startowac na prezydenta a jej małżonek to mial chyba nawet spaprana spermą opinie na jednej z sukienek stazystki ?
mamatrojki80, Krakonka, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Bozia nie przejmuj sie ja ledwo widze co pisze i tez czesto wracam i poprawiam . Bledow nie robie piszac recznie. Jako ze znasz biegle rosyjski to masz polska ortografie w kieszeni. 90 procent wymienia sie na rosyjskie odpowiedniki ktore ulatwiaja brzoza - brzózka - bo bieriozka:-) itp. Tak mlodego ucze, ktory biegle wlada rosyjskim.
mamatrojki80, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:To do Anina pojade w przyszly weekend. Maz o 17 wyjezdza a jeszcze lezymy w lozku ( nie chwale sie co robimy bo Marta mi zwrocila uwage ) a trzeba zaglosowac i kwiatki kupic - dzisiaj tylko doniczkowe jak u Asiuli na tarasie i obiad zrobic.
Wewnątrz budynku też mają fajne rośliny, ale to do domu. No i ooooooooooooogrom dodatków do domu wykonanych w różnych stylach, co kto lubimamatrojki80, SolarPolar, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ojj chyba nie do konca tak jest bo żona jednego z byłych prezydentów chce startowac na prezydenta a jej małżonek to mial chyba nawet spaprana spermą opinie na jednej z sukienek stazystki ?
mamatrojki80, Simba, Aasiula, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya propos kwiatów i sadzenia, będzie lokowanie produktu
polecam podłoże super lekkie Compo Sana z Aqua Depot lub inne z tej serii.
Najlepsze podłoże ogrodnicze moim zdanie, a trochę ziemi w donicach przewaliłamjedyny mankament to cena... u mnie 25l jest za 29.00.
Mega, caffe, SolarPolar, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Czytam o kwiatach - macie doswiadczenie z wisteria - bo jest piekna roslina.
Jedna jest kształtowana na drzewko, a druga osaczyła pergolę. W tym roku każda z nich ma ok. 100 kiści kwiatowych, gotowych do rozkwitnięcia. Mam nadzieję, że nie będzie żadnego przymrozku i mi kwiatów nie upieprzy.
Wisteria jest właśnie krzewem, który zeby zakwitnąć musi być szczepiony.mamatrojki80, SolarPolar, Aasiula, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja ma dwie, kupowane własnie tam.
Jedna jest kształtowana na drzewko, a druga osaczyła pergolę. W tym roku każda z nich ma ok. 100 kiści kwiatowych, gotowych do rozkwitnięcia. Mam nadzieję, że nie będzie żadnego przymrozku i mi kwiatów nie upieprzy.
Wisteria jest właśnie krzewem, który zeby zakwitnąć musi być szczepiony.
To to samo co glicynia?
To ja też to mamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 11:35
SolarPolar, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak ktoś chce mieć ładne pnącze jednoroczne na balkonie to polecam Thunbergię, ja w tym roku 6 posadziłam w donicach ze stelażem z wikliny, mocno kwitnie i silnie się pnie do 1 przymrozków, dobra koniec balu panno lalu
SolarPolar, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:a propos kwiatów i sadzenia, będzie lokowanie produktu
polecam podłoże super lekkie Compo Sana z Aqua Depot lub inne z tej serii.
Najlepsze podłoże ogrodnicze moim zdanie, a trochę ziemi w donicach przewaliłamjedyny mankament to cena... u mnie 25l jest za 29.00.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 11:47
mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
Bry.
Nie zdazylam nas zarejestrowac na wybory, zreszta nie jestem do konca przekonana za oddawaniam glosu na kraj w ktorym nie mieszkam. Z drugiej strony jesli polonia amerykanska ma decydowac, to strach sie bac.
Piekny dzienRowno w poludnie rok temu wszczepili mi dwa male punkciki a dzis te punkciki pierwszy raz lezac na brzuchu podparly sie na ramionach
W dodatku tu jest Dzien Matki.
Same wzruszenia od rana
Otwieram szampana! I pije nasze i Wasze i zdrowie!
Milego dnia!SolarPolar, mamatrojki80, Aasiula, caffe, Dziobak, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, gretka, Mega, Bozia3, Magdala, stara.krycha, moremi, malgos741, megan8, kkisia, BISCA, Reni, Parka lubią tę wiadomość