X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja planuje za trzy lata. Kupie sobie nowe wtedy przecież będę szczuplejsza ;)
    A no tak. To chytry jest plan.

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    jeszcze bardziej? i nikt się nie oburza?? :)

Mega, efcia, BISCA lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Albo ja jestem mieNtka albo naprawde to łapie za serducho..
    http://www.popularnie.pl/niewidoma-na-usg/?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_content=niewidoma-na-usg&utm_campaign=shareAbovePost
    Powieszę cie ;) nie jestem w ciąży a wzruszyłam sie jak głupia

kapturnica, nick nieaktualny, efcia, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Natknęłam się również w sieci na testy na menopauzę..:) cosik dla nas niedługo..;) http://climea.pl/climea-test-menopauzalny/jak-dziala-test/
    Widziałam reklamę w tv, ale, ale, jakie niedługo?! Jeszcze długo nas to nie bedzie dotyczyć, o! :P

moremi, nick nieaktualny, Bozia3, paszczakin, ComeToMeBaby, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jeszcze bardziej? i nikt się nie oburza?? :)
    Ja. Dlaczego dopiero za trzy lata? Zwariowała?

Mega, Bozia3, paszczakin, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    powinno być - sure :)

to fajnie, choć sie urzniemy razem :)
    jeszcze któraś dołancza?
    Ja, ja tez ;) bedzie imprezka :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmmm, kawa wypita, do obiadu wszystko gotowe, nic tylko wstawiać, ale jeszcze troche za wcześnie, małż kończy sprzatanie, teściowa robi ciasto, co by tu....? Aaaa posiedzę sobie ;)

Dziobak, Bozia3, efcia, paszczakin, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Sikam, sikam. Na razie nic nie wysikalam ale nie wpadam w panike. Dzisiaj 7dpt. Nie ma cienia cienia.
    Paszcza, ilu dniowy zarodek mialas podany i kiedy sie pokazal cien cienia ?

Dostalismy list z kliniki. Mamy 4 mrozaki ( blatoscyty) :-)

Cieszem siem.

Ide prasowac. Nie cieszem siem ;-)

ja mialam 5-dniowy i 7 dnia byl cien cienia. Takze jak Ty mialas 2 dniowy, to stawiam, ze 10dpt moze juz cos wyjsc, ale to i tak wczesnie.. takze jeszczeee moja droga.. czeba czekac..

edit:
    4 mrozaki! bosz, ale Wam pieknie poszlo! musicie miec super zarodki, jak 4 przetrwaly na zewnatrz, to ten co jest z Wami tym bardziej musi, bo ma lepiej. Nie chcialam przypominac, zeby Cie nie straszyc- ja mialam 7 zarodkow, jeden jest juz z nami, a zaden z pozostalych szesciu nie dal rady :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 12:23

efcia, Mega, Bozia3, moremi, BISCA, kapturnica, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to o której zaczynamy? Mega i Simba?

Mega lubi tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Albo ja jestem mieNtka albo naprawde to łapie za serducho..
    http://www.popularnie.pl/niewidoma-na-usg/?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_content=niewidoma-na-usg&utm_campaign=shareAbovePost

i mnie złapało

Mega, paszczakin, kapturnica lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    O 17:00? Za wcześnie, czy za późno? ;)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    tylko uprzedźcie wcześniej o ewentualnym pokazie zdjęć - bo znowu wszystko stracę....
    ja się z Wami też napiję - jak tylko przestanę karmić...juz czuję w gardle ten smak nieschłodzonej whisky....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 12:30

Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

WHAAAAAAAAAAAAAAAAT??? 3 lata? za 3 lata to ja juz faze pieluchowa powoli bede opuszczac..
    czemu ja nic o tym nie wiem, ze porzucilas nasz wspolny plan? juz nas nie luuuuubisz?

Mega, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, BISCA, Aasiula, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na serio to mnie na przemyslenia wczoraj wzielo. Ja caly czas jeszcze jade na skopanych hormonach (przy okazji, przy kapturowym vidio sie wzruszylam ;)) i caly czas jestem jeszcze przerazona odpowiedzialnoscia za dzieciaka. I jak Adas ma gorszy dzien, a mial ich moze 4 w swojej 24 dniowej karierze tylko, to sie zastanawiam, jak babki, ktore mialy trudne egzemplarze decyduja sie na drugie dziecko? Ola pisalas, ze z pierwszym bylo bardzo trudno- skad pomysl, zeby zrobic to jeszcze raz?

nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, może ja inna jestem, ale akurat ten filmik aż tak bardzo mnie nie ruszył (na początku zaznaczenie, że oparty na faktach - czyli co? nie był kręcony w czasie rzeczywistym ;-) ).
    Za to wczoraj pochlipałam na bajce Sekrety morza.

A ta historia ruszyła mnie na tyle, że musiałam polecieć do kibla
    http://www.popularnie.pl/niespodzianka-chlopaka/

Mega, MartaDidi, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A tak na serio to mnie na przemyslenia wczoraj wzielo. Ja caly czas jeszcze jade na skopanych hormonach (przy okazji, przy kapturowym vidio sie wzruszylam ;)) i caly czas jestem jeszcze przerazona odpowiedzialnoscia za dzieciaka. I jak Adas ma gorszy dzien, a mial ich moze 4 w swojej 24 dniowej karierze tylko, to sie zastanawiam, jak babki, ktore mialy trudne egzemplarze decyduja sie na drugie dziecko? Ola pisalas, ze z pierwszym bylo bardzo trudno- skad pomysl, zeby zrobic to jeszcze raz?

Paszcza, to że jest trudno nie znaczy, ze nie jest pięknie. :-D

Bozia3, kapturnica, BISCA, MartaDidi, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie wiem, może ja inna jestem, ale akurat ten filmik aż tak bardzo mnie nie ruszył (na początku zaznaczenie, że oparty na faktach - czyli co? nie był kręcony w czasie rzeczywistym ;-) ).
    Za to wczoraj pochlipałam na bajce Sekrety morza.

A ta historia ruszyła mnie na tyle, że musiałam polecieć do kibla
    http://www.popularnie.pl/niespodzianka-chlopaka/

Aaaa to stare jak swiat. W wielu wersjach to już słyszałam. :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega, a co u Ciebie ze staraniami? Widzę, ze cykl wchodzi w decydujacą fazę. Masz stymulację? Bo coś po laparo mówiłaś na ten temat?

moremi, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    O 17:00? Za wcześnie, czy za późno? ;)
    moze o 16stej??

Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tylko uprzedźcie wcześniej o ewentualnym pokazie zdjęć - bo znowu wszystko stracę....
    ja się z Wami też napiję - jak tylko przestanę karmić...juz czuję w gardle ten smak nieschłodzonej whisky....:)

Boziuchna , musze sie kiedys z toba na żywo napić i opowiedziec ci o wychodzeniu z ciała ;)

Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość

‹‹ 9183 9184 9185 9186 9187 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ