35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Albo ja jestem mieNtka albo naprawde to łapie za serducho..
http://www.popularnie.pl/niewidoma-na-usg/?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_content=niewidoma-na-usg&utm_campaign=shareAbovePostnie jestem w ciąży a wzruszyłam sie jak głupia
kapturnica, macduska, efcia, paszczakin, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Natknęłam się również w sieci na testy na menopauzę..
cosik dla nas niedługo..
http://climea.pl/climea-test-menopauzalny/jak-dziala-test/
moremi, macduska, Bozia3, paszczakin, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:powinno być - sure
to fajnie, choć sie urzniemy razem
jeszcze któraś dołancza?bedzie imprezka
Heretyczka lubi tę wiadomość
-
Hmmmm, kawa wypita, do obiadu wszystko gotowe, nic tylko wstawiać, ale jeszcze troche za wcześnie, małż kończy sprzatanie, teściowa robi ciasto, co by tu....? Aaaa posiedzę sobie
Dziobak, Bozia3, efcia, paszczakin, moremi, kapturnica, Arwena, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Sikam, sikam. Na razie nic nie wysikalam ale nie wpadam w panike. Dzisiaj 7dpt. Nie ma cienia cienia.
Paszcza, ilu dniowy zarodek mialas podany i kiedy sie pokazal cien cienia ?
Dostalismy list z kliniki. Mamy 4 mrozaki ( blatoscyty)
Cieszem siem.
Ide prasowac. Nie cieszem siem
ja mialam 5-dniowy i 7 dnia byl cien cienia. Takze jak Ty mialas 2 dniowy, to stawiam, ze 10dpt moze juz cos wyjsc, ale to i tak wczesnie.. takze jeszczeee moja droga.. czeba czekac..
edit:
4 mrozaki! bosz, ale Wam pieknie poszlo! musicie miec super zarodki, jak 4 przetrwaly na zewnatrz, to ten co jest z Wami tym bardziej musi, bo ma lepiej. Nie chcialam przypominac, zeby Cie nie straszyc- ja mialam 7 zarodkow, jeden jest juz z nami, a zaden z pozostalych szesciu nie dal radyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 12:23
efcia, Mega, Bozia3, moremi, BISCA, kapturnica, Zofia8, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Albo ja jestem mieNtka albo naprawde to łapie za serducho..
http://www.popularnie.pl/niewidoma-na-usg/?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_content=niewidoma-na-usg&utm_campaign=shareAbovePost
i mnie złapałoMega, paszczakin, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:to o której zaczynamy? Mega i Simba?
ja się z Wami też napiję - jak tylko przestanę karmić...juz czuję w gardle ten smak nieschłodzonej whisky....Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 12:30
Mega, macduska, Heretyczka, megan8, malgos741, Arwena, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ja planuje za trzy lata. Kupie sobie nowe wtedy przecież będę szczuplejsza
WHAAAAAAAAAAAAAAAAT??? 3 lata? za 3 lata to ja juz faze pieluchowa powoli bede opuszczac..
czemu ja nic o tym nie wiem, ze porzucilas nasz wspolny plan? juz nas nie luuuuubisz?
Mega, Bozia3, moremi, macduska, gretka, kapturnica, BISCA, Aasiula, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
A tak na serio to mnie na przemyslenia wczoraj wzielo. Ja caly czas jeszcze jade na skopanych hormonach (przy okazji, przy kapturowym vidio sie wzruszylam
) i caly czas jestem jeszcze przerazona odpowiedzialnoscia za dzieciaka. I jak Adas ma gorszy dzien, a mial ich moze 4 w swojej 24 dniowej karierze tylko, to sie zastanawiam, jak babki, ktore mialy trudne egzemplarze decyduja sie na drugie dziecko? Ola pisalas, ze z pierwszym bylo bardzo trudno- skad pomysl, zeby zrobic to jeszcze raz?
macduska, Mega, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
Nie wiem, może ja inna jestem, ale akurat ten filmik aż tak bardzo mnie nie ruszył (na początku zaznaczenie, że oparty na faktach - czyli co? nie był kręcony w czasie rzeczywistym
).
Za to wczoraj pochlipałam na bajce Sekrety morza.
A ta historia ruszyła mnie na tyle, że musiałam polecieć do kibla
http://www.popularnie.pl/niespodzianka-chlopaka/Mega, MartaDidi, Simba, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:A tak na serio to mnie na przemyslenia wczoraj wzielo. Ja caly czas jeszcze jade na skopanych hormonach (przy okazji, przy kapturowym vidio sie wzruszylam
) i caly czas jestem jeszcze przerazona odpowiedzialnoscia za dzieciaka. I jak Adas ma gorszy dzien, a mial ich moze 4 w swojej 24 dniowej karierze tylko, to sie zastanawiam, jak babki, ktore mialy trudne egzemplarze decyduja sie na drugie dziecko? Ola pisalas, ze z pierwszym bylo bardzo trudno- skad pomysl, zeby zrobic to jeszcze raz?
Paszcza, to że jest trudno nie znaczy, ze nie jest pięknie.Bozia3, kapturnica, BISCA, MartaDidi, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie wiem, może ja inna jestem, ale akurat ten filmik aż tak bardzo mnie nie ruszył (na początku zaznaczenie, że oparty na faktach - czyli co? nie był kręcony w czasie rzeczywistym
).
Za to wczoraj pochlipałam na bajce Sekrety morza.
A ta historia ruszyła mnie na tyle, że musiałam polecieć do kibla
http://www.popularnie.pl/niespodzianka-chlopaka/
Aaaa to stare jak swiat. W wielu wersjach to już słyszałam.kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tylko uprzedźcie wcześniej o ewentualnym pokazie zdjęć - bo znowu wszystko stracę....
ja się z Wami też napiję - jak tylko przestanę karmić...juz czuję w gardle ten smak nieschłodzonej whisky....
Boziuchna , musze sie kiedys z toba na żywo napić i opowiedziec ci o wychodzeniu z ciałaBozia3, BISCA lubią tę wiadomość