35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Witam
Odpisuję tutaj po kolei bez cytowania - bo mnie szlag trafia z tym wracaniem i szukaniem postów - co kto chciał ode mnie..
Krakonka - działka się sfinalizuje do końca dopiero wtedy, kiedy bank nam przyzna kredyt, ale w przyszłym tygodniu idziemy podpisać umowę przedwstępną. Ja się cieszę, A. jakby przygasł i bardziej się martwi niż okazuje radość - mam nadzieję, że to się zmieni. Działka płaska, 27 arowa (w połowie budowlana) na osiedlu willowym położonym w otulinie lasu. Nie mamy działki bezpośrednio pod lasem - bo nie było, ale do lasu jest 150 m - 3 rząd domów. Na działce rośnie mnóstwo brzóz i innych drzew, jest urokliwie. Do granic Krakowa jest ok. 5 km, do pracy będę miec około 18 km. Do Wieliczki 3km, do Puszczy Niepołomickiej około 8 km. No i co tam jeszcze....na razie tyle - z budową ruszymy, jak A. sprzeda swoje mieszkanie. Aha - może chce ktoś kupić w Kraku mieszkanie?Nowe - nie zdązylismy urządzić - jak by co - to się polecam..
-
nick nieaktualnyA ja przypierdzieliłam ręką w blat kuchenny. Szłam szybko i jakoś mnie zarzuciło znienacka ( ach te podstępne zawroty głowy).
Trafiło na serdeczny palec prawej ręki.
Przez chwilę myślalam, ze złamany ale chyba nie, boli jak cholera.
Simba, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Simba- ślub w Mariackim to kiepski pomysł. Kościół Mariacki jest ciemny i ponury - zwyczajowo tam się nie załatwia ślubów - podobnie na Wawelu - niby renoma, ale tez cmentarzysko...
Bozia3, moremi, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A ja przypierdzieliłam ręką w blat kuchenny. Szłam szybko i jakoś mnie zarzuciło znienacka ( ach te podstępne zawroty głowy).
Trafiło na serdeczny palec prawej ręki.
Przez chwilę myślalam, ze złamany ale chyba nie, boli jak cholera.
A ciążowe ciuchy nie bój żaby - sie podzieli.
Zachodzić tera ino migiemWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:20
macduska, moremi, Mega, caffe, efcia, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Sikam, sikam. Na razie nic nie wysikalam ale nie wpadam w panike. Dzisiaj 7dpt. Nie ma cienia cienia.
Paszcza, ilu dniowy zarodek mialas podany i kiedy sie pokazal cien cienia ?
Dostalismy list z kliniki. Mamy 4 mrozaki ( blatoscyty)
Cieszem siem.
Ide prasowac. Nie cieszem siem
moremi, Mega, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja się boję tej wielkości - bo ja jestem prawdziwy mieszczuch....od razu zastrzegłam, że ja się do żadnych ogórków i marchewek nie nadaje!!! Ja mogę mieć krzaczki, zioła, kwiaty, hamak i grilla w ogordzie - ewentualnie skalniak i oczko...
To duży wstyd - ale ja się naprawdę nie znam na wsi..Kiedyś zaprosiła mnie koleżanka do siebie na działkę i mówi - idź sobie zerwij do domu rzodkiewkę. Idę - szukam - udaję, że wiem czego...wyrywam - jaka radość - wyłazi rzodkiewka..- jakie zdziwienie - dlaczego jedna??? Zawsze widywałam rzodkiewki w kupie - myślałam, ze jakos tak rosną...
tak więc taka moja wiedza ogrodnicza - mama nadzieję, że złapię jakiegoś bakcyla...
Ja tez jak obok pola przechodzę to potrafie tylko rozpoznać kukurydzę bo po liściach to kompletnie nic.Bozia3, moremi, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Marcu Ty sie musisz odczynic jednak.
A ciążowe ciuchy nie bój żaby - sie podzieli.
Zachodzić tera ino migiem
Przetrę się starymi gaciami.
Może i na ciążę zadziała?Simba, Heretyczka, moremi, Mega, efcia, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jaki wstyd? Zes mieszczanka?
Ja tez jak obok pola przechodzę to potrafie tylko rozpoznać kukurydzę bo po liściach to kompletnie nic.
Wstyd to nie, ale z tej boziowej rzodkiewki to się usmiałam!Simba, kapturnica, Bozia3, moremi, Mega, efcia, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Simba,a czemu ty ciuchy ciazowe rozdajesz? A 2 dziewczynki jeszcze mialas miec. Czy cos mi sie pomylilo?
Bozia3, Dziobak, macduska, moremi, Mega, caffe, efcia, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość