35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chce mieszkanie ja. A dzie?Bozia3 wrote:Witam
Odpisuję tutaj po kolei bez cytowania - bo mnie szlag trafia z tym wracaniem i szukaniem postów - co kto chciał ode mnie..
Krakonka - działka się sfinalizuje do końca dopiero wtedy, kiedy bank nam przyzna kredyt, ale w przyszłym tygodniu idziemy podpisać umowę przedwstępną. Ja się cieszę, A. jakby przygasł i bardziej się martwi niż okazuje radość - mam nadzieję, że to się zmieni. Działka płaska, 27 arowa (w połowie budowlana) na osiedlu willowym położonym w otulinie lasu. Nie mamy działki bezpośrednio pod lasem - bo nie było, ale do lasu jest 150 m - 3 rząd domów. Na działce rośnie mnóstwo brzóz i innych drzew, jest urokliwie. Do granic Krakowa jest ok. 5 km, do pracy będę miec około 18 km. Do Wieliczki 3km, do Puszczy Niepołomickiej około 8 km. No i co tam jeszcze....na razie tyle - z budową ruszymy, jak A. sprzeda swoje mieszkanie. Aha - może chce ktoś kupić w Kraku mieszkanie?
Nowe - nie zdązylismy urządzić - jak by co - to się polecam..
-
nick nieaktualnyA ja przypierdzieliłam ręką w blat kuchenny. Szłam szybko i jakoś mnie zarzuciło znienacka ( ach te podstępne zawroty głowy).
Trafiło na serdeczny palec prawej ręki.
Przez chwilę myślalam, ze złamany ale chyba nie, boli jak cholera.
Simba, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ja uwielbiam. To moj ulubiony kościół ze wszystkich. Jeszcze lubie katedrę w StrasburguBozia3 wrote:Simba- ślub w Mariackim to kiepski pomysł. Kościół Mariacki jest ciemny i ponury - zwyczajowo tam się nie załatwia ślubów - podobnie na Wawelu - niby renoma, ale tez cmentarzysko...
Bozia3, moremi, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
Macdu Ty sie musisz odczynic jednak.macduska wrote:A ja przypierdzieliłam ręką w blat kuchenny. Szłam szybko i jakoś mnie zarzuciło znienacka ( ach te podstępne zawroty głowy).
Trafiło na serdeczny palec prawej ręki.
Przez chwilę myślalam, ze złamany ale chyba nie, boli jak cholera.
A ciążowe ciuchy nie bój żaby - sie podzieli.
Zachodzić tera ino migiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 11:20
macduska, moremi, Mega, caffe, efcia, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
Super wieści, chociaż powiem Ci - pięcioro dzieci to juz hardcoreBISCA wrote:Sikam, sikam. Na razie nic nie wysikalam ale nie wpadam w panike. Dzisiaj 7dpt. Nie ma cienia cienia.
Paszcza, ilu dniowy zarodek mialas podany i kiedy sie pokazal cien cienia ?
Dostalismy list z kliniki. Mamy 4 mrozaki ( blatoscyty)
Cieszem siem.
Ide prasowac. Nie cieszem siem

moremi, Mega, efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Jaki wstyd? Zes mieszczanka?Bozia3 wrote:Ja się boję tej wielkości - bo ja jestem prawdziwy mieszczuch....od razu zastrzegłam, że ja się do żadnych ogórków i marchewek nie nadaje!!! Ja mogę mieć krzaczki, zioła, kwiaty, hamak i grilla w ogordzie - ewentualnie skalniak i oczko...
To duży wstyd - ale ja się naprawdę nie znam na wsi..Kiedyś zaprosiła mnie koleżanka do siebie na działkę i mówi - idź sobie zerwij do domu rzodkiewkę. Idę - szukam - udaję, że wiem czego...wyrywam - jaka radość - wyłazi rzodkiewka..- jakie zdziwienie - dlaczego jedna??? Zawsze widywałam rzodkiewki w kupie - myślałam, ze jakos tak rosną...
tak więc taka moja wiedza ogrodnicza - mama nadzieję, że złapię jakiegoś bakcyla...
Ja tez jak obok pola przechodzę to potrafie tylko rozpoznać kukurydzę bo po liściach to kompletnie nic.
Bozia3, moremi, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Marcu Ty sie musisz odczynic jednak.
A ciążowe ciuchy nie bój żaby - sie podzieli.
Zachodzić tera ino migiem
Przetrę się starymi gaciami.
Może i na ciążę zadziała?
Simba, Heretyczka, moremi, Mega, efcia, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Jaki wstyd? Zes mieszczanka?
Ja tez jak obok pola przechodzę to potrafie tylko rozpoznać kukurydzę bo po liściach to kompletnie nic.
Wstyd to nie, ale z tej boziowej rzodkiewki to się usmiałam!
Simba, kapturnica, Bozia3, moremi, Mega, efcia, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja planuje za trzy lata. Kupie sobie nowe wtedy przecież będę szczuplejszaDziobak wrote:Simba,a czemu ty ciuchy ciazowe rozdajesz? A 2 dziewczynki jeszcze mialas miec. Czy cos mi sie pomylilo?
Bozia3, Dziobak, macduska, moremi, Mega, caffe, efcia, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość