35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A dzisiaj rano przysnelam z termometrem
wylaczyl sie skubany, przebudziłem sie i myśle co jest grane
ale tempke mi zmierzył
Aasiula, Sabina, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, Zofia8, efcia, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/576d61aa250c.png
To ja z tej okazji tort stawiam.
I ta mucha nawet zrobiona
Ps jesssu nawet papier jest ochyda.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 09:00
mamatrojki80, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj Wam pozazdrościlam kwiatów i grzebania w ziemi, zaparkowalam młodego w wózku przed domem (to tak jak spacer, czyz nie?) i posadzilam kwiaty w donicach przed domem. Mam takie piękne różowe pokrzywy, które od słońca robią się ciemne, prawie bordowe. Zawsze je trzymalam w domu, zobaczymy co z tego wyjdzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 09:07
moremi, Mega, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, Magdala, Zofia8, kapturnica, efcia, Simba, Dziobak, ania.g, Arwena, Parka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dziendobry dziewuszki.
Zaraz wyruszamy w droge. Jedziemy ogladac klify na poludniowym wybrzezu Sussex. Siedem Siostr a miedzy nimi Beachy head - najwyzszy bialy klif w Anglii (162m), skad regularnie spadaja ludzie chcacy odebrac sobie zycie, bo klif zapewnia 100% smierci. Srednio 20 samobojstw rocznie. Jest piekny szlak widokowy. Pogoda troche ujowa ale kompac w morzu sie nie bede.
Arwena testowala? Kciuki.
Milej soboty.
Aaa opowiem tez potem, jak kto ciekawy jak przebieglo moje wczorajsze spotkanie z dr Robertem. Mamy plan i bedziemy go wdrazac.macduska, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, gretka, efcia, stara.krycha, Simba, Dziobak, Margolcia88, ania.g, malgos741, Zofia8, Arwena, Parka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
moremi wrote:Bry
Mam nadzieję, że Cruszczu nie pogrążyła się w czarnej rozpaczy i dzisiaj się już uśmiechnie
Arwena miała dzisiaj testować.
A wogole dzien bry..Burza idzie , wyspalam sie bardzo i jestem happy
No chyba ze zmienila zdanie i dzis miala..Wiec juz sie pogubiłam.Nie wazne wazne by final byl na plusWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 09:35
macduska, mamatrojki80, Aasiula, efcia, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Slonko wylazi. Moze nie bedzie tak zle.
Dusia ciesze sie, bo znam ten bol....i ulge
Ale tortem, wybacznie nie bede sie czestowac, ale to tylko dlatego, ze ograniczam cukier.moremi, macduska, Aasiula, efcia, stara.krycha, Simba, Mega, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
kapturnica wrote:Arwena ma tescic 11tego w dzien urodzin m lodego mojego
A wogole dzien bry..Burza idzie , wyspalam sie bardzo i jestem happy
No chyba ze zmienila zdanie i dzis miala..Wiec juz sie pogubiłam.Nie wazne wazne by final byl na plus
kapturnica, macduska, Aasiula, efcia, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny