35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Siedze na tarasie slonce pięknie swieci
Kawa pachnie i wszedzie kwiaty
Rodzinka spi , a Ja delektuje sie chwila
Powiem wam JESTEM SZCZESLIWA
I ja tez jestem!macduska, Aasiula, mamatrojki80, Zofia8, moremi, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Magdala, Krakonka, BISCA, efcia, anna maria, Arwena, malgos741, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNawiązując do wczorajszych trematów to:
- Wysypka trzydiówki osiaga apogeum trzeciego dnia i potem kilka dni schodzi.
- Z dziećmi nie mieliśmy w zwyczaju się kąpać. Pomagałam im do czasu az stali się samodzielni. Pierworodny szybciej, Młodemu jeszcze czasami pomagam w myciu włosów.
Wstydzic się i nie latać z gołą ptaszarnią po domu zaczęli tak około 10 roku zycia.
- Branie syropów wykrztuśnych przy suchyb kaszlu nie jest dobrym pomysłem. Karakonka to do Ciebie!
- Jeśli chodzi o moje zakupy odziezowe to mój mąż podchodzi do tego ze stoickim spokojem. Zreszta jest paradny i lubi miec zadbana i dobrzre ubraną żonę. Jakos tak uważa, ze to o nim dobrze swiadczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 07:44
Aasiula, mamatrojki80, moremi, gretka, ComeToMeBaby, Sabina, Mega, Magdala, Krakonka, kapturnica, efcia, Dziobak, megan8, ania.g, SolarPolar, kkisia lubią tę wiadomość
-
chruszczow wrote:pono mocno przereklamowany
a wiecie że to są nasiona przetrawione i wydalone z kupą jakiegoś miejscowego zwierzaka a tubylcy to potem zbierają i ładują w pazłotka
Tylko to nawet nie lezalo obok arganu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Kozy dokladnie jak kupisz oryginalny taki jak pisala Simba to jest rewelacyjny, niestety na rynku jest Tego pelno
Tylko to nawet nie lezalo obok arganu
Mozna kupić czysty olejek w sklepach zielarsko- medycznych. Przeznaczony również do spozycia to raczej domieszek w nim nie ma.
Aasiula lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Mozna kupić czysty olejek w sklepach zielarsko- medycznych. Przeznaczony również do spozycia to raczej domieszek w nim nie ma.
Jak jak bylam w Maroko to zakupilam taki wlasnie
Smierdzi jak szlag ale jest naprawde dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 07:48
mamatrojki80, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bry
Mam nadzieję, że Cruszczu nie pogrążyła się w czarnej rozpaczy i dzisiaj się już uśmiechnie
Arwena miała dzisiaj testować.Mega, Aasiula, Magdala, kapturnica, efcia, stara.krycha, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Simba, nie wyswietla sie ten przepis
http://whiteplate.com/2015/04/wiosenna-rewolucja-na-talerzu/Zofia8 lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I nius dnia- gówniany problem mam z głowy a raczej z dupy.
Co za ulga!Mega, Aasiula, Zofia8, Magdala, kapturnica, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ania.g wrote:O bidulo obyś głosu nie straciła. Paskudne emskie polecam, mało smaczne ale pomaga.
Witam w sobotę. Jak to jest, ze jak sie ma wolne to sie budzę wcześnie i nie mogę spać....
Ale u mnie dzisiaj bedzie na obiad łosoś z grilla i pieczone ziemniaki z piekarnika i sałatka z pomidorów, az mi ślinka pociekła...ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, Magdala, efcia, ania.g, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:A widzisz tam nie zagladalam
Jak jak bylam w Maroko to zakupilam taki wlasnie
Smierdzi jak szlag ale jest naprawde dobry
Polecam takie sklepy.
Mozna kupić rózne olejki np. z pestek malin, migdałowy itp, i ceny z nóg nie zwalają.Aasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny