35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Odpisuję tutaj po kolei bez cytowania - bo mnie szlag trafia z tym wracaniem i szukaniem postów - co kto chciał ode mnie..
Krakonka - działka się sfinalizuje do końca dopiero wtedy, kiedy bank nam przyzna kredyt, ale w przyszłym tygodniu idziemy podpisać umowę przedwstępną. Ja się cieszę, A. jakby przygasł i bardziej się martwi niż okazuje radość - mam nadzieję, że to się zmieni. Działka płaska, 27 arowa (w połowie budowlana) na osiedlu willowym położonym w otulinie lasu. Nie mamy działki bezpośrednio pod lasem - bo nie było, ale do lasu jest 150 m - 3 rząd domów. Na działce rośnie mnóstwo brzóz i innych drzew, jest urokliwie. Do granic Krakowa jest ok. 5 km, do pracy będę miec około 18 km. Do Wieliczki 3km, do Puszczy Niepołomickiej około 8 km. No i co tam jeszcze....na razie tyle - z budową ruszymy, jak A. sprzeda swoje mieszkanie. Aha - może chce ktoś kupić w Kraku mieszkanie?Nowe - nie zdązylismy urządzić - jak by co - to się polecam..
moremi, Aasiula, BISCA, Krakonka, Simba, Dziobak, Mega, megan8, ania.g, SolarPolar, Zofia8, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Albo ja jestem mieNtka albo naprawde to łapie za serducho..
http://www.popularnie.pl/niewidoma-na-usg/?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_content=niewidoma-na-usg&utm_campaign=shareAbovePostmacduska, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobra, Magdala pisz. Dziwie się, że wczoraj nie zdałaś relacji.
I Bisca, co to za plotki, że dzisiaj testujesz? Sikałaś?macduska, Aasiula, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Albo ja jestem mieNtka albo naprawde to łapie za serducho..
http://www.popularnie.pl/niewidoma-na-usg/?utm_source=facebook.com&utm_medium=share&utm_content=niewidoma-na-usg&utm_campaign=shareAbovePost
Piękne!!!kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sikam, sikam. Na razie nic nie wysikalam ale nie wpadam w panike. Dzisiaj 7dpt. Nie ma cienia cienia.
Paszcza, ilu dniowy zarodek mialas podany i kiedy sie pokazal cien cienia ?
Dostalismy list z kliniki. Mamy 4 mrozaki ( blatoscyty)
Cieszem siem.
Ide prasowac. Nie cieszem siemefcia, Bozia3, macduska, Simba, Dziobak, Heretyczka, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, paszczakin, anna maria, megan8, malgos741, Zofia8, Arwena, Parka, stara.krycha, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam
Odpisuję tutaj po kolei bez cytowania - bo mnie szlag trafia z tym wracaniem i szukaniem postów - co kto chciał ode mnie..
Krakonka - działka się sfinalizuje do końca dopiero wtedy, kiedy bank nam przyzna kredyt, ale w przyszłym tygodniu idziemy podpisać umowę przedwstępną. Ja się cieszę, A. jakby przygasł i bardziej się martwi niż okazuje radość - mam nadzieję, że to się zmieni. Działka płaska, 27 arowa (w połowie budowlana) na osiedlu willowym położonym w otulinie lasu. Nie mamy działki bezpośrednio pod lasem - bo nie było, ale do lasu jest 150 m - 3 rząd domów. Na działce rośnie mnóstwo brzóz i innych drzew, jest urokliwie. Do granic Krakowa jest ok. 5 km, do pracy będę miec około 18 km. Do Wieliczki 3km, do Puszczy Niepołomickiej około 8 km. No i co tam jeszcze....na razie tyle - z budową ruszymy, jak A. sprzeda swoje mieszkanie. Aha - może chce ktoś kupić w Kraku mieszkanie?Nowe - nie zdązylismy urządzić - jak by co - to się polecam..
To pięknaAle wieeeelka! Ja to jestem zbyt leniwa na takie
Gratuluję i trzymam kciukiBozia3 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Witajcie - dalej 2 w 1.
Mała się nie spieszy.
Ale wczoraj zauwazyłam wieczorem przezroczysty ciagnacy się sluz tworzący taką jakby całosc. Dzis rano znó się powtózył. Nie wiem byc moze to czop - tzn jakas jego częsc. Póki co czekamy.
Odezwała się dzis do mnie Alis - pamiętacie ją na pewno.
Napisała krótko, ze czasu u niej brak i nie zagląda. Malutka jest po operacjach teraz chodzą na kontrolę i mają nadzieję ze będzie juz wszystko dobrze.
Napisałam ze pytałyscie kiedyś co u niej - na pewno będzie jej miło.
Póki co nic więcej nie wiem tzn szczegłów operacji.
Bozia3, macduska, Simba, Dziobak, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Mega, efcia, caffe, paszczakin, anna maria, megan8, SolarPolar, gosia7122, malgos741, Zofia8, Arwena, Parka, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:To piękna
Ale wieeeelka! Ja to jestem zbyt leniwa na takie
Gratuluję i trzymam kciuki
To duży wstyd - ale ja się naprawdę nie znam na wsi..Kiedyś zaprosiła mnie koleżanka do siebie na działkę i mówi - idź sobie zerwij do domu rzodkiewkę. Idę - szukam - udaję, że wiem czego...wyrywam - jaka radość - wyłazi rzodkiewka..- jakie zdziwienie - dlaczego jedna??? Zawsze widywałam rzodkiewki w kupie - myślałam, ze jakos tak rosną...
tak więc taka moja wiedza ogrodnicza - mama nadzieję, że złapię jakiegoś bakcyla...kapturnica, Simba, Dziobak, Heretyczka, ComeToMeBaby, moremi, caffe, efcia, paszczakin, BISCA, Aasiula, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witajcie - dalej 2 w 1.
Mała się nie spieszy.
Ale wczoraj zauwazyłam wieczorem przezroczysty ciagnacy się sluz tworzący taką jakby całosc. Dzis rano znó się powtózył. Nie wiem byc moze to czop - tzn jakas jego częsc. Póki co czekamy.
Odezwała się dzis do mnie Alis - pamiętacie ją na pewno.
Napisała krótko, ze czasu u niej brak i nie zagląda. Malutka jest po operacjach teraz chodzą na kontrolę i mają nadzieję ze będzie juz wszystko dobrze.
Napisałam ze pytałyscie kiedyś co u niej - na pewno będzie jej miło.
Póki co nic więcej nie wiem tzn szczegłów operacji.Aasiula, moremi, efcia lubią tę wiadomość