X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,slonecznie ,16stp,wieje :-) milego reszty dnia :-)

Heretyczka, Mega, Bozia3, macduska, BISCA, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega, a co u Ciebie ze staraniami? Widzę, ze cykl wchodzi w decydujacą fazę. Masz stymulację? Bo coś po laparo mówiłaś na ten temat?
    No właśnie. Ja jej nawet clo wysłałam, bo miała stymulować. Żeby tam terminu ważności nie straciły.

Mega, macduska, BISCA lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mega, a co u Ciebie ze staraniami? Widzę, ze cykl wchodzi w decydujacą fazę. Masz stymulację? Bo coś po laparo mówiłaś na ten temat?
    Stymulacja od nowego cyklu teraz bedzie, umówiłam sie z moim ginem na maj, tak wiec czekam :)

moremi, macduska, efcia, Iwone, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    moze o 16stej??
    Okej :)

Heretyczka lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    Boziuchna , musze sie kiedys z toba na żywo napić i opowiedziec ci o wychodzeniu z ciała ;)
    No ja myślę...:) Ale wiesz co - znając swoje mozliwości i już nie mówiąc o Twoich - to boję się, że my po tym alkoholu wyszłybyśmy ze swoich ciał bez żadnego problemu i technik....:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 13:07

Mega, moremi, macduska, BISCA, Arwena, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A tak na serio to mnie na przemyslenia wczoraj wzielo. Ja caly czas jeszcze jade na skopanych hormonach (przy okazji, przy kapturowym vidio sie wzruszylam ;)) i caly czas jestem jeszcze przerazona odpowiedzialnoscia za dzieciaka. I jak Adas ma gorszy dzien, a mial ich moze 4 w swojej 24 dniowej karierze tylko, to sie zastanawiam, jak babki, ktore mialy trudne egzemplarze decyduja sie na drugie dziecko? Ola pisalas, ze z pierwszym bylo bardzo trudno- skad pomysl, zeby zrobic to jeszcze raz?

Paszczak bo jeśli pierwsze było trudne, to każdy liczy na to że następne już takie być nie może :D
    Ja niestety z dwoma miałam przesrane i niby chciałam trzecie ale jak sobie przypominałam co z nimi przeszłam, to mi się odechciało.

stara.krycha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    No ja myślę...:) Ale wiesz co - znając swoje mozliwości i już nie mówiąc o Twoich - to boję się, że my po tym alkoholu wyszłybyśmy ze swoich ciał bez żadnego problemu i technik....:)
    niom...oby nie na stałe ;)
    do kiedy będziesz karmic?

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Zwrot w chorobie, gardło ustąpiło, zaczął się katar i zatkany nos (nawet krople nie pomagają), łeb mnie napier.... :-/

Nadal plamię, ale nie mam już bóli miesiączkowych. Przez luteinę cały cykl mi się zrypał... z 28dni na 33 :-?

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten cykl w sumie dobrze, że poszedł na zmarnowanie - same choroby: na początku jakaś grzybica, potem wirus sraczko-rzygaczkowy, a teraz zapalenie gardła, krtani, katar i zatoki... ale mnie wzięło! Niech to dunder świśnie :-/

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia nie martw się, bo nie jest tak źle jeśli udało Ci się znaleźć rzodkiewkę. Moja mama jak poszła na działkę do siostry i chcąc jej pomóc powyrywała jej kwiatki a chwasty zostawiła :D

Wszystkiego się nauczysz, a jak nie, to będziesz kupowała warzywa jak ja w sklepie. Ja też blokowa ale mnie nie bawi praca w ogródku tym bardziej teraz jak Lunka wszystko przekopuję.

Bozia3, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, caffe, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny Viola i KaRa już urodziły?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 13:29

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    niom...oby nie na stałe ;)
    do kiedy będziesz karmic?
    moze jeszcze ze 3 miesiące - no jakoś tak...kiedyś trzeba przestać...:)

Heretyczka, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Nie meldowały się.

Iwone, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Witam

Zwrot w chorobie, gardło ustąpiło, zaczął się katar i zatkany nos (nawet krople nie pomagają), łeb mnie napier.... :-/

Nadal plamię, ale nie mam już bóli miesiączkowych. Przez luteinę cały cykl mi się zrypał... z 28dni na 33 :-?
    Ale bardzo ladnie się faza lutealna wydłużyła do 13 dni. To dobrze. Nawet bardzo dobrze.

Luna76, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak przed cisza wyborczą:

https://www.youtube.com/watch?v=A3YUKO1UIfc&sns=fb

:-D

moremi lubi tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, my po obiedzie. Chuop pojechal z synem na mecz a ja hyc na kanape i True Detective :)

Paszcza, dzieki za odpowiedz. Napawasz mnie optymizmem :)

paszczakin, Mega, efcia, macduska, moremi, Arwena, Simba, kkisia lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Luna76 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ale bardzo ladnie się faza lutealna wydłużyła do 13 dni. To dobrze. Nawet bardzo dobrze.

Zawsze mam 10, to chyba trochę za krótka, nie?

dorbie, Krakonka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Viola jest w 36 tygodniu i z tego co widziałam na belly jeszcze w dwupaku. Na kare się nie natknęlam.

Iwone, Arwena lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Zawsze mam 10, to chyba trochę za krótka, nie?
    Zgadza się. Niby przyjmuje się, że jest już w normie, ale lepiej jak jest przynajmniej o 2 dni dłuższa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 13:54

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 9 maja 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Viola jest w 36 tygodniu i z tego co widziałam na belly jeszcze w dwupaku. Na kare się nie natknęlam.
    Aaaa to jeszcze ma czas. Jakoś tak mi się wydawało że już czas na nią.

‹‹ 9184 9185 9186 9187 9188 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ