35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Mega, a co u Ciebie ze staraniami? Widzę, ze cykl wchodzi w decydujacą fazę. Masz stymulację? Bo coś po laparo mówiłaś na ten temat?
Mega, macduska, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Mega, a co u Ciebie ze staraniami? Widzę, ze cykl wchodzi w decydujacą fazę. Masz stymulację? Bo coś po laparo mówiłaś na ten temat?
moremi, macduska, efcia, Iwone, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Boziuchna , musze sie kiedys z toba na żywo napić i opowiedziec ci o wychodzeniu z ciała
Ale wiesz co - znając swoje mozliwości i już nie mówiąc o Twoich - to boję się, że my po tym alkoholu wyszłybyśmy ze swoich ciał bez żadnego problemu i technik....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 13:07
Mega, moremi, macduska, BISCA, Arwena, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:A tak na serio to mnie na przemyslenia wczoraj wzielo. Ja caly czas jeszcze jade na skopanych hormonach (przy okazji, przy kapturowym vidio sie wzruszylam
) i caly czas jestem jeszcze przerazona odpowiedzialnoscia za dzieciaka. I jak Adas ma gorszy dzien, a mial ich moze 4 w swojej 24 dniowej karierze tylko, to sie zastanawiam, jak babki, ktore mialy trudne egzemplarze decyduja sie na drugie dziecko? Ola pisalas, ze z pierwszym bylo bardzo trudno- skad pomysl, zeby zrobic to jeszcze raz?
Paszczak bo jeśli pierwsze było trudne, to każdy liczy na to że następne już takie być nie może
Ja niestety z dwoma miałam przesrane i niby chciałam trzecie ale jak sobie przypominałam co z nimi przeszłam, to mi się odechciało.stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia nie martw się, bo nie jest tak źle jeśli udało Ci się znaleźć rzodkiewkę. Moja mama jak poszła na działkę do siostry i chcąc jej pomóc powyrywała jej kwiatki a chwasty zostawiła
Wszystkiego się nauczysz, a jak nie, to będziesz kupowała warzywa jak ja w sklepie. Ja też blokowa ale mnie nie bawi praca w ogródku tym bardziej teraz jak Lunka wszystko przekopuję.Bozia3, Mega, BISCA, ComeToMeBaby, megan8, caffe, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Witam
Zwrot w chorobie, gardło ustąpiło, zaczął się katar i zatkany nos (nawet krople nie pomagają), łeb mnie napier....
Nadal plamię, ale nie mam już bóli miesiączkowych. Przez luteinę cały cykl mi się zrypał... z 28dni na 33Luna76, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Iwone wrote:Dziewczyny Viola i KaRa już urodziły?
Iwone, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Zawsze mam 10, to chyba trochę za krótka, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2015, 13:54
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!