35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Przeca druga tura bedzie....mamatrojki80 wrote:Yes, Yes Yes....
Komoruskiemu dziękujemy
Ja tam wcale sie nie ciesze ,ze pisior wygrywa bo cofnie medycyne do sredniowiecza niestety.
A tak naprawde najbardziej mi na tym zalezy by to sie nie stało .Zwł po tym jak poznałam wiele dziewczyn dla których jedyna szansa na dziecko jest in vitro..
Aasiula, gretka, malgos741, moremi, caffe, kkisia, stara.krycha, Magdala, ComeToMeBaby, ania.g, Arwena, Simba, Krakonka, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Kukiz może tak, ale ludzie? Uważam jak Kapta, że Duda to najgorsza z mozliwych opcji. Państwo klerykalne, a medycyna w średniowieczu.mamatrojki80 wrote:Chcesz się założyć, Kukiz poprze Dude w II turze.
Aasiula, caffe, gretka, Natka_79, kkisia, stara.krycha, Mega, Magdala, ComeToMeBaby, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Ja tez tak uważam , i jak dojdą do władzy to trzeba spierdalac z tego kraju .moremi wrote:Kukiz może tak, ale ludzie? Uważam jak Kapta, że Duda to najgorsza z mozliwych opcji. Państwo klerykalne, a medycyna w średniowieczu.
moremi, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
Jesli sie zlamie i zlapie na to , to bedzie z niego taki antysystemowiec jak z koziej dupy pizda..Natka_79 wrote:Kukiz chce iść do sejmu, może teraz pisiory bedą go nęcić jedynka na liście
moremi, macduska, Natka_79, Aasiula, kkisia, stara.krycha, Mega, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-
Ja oddam głos 5 minut przed zamknięciemmamatrojki80 wrote:Spoko, w II turze o 7 jestem przy urnie

caffe, Aasiula, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Czekej, czekej zostały..Bo bedzie ,ze mial znacznie wyzsze poparcie i wygral w 1szym etapie hehcaffe wrote:To skoro Duda wygrał, to znaczy, że wybory nie zostały sfałszowane ...

caffe, Aasiula, moremi, stara.krycha, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

-
Czekaj, czekaj. To tylko sondaż, a między nim a Bronkiem różnica to 2%? To jak zliczą wszystko wyjdzie znowu, że przegrał. Będzie wojnakapturnica wrote:Czekej, czekej zostały..Bo bedzie ,ze mial znacznie wyzsze poparcie i wygral w 1szym etapie heh
caffe, kapturnica, kkisia, Aasiula, gretka, stara.krycha, megan8, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny