35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Yes, Yes Yes....
Komoruskiemu dziękujemy
Ja tam wcale sie nie ciesze ,ze pisior wygrywa bo cofnie medycyne do sredniowiecza niestety.
A tak naprawde najbardziej mi na tym zalezy by to sie nie stało .Zwł po tym jak poznałam wiele dziewczyn dla których jedyna szansa na dziecko jest in vitro..Aasiula, gretka, malgos741, moremi, caffe, kkisia, stara.krycha, Magdala, ComeToMeBaby, ania.g, Arwena, Simba, Krakonka, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Chcesz się założyć, Kukiz poprze Dude w II turze.
Aasiula, caffe, gretka, Natka_79, kkisia, stara.krycha, Mega, Magdala, ComeToMeBaby, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Kukiz może tak, ale ludzie? Uważam jak Kapta, że Duda to najgorsza z mozliwych opcji. Państwo klerykalne, a medycyna w średniowieczu.
moremi, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kukiz chce iść do sejmu, może teraz pisiory bedą go nęcić jedynka na liście
moremi, macduska, Natka_79, Aasiula, kkisia, stara.krycha, Mega, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Spoko, w II turze o 7 jestem przy urnie
caffe, Aasiula, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
caffe wrote:To skoro Duda wygrał, to znaczy, że wybory nie zostały sfałszowane ...
caffe, Aasiula, moremi, stara.krycha, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Czekej, czekej zostały..Bo bedzie ,ze mial znacznie wyzsze poparcie i wygral w 1szym etapie heh
caffe, kapturnica, kkisia, Aasiula, gretka, stara.krycha, megan8, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny