35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Czasu nie bylo - bo wyjatkowo byl na cos innego a jeszcze musielismy pojechac zaglosowac a mamy inne obwody:-) i jeszcze na kawe do rodzicow meza. W zeszlym roku jak tam bylam to kupilam sporo roznych wiszacych kwiatow- tylko teraz takie wchodza w gre bo Danka kocha kwiaty - niszczyc:-) moje hortensje poobkladalam galeziami swierkowymi by mogly wyrosnac bo gowniara wszystko zdepcze.
Przesadzilam je do duzych doniczek i teraz czas na kieliszek a mozemdwa wina. -
A mnie skreślili z listy. Myslałam, że mnie ktoś ubezwłasnowolnił, ale bez psychiatrów i sądu nie dałoby się
Okazało się, że wciągnęli mnie na listę w szpitalu. Poczekałam chwilę, skreślili mnie tam na liście i wpisali na właściwej. Nie musiałam nigdzie jechać.Aasiula, kkisia, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, Simba, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Co to ja miałam. ..aa wiem
Odnośnie tamtego to nie, ale tamto czasami.
Kolejna sprawa, to tak. No bywa.
I z tamtym się nie zgadzam.
No to ten tego..chyba nic nie pezeoczylam.Aasiula, kkisia, Krakonka, moremi, malgos741, stara.krycha, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, paszczakin, ania.g, Arwena, Simba, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Sadu Ci zazdroszczę, ja nie lubię ogrodów gdzie same iglaki rosną, a takich pełno
lubię ogrody z tkz. starodrzwewiem, mogą być też brzuski
ale mój m ma na nie alergie... sąsiedzi mają kilka tuż przy naszym płocie. Prawda jest taka, że jak się chce mieć ładnie to trza koło tego łazić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jaja sobie robisz ...??
Nie, normalnie nie wiem co o tym myśleć, podobno mają przechodzić tylko głosy oddane czarnym długopisem, a te gdzie krzyżyk wychodzi poza kratkę mają być uznane jako nieważne... takie niby są wytyczne. A głosy na jednego z kandydatów nie podlegają takiej weryfikacji...
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Mąż robi gofry. I jak tu trzymać linie się pytam!?
Moj syn zrobil pyszne zapiekanki
problem ten sam
Juz na tych tabsach wydaje mi sie ze przytylam
a co bedzie jak sie zacznie stymulacja .
Az sie boje;)stara.krycha, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Nie, normalnie nie wiem co o tym myśleć, podobno mają przechodzić tylko głosy oddane czarnym długopisem, a te gdzie krzyżyk wychodzi poza kratkę mają być uznane jako nieważne... takie niby są wytyczne. A głosy na jednego z kandydatów nie podlegają takiej weryfikacji...
kapturnica, Aasiula, caffe, stara.krycha, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak, tak... Ponoć było takie szkolenie... Dziwne tylko, ze nikt na takim nie był. Krąży po facebooku wpis takiej lafiryndy co to niby takie szkolenie miała. Co do czego to laska nawet w komisji nie zasiada, więc nie mogła być na takim szkoleniu. Bujda na resorach.
Mi to powiedziała dziewczyna co dziś w komisji siedzi, aż mi się nie chce w to wierzyć...
Aasiula, młódka lubią tę wiadomość