35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To już byłas kiedyś w Aninie?SolarPolar wrote:Czasu nie bylo - bo wyjatkowo byl na cos innego a jeszcze musielismy pojechac zaglosowac a mamy inne obwody:-) i jeszcze na kawe do rodzicow meza. W zeszlym roku jak tam bylam to kupilam sporo roznych wiszacych kwiatow- tylko teraz takie wchodza w gre bo Danka kocha kwiaty - niszczyc:-) moje hortensje poobkladalam galeziami swierkowymi by mogly wyrosnac bo gowniara wszystko zdepcze.
Przesadzilam je do duzych doniczek i teraz czas na kieliszek a mozemdwa wina. -
A mnie skreślili z listy. Myslałam, że mnie ktoś ubezwłasnowolnił, ale bez psychiatrów i sądu nie dałoby się

Okazało się, że wciągnęli mnie na listę w szpitalu. Poczekałam chwilę, skreślili mnie tam na liście i wpisali na właściwej. Nie musiałam nigdzie jechać.
Aasiula, nick nieaktualny, Dziobak, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, Simba, BISCA, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry
Co to ja miałam. ..aa wiem
Odnośnie tamtego to nie, ale tamto czasami.
Kolejna sprawa, to tak. No bywa.
I z tamtym się nie zgadzam.
No to ten tego..chyba nic nie pezeoczylam.
Aasiula, nick nieaktualny, Krakonka, moremi, malgos741, nick nieaktualny, Mega, ComeToMeBaby, Magdala, paszczakin, ania.g, nick nieaktualny, Simba, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Jej sadu to i ja jej zazdroszczemamatrojki80 wrote:Sadu Ci zazdroszczę, ja nie lubię ogrodów gdzie same iglaki rosną, a takich pełno
lubię ogrody z tkz. starodrzwewiem, mogą być też brzuski
ale mój m ma na nie alergie... sąsiedzi mają kilka tuż przy naszym płocie. Prawda jest taka, że jak się chce mieć ładnie to trza koło tego łazić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Jaja sobie robisz ...??
Nie, normalnie nie wiem co o tym myśleć, podobno mają przechodzić tylko głosy oddane czarnym długopisem, a te gdzie krzyżyk wychodzi poza kratkę mają być uznane jako nieważne... takie niby są wytyczne. A głosy na jednego z kandydatów nie podlegają takiej weryfikacji...
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Mąż robi gofry. I jak tu trzymać linie się pytam!?
Moj syn zrobil pyszne zapiekanki
problem ten sam
Juz na tych tabsach wydaje mi sie ze przytylam
a co bedzie jak sie zacznie stymulacja .
Az sie boje;)
nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Tak, tak... Ponoć było takie szkolenie... Dziwne tylko, ze nikt na takim nie był. Krąży po facebooku wpis takiej lafiryndy co to niby takie szkolenie miała. Co do czego to laska nawet w komisji nie zasiada, więc nie mogła być na takim szkoleniu. Bujda na resorach.mamatrojki80 wrote:Nie, normalnie nie wiem co o tym myśleć, podobno mają przechodzić tylko głosy oddane czarnym długopisem, a te gdzie krzyżyk wychodzi poza kratkę mają być uznane jako nieważne... takie niby są wytyczne. A głosy na jednego z kandydatów nie podlegają takiej weryfikacji...
kapturnica, Aasiula, caffe, nick nieaktualny, Mega, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Tak, tak... Ponoć było takie szkolenie... Dziwne tylko, ze nikt na takim nie był. Krąży po facebooku wpis takiej lafiryndy co to niby takie szkolenie miała. Co do czego to laska nawet w komisji nie zasiada, więc nie mogła być na takim szkoleniu. Bujda na resorach.
Mi to powiedziała dziewczyna co dziś w komisji siedzi, aż mi się nie chce w to wierzyć...
Aasiula, młódka lubią tę wiadomość