35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Mi to powiedziała dziewczyna co dziś w komisji siedzi, aż mi się nie chce w to wierzyć...
A zastanowiło Cię, że w kącie siedziała jakaś babka, facet, ktokolwiek? Są obserwatorzy i ja w takie bzdury nie wierzę. Widziałam tekst przedrukowany w tym linku. Przecież to by w życiu nie przeszło. To nie Białoruś. Za to wiadomo, że pisiory i tak będą krzyczeć. O ile nie wygrają.Aasiula, caffe, gretka, kapturnica, stara.krycha, Mega, megan8, ComeToMeBaby, Magdala, ania.g, Arwena, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aaaaa i u nas w komisji były tylko niebieskie długopisy. To co, wszystkie głosy nieważne? Proszę Cię...
Ps. Mój ojciec jest w komisji i twierdzi, że to bzdura.kapturnica, Aasiula, kkisia, caffe, macduska, stara.krycha, Mega, megan8, Magdala, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:http://parezja.pl/czlonek-komisji-wyborczej-przedstawia-szokujace-instrukcje/
A zastanowiło Cię, że w kącie siedziała jakaś babka, facet, ktokolwiek? Są obserwatorzy i ja w takie bzdury nie wierzę. Widziałam tekst przedrukowany w tym linku. Przecież to by w życiu nie przeszło. To nie Białoruś. Za to wiadomo, że pisiory i tak będą krzyczeć. O ile nie wygrają.Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi, ja nie wiem, ja nawet Facebooka nie mam
nawet nie będę tego czytać bo nie chcę się denerwować... dziwi mnie tylko, że poważna moim zdaniem osoba rozpowszechnia takie informacje, ta dziewczyna dla mnie pracuje, raczej nie uznałabym ją za fantastkę.
-
mamatrojki80 wrote:Moremi, ja nie wiem, ja nawet Facebooka nie mam
nawet nie będę tego czytać bo nie chcę się denerwować... dziwi mnie tylko, że poważna moim zdaniem osoba rozpowszechnia takie informacje, ta dziewczyna dla mnie pracuje, raczej nie uznałabym ją za fantastkę.
Post na facebooku umieściła emerytka Teresa Majtczak, zwolenniczka pis. W komisji żadnej nie siedzi, a tekst przedrukowały jakieś kozaczki i inne plugawe strony. Bez jakiejkolwiek refleksji, bez weryfikacji. Dziwne że nie poszło to w wiadomościach, bo tekst krąży od jakiegoś tygodnia. Jak ją przyciśniesz, to pewnie wyjdzie, że to bzdura.kapturnica, ania.g, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Matka myslisz ,ze w kazdej komisji sa ludzie co maja takie same poglady i daliby sobie taki kit wcisnac i dac sie zmusicdo czegos takiego ?? ???Bo ja w to naprawde watpie.
Zaraz jeden i drugi niosl by jak miche miodu do telewizji ..Ktos puscil specjalnie jakas popierdulke a ona z kazda kolejna osoba nabierala ksztaltu i sa skutki.Ze niby wszystko znow falszowane .Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:34
moremi, caffe, kkisia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Matka myslisz ,ze w kazdej komisji sa ludzie co maja takie same poglady i daliby sobie taki kit wcisnac i dac sie zmusicdo czegos takiego ?? ???Bo ja w to naprawde watpie.
Zaraz jeden i drugi niosl by jak miche miodu do telewizji ..Ktos puscil specjalnie jakas popierdulke a ona z kazda kolejna osoba nabierala ksztaltu i sa skutki.Ze niby wszystko znow falszowane .
Ja wiem, ale w pierwszym odruchu to normalnie zwątpiłam, ja nie siedzę a Facebookach i innych Instagramach, Pudelkach czy Kozaczkach, normalnie zacofana jestem
Mega, ComeToMeBaby, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja wiem, ale w pierwszym odruchu to normalnie zwątpiłam, ja nie siedzę a Facebookach i innych Instagramach, Pudelkach czy Kozaczkach, normalnie zacofana jestem
moremi, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzis mi mąż pokazał wpis z Twittera Wasilewskiego,, tego gościa od pogody z TVN. Facet wydaje sie rozsądny, choc juz pokazał ze bardziej mu w kierunku PiS. No i wstawił fotę jak sie przygotował na wybory: dowód, długopis i świeczka... Ręce mi opadły, tak samo gdy widziałam ile znajomych lajknelo akcje na fb zeby brać swoj długopis. Za to właśnie nie cierpię PiSu, nie podoba mi sie hodowanie paranoi w narodzie
caffe, moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Mega, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Jak pisiory wygrywały to żadne wybory nie były przegrane hehehehe a jak przegrywają to wszystkie fałszywki
u mnie w okręgu też stała taka obserwatorka srolka, żenada...moremi, Aasiula, kkisia, Mega, megan8, Magdala, Simba, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Yes, Yes Yes....
Komoruskiemu dziękujemygretka, Aasiula, kapturnica, caffe, kkisia, Dziobak, stara.krycha, Mega, megan8, Simba, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!