X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mi to powiedziała dziewczyna co dziś w komisji siedzi, aż mi się nie chce w to wierzyć...
    http://parezja.pl/czlonek-komisji-wyborczej-przedstawia-szokujace-instrukcje/
    A zastanowiło Cię, że w kącie siedziała jakaś babka, facet, ktokolwiek? Są obserwatorzy i ja w takie bzdury nie wierzę. Widziałam tekst przedrukowany w tym linku. Przecież to by w życiu nie przeszło. To nie Białoruś. Za to wiadomo, że pisiory i tak będą krzyczeć. O ile nie wygrają.

Aasiula, caffe, gretka, kapturnica, stara.krycha, Mega, megan8, ComeToMeBaby, Magdala, ania.g, Arwena, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Podaj szybko adres.
    Kurde tez bym sie do Renki na gofera z dżemorem podłączyła..

moremi, stara.krycha, Mega, Reni lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaa i u nas w komisji były tylko niebieskie długopisy. To co, wszystkie głosy nieważne? Proszę Cię...
    Ps. Mój ojciec jest w komisji i twierdzi, że to bzdura.

kapturnica, Aasiula, kkisia, caffe, macduska, stara.krycha, Mega, megan8, Magdala, ComeToMeBaby, ania.g, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    http://parezja.pl/czlonek-komisji-wyborczej-przedstawia-szokujace-instrukcje/
    A zastanowiło Cię, że w kącie siedziała jakaś babka, facet, ktokolwiek? Są obserwatorzy i ja w takie bzdury nie wierzę. Widziałam tekst przedrukowany w tym linku. Przecież to by w życiu nie przeszło. To nie Białoruś. Za to wiadomo, że pisiory i tak będą krzyczeć. O ile nie wygrają.
    Ja tez w to nie wierze tym bardziej ,ze Pisiory maja wlasnie swoja straz wyborcza co siedzi jak wierny pies i kazdemu na reNce bedzie patrzała..Poza tym w komisjach siedza ludzie o różnych poglądach politycznych...

Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moremi, ja nie wiem, ja nawet Facebooka nie mam :-) nawet nie będę tego czytać bo nie chcę się denerwować... dziwi mnie tylko, że poważna moim zdaniem osoba rozpowszechnia takie informacje, ta dziewczyna dla mnie pracuje, raczej nie uznałabym ją za fantastkę.

• moremi Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Moremi, ja nie wiem, ja nawet Facebooka nie mam :-) nawet nie będę tego czytać bo nie chcę się denerwować... dziwi mnie tylko, że poważna moim zdaniem osoba rozpowszechnia takie informacje, ta dziewczyna dla mnie pracuje, raczej nie uznałabym ją za fantastkę.
    Mogę powiedzieć tylko tyle, że jest głupia.
    Post na facebooku umieściła emerytka Teresa Majtczak, zwolenniczka pis. W komisji żadnej nie siedzi, a tekst przedrukowały jakieś kozaczki i inne plugawe strony. Bez jakiejkolwiek refleksji, bez weryfikacji. Dziwne że nie poszło to w wiadomościach, bo tekst krąży od jakiegoś tygodnia. Jak ją przyciśniesz, to pewnie wyjdzie, że to bzdura.

kapturnica, ania.g, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matka myslisz ,ze w kazdej komisji sa ludzie co maja takie same poglady i daliby sobie taki kit wcisnac i dac sie zmusicdo czegos takiego ?? ???Bo ja w to naprawde watpie.
    Zaraz jeden i drugi niosl by jak miche miodu do telewizji ..Ktos puscil specjalnie jakas popierdulke a ona z kazda kolejna osoba nabierala ksztaltu i sa skutki.Ze niby wszystko znow falszowane .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:34

moremi, caffe, kkisia, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kij jej w oko... tylko mi ciśnienie podniosła, nawet książki Suworowa tak na mnie nie działają...

moremi, kkisia, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    A kij jej w oko... tylko mi ciśnienie podniosła, nawet książki Suworowa tak na mnie nie działają...
    No widzisz ???Zadzialala jak chciala heheheh

stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Matka myslisz ,ze w kazdej komisji sa ludzie co maja takie same poglady i daliby sobie taki kit wcisnac i dac sie zmusicdo czegos takiego ?? ???Bo ja w to naprawde watpie.
    Zaraz jeden i drugi niosl by jak miche miodu do telewizji ..Ktos puscil specjalnie jakas popierdulke a ona z kazda kolejna osoba nabierala ksztaltu i sa skutki.Ze niby wszystko znow falszowane .

Ja wiem, ale w pierwszym odruchu to normalnie zwątpiłam, ja nie siedzę a Facebookach i innych Instagramach, Pudelkach czy Kozaczkach, normalnie zacofana jestem ;-)

Mega, ComeToMeBaby, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja wiem, ale w pierwszym odruchu to normalnie zwątpiłam, ja nie siedzę a Facebookach i innych Instagramach, Pudelkach czy Kozaczkach, normalnie zacofana jestem ;-)
    No to jeszcze białoruskich standardow troche u nas brakuje ..Ale kto wie co bedzie jak niektoryz dojda do wladzy.. =D

moremi, stara.krycha, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż jest przewodniczącym komisji. Był na szkoleniu, na pewno nic takiego nie było o czym pisze mama3.
    To, ze się maja przecinac w kratce to prawda.

moremi, kkisia, stara.krycha, Mega, Magdala, ComeToMeBaby, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a chuj moher jestem i mam prawo paranoje mieć...

kapturnica, moremi, kkisia, Mega, Heretyczka, ComeToMeBaby, Simba, BISCA, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mi mąż pokazał wpis z Twittera Wasilewskiego,, tego gościa od pogody z TVN. Facet wydaje sie rozsądny, choc juz pokazał ze bardziej mu w kierunku PiS. No i wstawił fotę jak sie przygotował na wybory: dowód, długopis i świeczka... Ręce mi opadły, tak samo gdy widziałam ile znajomych lajknelo akcje na fb zeby brać swoj długopis. Za to właśnie nie cierpię PiSu, nie podoba mi sie hodowanie paranoi w narodzie :/

caffe, moremi, Aasiula, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Mega, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak pisiory wygrywały to żadne wybory nie były przegrane hehehehe a jak przegrywają to wszystkie fałszywki :)

u mnie w okręgu też stała taka obserwatorka srolka, żenada...

moremi, Aasiula, kkisia, Mega, megan8, Magdala, Simba, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yes, Yes Yes....

Komoruskiemu dziękujemy :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:01

Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wstepnych wynikach duda na 1szym miejscu o.O

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kur... Ale Kukiz dał czadu!

Mega, megan8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Yes, Yes Yes....

Komoruskiemu dziękujemy :-)
    Tylko Duda wierzy w cuda. W II turze nie przejdzie :-P

gretka, Aasiula, kapturnica, caffe, kkisia, Dziobak, stara.krycha, Mega, megan8, Simba, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Po wstepnych wynikach duda na 1szym miejscu o.O
    Ja pierdole !!!!!
    Bez komentarza !

stara.krycha, Mega, megan8, ComeToMeBaby, Simba, Krakonka lubią tę wiadomość

‹‹ 9202 9203 9204 9205 9206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ