35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Czekaj, czekaj. To tylko sondaż, a między nim a Bronkiem różnica to 2%? To jak zliczą wszystko wyjdzie znowu, że przegrał. Będzie wojna
moremi, caffe, Aasiula, Natka_79, kkisia, Mega, megan8, Magdala, efcia, ComeToMeBaby, gretka, Simba, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czekaj, czekaj. To tylko sondaż, a między nim a Bronkiem różnica to 2%? To jak zliczą wszystko wyjdzie znowu, że przegrał. Będzie wojna
kapturnica, Aasiula, kkisia, Simba, Krakonka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale ci powiem ,ze gula mi skoczyla bo wiem czym pachnie .A duda juz ciagnie kurwa makaron na uszy kukizowi.Sie chuj do niego klei jak krowka
kapturnica, caffe, megan8, efcia, gretka, beates, Simba, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:tera pewnie pisiory zbierają posiłki z całego kraju bo bendom głosy liczyć
A tak miedzy nami to sie jawnie wkurwilam na tepote luduAasiula, caffe, stara.krycha, moremi, megan8, Magdala, efcia, beates, Krakonka, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ehh juz wcale to niesmieszne sie robi . Mam nadzieje ,ze jednak duda nie wygra.Tyle ,ze ludzie ciemne to lapia sie na jego kielbase wyborcza a najlepsze jest to ,ze wiekszosc co obiecuje to wladza ustawodawcza moze wykonac a nie on.
A tak miedzy nami to sie jawnie wkurwilam na tepote luduWiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:26
kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, Magdala, beates, Simba, Sabina, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No zobaczymy czy kukiz nie da sie kupic..Mam taka nadzieje
Swoja droga w Pl totalnie lewica zdechła...stara.krycha, moremi, kkisia, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Nie puścili od początku wiec nie wiem czy tez "popieścił" PiS. Cieżko mu bedzie do jesieni zbudować partie, noe wiadomo co z kasą.
Swoja droga w Pl totalnie lewica zdechła...caffe, stara.krycha, moremi, kkisia, Heretyczka, Aasiula, ComeToMeBaby, slash, Sabina lubią tę wiadomość