35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeju, jak sie ciesze, ze zaden duda nie bedzie moim prezydentem. Wybaczcie kolezanki ten antypatriotyzm, ale gdybym dalej zyla w Polsce, to wlasnie bym sie pakowala.
moremi, Aasiula, kkisia, megan8, Dziobak, efcia, Magdala, gretka, beates, ania.g, Simba, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nie dość, ze ona w kwestiach merytorycznych jest dnem, to jeszcze zupełnie nieprofesjonalnie się ubiera.kapturnica wrote:Co sie dziwisz jak kurwa wystawiaja kretynke co sie w halkach pokazuje.Dno i mul jednym slowem..A caly miller to powinien juz dawno skonczyc na emeryturze
To nawet w małych urzędach obowiązują pewne kanony ubioru, a ona ... Na fotelu prezydenckim to chyba w bikini zamierzała występować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:35
stara.krycha, moremi, kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Magdala, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
Taa, ciekawe czy teraz beknie za pancie w halce. Nie wiem co mu odbiło...kapturnica wrote:Co sie dziwisz jak kurwa wystawiaja kretynke co sie w halkach pokazuje.Dno i mul jednym slowem..A caly miller to powinien juz dawno skonczyc na emeryturze
Korwiny tez marnie, a Wipler nawet muchę założył
bardzo jestem ciekawa jak sie kukiz zachowa, sprzeda sie czy jednak bedzie wierny temu co wczesniej mówił
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Miller dawno powinien piach polityczny gryź, odszedl i nie wiem po jakiego grzyba wracal..Natka_79 wrote:Taa, ciekawe czy teraz beknie za pancie w halce. Nie wiem co mu odbiło...
Korwiny tez marnie, a Wipler nawet muchę założył
bardzo jestem ciekawa jak sie kukiz zachowa, sprzeda sie czy jednak bedzie wierny temu co wczesniej mówił
Korwipierdolec na szczescie w wiekszosci ma poparcie dzieciarni bo facet powinien dawno w szelkach skonczyc
efcia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Ja też idę czytać.
Jak wrocicie do śluzow i temperatur, monitoringów, to przyjdę.
Kkisia, ciesz się, że rozpoczęłaś ivf.
Reni... Jak coś to zrobimy zrzutę, żebyś za granicą zrobiła.
kapturnica, stara.krycha, Aasiula, Mega, macduska, kkisia, Dziobak, Magdala, efcia, gretka, Simba, slash, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Matka tak troche Ci sie dziwie wiesz bo poznałas tu dziewczyny , które podchodza , beda podchodzic do ivf Wiesz ,ze dla wielu jest to jedyna szansa na dzieciaczki.
Doskonale wiesz ,ze duda zlikwiduje program dla bezdzietnych i ostentacyjnie cieszysz sie na forum ze wygral ?.Nie sadzisz ,ze to takie male faux pas w stosunku do nich ??
stara.krycha, kkisia, Natka_79, efcia, beates, BISCA, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja też idę czytać.
Jak wrocicie do śluzow i temperatur, monitoringów, to przyjdę.
Kkisia, ciesz się, że rozpoczęłaś ivf.
Reni... Jak coś to zrobimy zrzutę, żebyś za granicą zrobiła.
Kurwa bardzo sie ciesze
Jeszcze tydzien do wizyty
I 11 dni tabsow
kapturnica, macduska, Zofia8, stara.krycha, Dziobak, Magdala, Aasiula, Mega, BISCA, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle kapturku, kazda ma prawo cieszyc sie czym innym. Np. Murzyn cieszy sie blaszka po konserwiekapturnica wrote:Matka tak troche Ci sie dziwie wiesz bo poznałas tu dziewczyny , które podchodza , beda podchodzic do ivf Wiesz ,ze dla wielu jest to jedyna szansa na dzieciaczki.
Doskonale wiesz ,ze duda zlikwiduje program dla bezdzietnych i ostentacyjnie cieszysz sie na forum ze wygral ?.Nie sadzisz ,ze to takie male faux pas w stosunku do nich ??
kapturnica, Dziobak, Aasiula, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myslisz?? Bo mnie mimo ,ze jestem juz matka i jestem w ciąży to troche to zabolało..stara.krycha wrote:Ale kapturku, kazda ma prawo cieszyc sie czym innym. Np. Murzyn cieszy sie blaszka po konserwie

Niestety głodny chyba nie zrozumie sytego i na odwrot..
stara.krycha, Natka_79, megan8, efcia, Aasiula, beates, Arwena, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
To ja jestem w takim razie tylko troche syta....stara.krycha wrote:Dokladnie tak
Chuj z tym .
Mam nadzieje ,ze sie ludziska zmobilizuja i jednak pisior nie wygra w drugiej turze
stara.krycha, Natka_79, megan8, Aasiula, Arwena, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyA moze po prostu wiesz jak to jest byc glodnym?kapturnica wrote:To ja jestem w takim razie tylko troche syta....
Chuj z tym .
Mam nadzieje ,ze sie ludziska zmobilizuja i jednak pisior nie wygra w drugiej turze
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny