35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJeju, jak sie ciesze, ze zaden duda nie bedzie moim prezydentem. Wybaczcie kolezanki ten antypatriotyzm, ale gdybym dalej zyla w Polsce, to wlasnie bym sie pakowala.
moremi, Aasiula, kkisia, megan8, Dziobak, efcia, Magdala, gretka, beates, ania.g, Simba, BISCA, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Co sie dziwisz jak kurwa wystawiaja kretynke co sie w halkach pokazuje.Dno i mul jednym slowem..A caly miller to powinien juz dawno skonczyc na emeryturze
To nawet w małych urzędach obowiązują pewne kanony ubioru, a ona ... Na fotelu prezydenckim to chyba w bikini zamierzała występować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 21:35
stara.krycha, moremi, kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Magdala, gretka, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Co sie dziwisz jak kurwa wystawiaja kretynke co sie w halkach pokazuje.Dno i mul jednym slowem..A caly miller to powinien juz dawno skonczyc na emeryturze
Korwiny tez marnie, a Wipler nawet muchę założyłbardzo jestem ciekawa jak sie kukiz zachowa, sprzeda sie czy jednak bedzie wierny temu co wczesniej mówił
stara.krycha lubi tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Taa, ciekawe czy teraz beknie za pancie w halce. Nie wiem co mu odbiło...
Korwiny tez marnie, a Wipler nawet muchę założyłbardzo jestem ciekawa jak sie kukiz zachowa, sprzeda sie czy jednak bedzie wierny temu co wczesniej mówił
Korwipierdolec na szczescie w wiekszosci ma poparcie dzieciarni bo facet powinien dawno w szelkach skonczycefcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też idę czytać.
Jak wrocicie do śluzow i temperatur, monitoringów, to przyjdę.
Kkisia, ciesz się, że rozpoczęłaś ivf.
Reni... Jak coś to zrobimy zrzutę, żebyś za granicą zrobiła.kapturnica, stara.krycha, Aasiula, Mega, macduska, kkisia, Dziobak, Magdala, efcia, gretka, Simba, slash, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Matka tak troche Ci sie dziwie wiesz bo poznałas tu dziewczyny , które podchodza , beda podchodzic do ivf Wiesz ,ze dla wielu jest to jedyna szansa na dzieciaczki.
Doskonale wiesz ,ze duda zlikwiduje program dla bezdzietnych i ostentacyjnie cieszysz sie na forum ze wygral ?.Nie sadzisz ,ze to takie male faux pas w stosunku do nich ??
stara.krycha, kkisia, Natka_79, efcia, beates, BISCA, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja też idę czytać.
Jak wrocicie do śluzow i temperatur, monitoringów, to przyjdę.
Kkisia, ciesz się, że rozpoczęłaś ivf.
Reni... Jak coś to zrobimy zrzutę, żebyś za granicą zrobiła.
Kurwa bardzo sie ciesze
Jeszcze tydzien do wizyty
I 11 dni tabsowkapturnica, macduska, Zofia8, stara.krycha, Dziobak, Magdala, Aasiula, Mega, BISCA, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Matka tak troche Ci sie dziwie wiesz bo poznałas tu dziewczyny , które podchodza , beda podchodzic do ivf Wiesz ,ze dla wielu jest to jedyna szansa na dzieciaczki.
Doskonale wiesz ,ze duda zlikwiduje program dla bezdzietnych i ostentacyjnie cieszysz sie na forum ze wygral ?.Nie sadzisz ,ze to takie male faux pas w stosunku do nich ??kapturnica, Dziobak, Aasiula, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ale kapturku, kazda ma prawo cieszyc sie czym innym. Np. Murzyn cieszy sie blaszka po konserwie
Niestety głodny chyba nie zrozumie sytego i na odwrot..stara.krycha, Natka_79, megan8, efcia, Aasiula, beates, Arwena, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Dokladnie tak
Chuj z tym .
Mam nadzieje ,ze sie ludziska zmobilizuja i jednak pisior nie wygra w drugiej turzestara.krycha, Natka_79, megan8, Aasiula, Arwena, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:To ja jestem w takim razie tylko troche syta....
Chuj z tym .
Mam nadzieje ,ze sie ludziska zmobilizuja i jednak pisior nie wygra w drugiej turzekapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny