35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hehe wiejscy proboszcze zalatwili sprawę. Na Dudę na wsiach najwięcej głosowało.
http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/wybory-prezydenckie-2015-duda-wygral-tylko-na-wsi,541016.htmlkapturnica, ania.g, Aasiula, Simba, slash, stara.krycha, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
beates wrote:Tak , już dopisałam.
Ale kto wie co jeszcze wymyslą . Najpierw lekarze , później pacjencikapturnica, gretka, Aasiula, kkisia, macduska, Simba, Krakonka, stara.krycha, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry wieczór!
Dziewczyny nie denerwujcie się tak, bo Wam prolaktyna skoczy.
Ja już przestałam wierzyć w moc wyborów. Ta władza czy inna, ja jakoś nie widze zmian.kkisia, macduska, Mega, Arwena, moremi, stara.krycha, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeates wrote:Decydujesz się od razu na 2 zarodki ?
Tak decyduje sie na 2
A staniki maja tez sklepy stacjonarne
wczoraj kupilam 2
i teraz moge smialo zamawiacbeates, malgos741, Simba, Mega, Arwena, moremi, Krakonka, stara.krycha, caffe, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór i zarazem Dobranoc.
Dalej z córcią pod serduszkiem.
Jutro wizyta u gina - ciekawe czy czegoś się dowiem nowego, wątpię.
Juz się nie nakręcam ze mam rodzic, poddam się naturze. Moze ona silniejsza.
Słyszałąm tez ze zdarza sę u kobiet ktorych cykle są dłuzsze ze rodzą po terminie a moje cykle zawsze był w granicach 33-36 a nawet 37 dni.
Co do Alis, dziewczyna nie ma czasu zbyt wiele, ale napisała mi dzis jeszcze bo wspomniałam jej ze pytałyscie kiedys o nią: im=dziewczyny z forum
"Napisz im, że u mnie wszystko ok i Weronika też ma się dobrze. Już siedzi i pełza i mam nadzieję, że się na dniach nauczy raczkować na kolanach."Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 22:55
Simba, gretka, Mega, Arwena, macduska, moremi, efcia, Alis, kkisia, stara.krycha, ania.g, Sabina, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Dobry wieczór i zarazem Dobranoc.
Dalej z córcią pod serduszkiem.
Jutro wizyta u gina - ciekawe czy czegoś się dowiem nowego, wątpię.
Co do Alis, dziewczyna nie ma czasu zbyt wiele, ale napisała mi dzis jeszcze bo wspomniałam jej ze pytałyscie kiedys o nią: im=dziewczyny z forum
"Napisz im, że u mnie wszystko ok i Weronika też ma się dobrze. Już siedzi i pełza i mam nadzieję, że się na dniach nauczy raczkować na kolanach."
Juz sie nie moge doczekac Twojej corci.
Za Twoja rada - przyklejam uszy LeonowiKupilam specjalny plaster ktory nie powoduje podraznien i latwo sie odkleja, chociaz Paszczak i tak sie smieje ze to power tape
slash, Mega, moremi, kkisia, Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:
Juz sie nie moge doczekac Twojej corci.
Za Twoja rada - przyklejam uszy LeonowiKupilam specjalny plaster ktory nie powoduje podraznien i latwo sie odkleja, chociaz Paszczak i tak sie smieje ze to power tape
Mąż jeszcze bardziej.
Juz nie wspomne o pytaniach dookoła.
Przyklejaj przyklejaj, nakładaj czapki i co tylko.
NIe patrz czy ktos się smieje, słuchaj mnie w tym temacie.
No patrz kiedys takich plastrów nie było - ah technika idzie do przodu.
Buziaki dla chłopaków. Fajniusie są - tylko tulic.
Na tej fotce nie widac zeby uszko odstawało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 23:00
anna maria, Simba, Mega, kkisia, Aasiula, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ja tez się nie mogę jej doczekac.
Mąż jeszcze bardziej.
Juz nie wspomne o pytaniach dookoła.
Przyklejaj przyklejaj, nakładaj czapki i co tylko.
NIe patrz czy ktos się smieje, słuchaj mnie w tym temacie.
No patrz kiedys takich plastrów nie było - ah technika idzie do przodu.
Buziaki dla chłopaków. Fajniusie są - tylko tulic.
Na tej fotce nie widac zeby uszko odstawało.anna maria lubi tę wiadomość