35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
SolarPolar wrote:Ja na spoznionymmdzisiaj spacerze bo wstalam pozno o 4.30!
Milego dnia.
Mam nadzieje ze bedzie cieplo.
Późno?!efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Śniło mi się, że sprzatałam mieszkanie, to na jawie już nie muszę?ania.g, Mega, kapturnica, efcia, Aasiula, Krakonka, Zofia8, kkisia, Bozia3, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, paszczakin, stara.krycha, Simba, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyBry, po dwudniowym maratonie imprezowym czuję się jakby mnie ktoś przez magiel przepuscił.
Miłego dnia!
Dwóch kresek na testach dla potrzebujących!
ania.g, Mega, efcia, Aasiula, gretka, kkisia, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, stara.krycha, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dzień bry! Mega u mnie tez kiszka za oknem , kolejny dzien
Trza kawe dopic i jechac na jakies zakupy.Z braku mozliwosci upieczenia mlodemu ciacha urodzinowego musze mu cos zakupic .Moze sie nie potrujemy takim sklepowym.
Miłegomoremi, efcia, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, Magdala, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
A wiecie ? Tak sobie rano pomyślałam normalnie mam deja vu bo 14lat temu tez brzucho mialam
Tylko jeszcze ,zeby człowiek poród jakos milej wspominał i na mysl o kolejnym nie dostawał spazmów , brrr...
Aasiula, Sabina, Bliska 77, moremi, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A wiecie ? Tak sobie rano pomyślałam normalnie mam deja vu bo 14lat temu tez brzucho mialam
Tylko jeszcze ,zeby człowiek poród jakos milej wspominał i na mysl o kolejnym nie dostawał spazmów , brrr...
Teraz będzie inaczej. Jesteś dojrzalsza, masz za soba więcej doświadczeń, masz wiedzę, wiecej pewności siebie.
No i zawsze zostaje cesarkaNawet pod pełnym znieczuleniem
stara.krycha lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Teraz będzie inaczej. Jesteś dojrzalsza, masz za soba więcej doświadczeń, masz wiedzę, wiecej pewności siebie.
No i zawsze zostaje cesarkaNawet pod pełnym znieczuleniem
No własnie ejstem dojrzalsza i wiem co mnie juz czeka
Hm cesarka wg mnie to zadne wyjscieJa akurat jestem cała soba za naturalnym porodem.Bądź co bądź to operacja i zdecyduje sie na to tylko jeśli będa ku temu wskazania.
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:No własnie ejstem dojrzalsza i wiem co mnie juz czeka
Hm cesarka wg mnie to zadne wyjscieJa akurat jestem cała soba za naturalnym porodem.Bądź co bądź to operacja i zdecyduje sie na to tylko jeśli będa ku temu wskazania.
Kapta, jak wlazło to i wylezie!
Dasz radę! Na pewno będzie lekko, łatwo i przyjemnie! Ciesz się brzuchem! To już tylko 4 miesiące.kkisia, Sabina, Bliska 77, BISCA, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
A ja zrobilam doświadczenia na sobie i to nie leki mnie tak wykańczają, ani nawet choroba, tylko stres
Wczoraj miałam takie jazdy, że w końcu wzięłam pigułę. I przeszło, jak ręką odjąłPrzestalam omdlewać, mieć zawał i duszności. Po piętrach latałam prawie bez zadyszki. Nawet kaszel przeszedł
To dlatego nie spałam cała noc - po raz pierwszy od tygodnia czułam się dobrze, to wykorzystywałamPrania porobiłam, suszenia, kwatki przesadziłam.
Zastanawiam się, czy ja zajdę w ciążę w takich nerwach? Mówiłyście, że wtedy prolaktyna skacze, a ja i tak mam wysoką przecież...
Ale jeśli prolaktyna tylko zaburza pękanie, to nic, bo sobie zastrzykiem pęknę. O ile będzie co pękać.moremi, Arwena lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:No własnie ejstem dojrzalsza i wiem co mnie juz czeka
A masz lekarza zaufanego? Może znajdziesz jakąś super położną, albo inną "pomagaczkę"? Świadomość, że zajmuje się Tobą ktoś kto się zna i będzie przy Tobie cały czas, uspokoi Cię i wtedy będzie łatwiej.
Ale ja mam przeczucie, że ten poród bardzo pozytywnie Cię zaskoczykapturnica lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013