35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Spoko, w II turze o 7 jestem przy urnie
W sumie dużo się nie pomyliłam....w swoim zaślepieniu nienawiści do Komorowskiego nie zastanowisz się na kogo oddajesz głos? Wiadomo, ze wybiera się mniejsze zło - ale w kontekście nas kobiet - matek - to podziwiam CIę za takie poglądy. Za chwilę PiS wygra parlamentarne i w zgodzie z prezydentem cofną in vitro i inne rzeczy. ALe Ty się ciesz...
Wczoraj jakieś młode pindy z elektoratu Dudy krzyczały, że one - jeśli będą mieć problem z ciążą - to prędzej zaadoptują niż się zgodzą na in vitro. Mój 12 letni syn leży koło mnie i mówi - ale głupia..poczekamy jak ją to naprawdę spotka....Byłam z niego dumna - i nic mu nie sugerowałam...
malgos741, ania.g, Krakonka, Reni, Sabina, Bliska 77, Aasiula, efcia, gretka, Natka_79, moremi, SolarPolar, kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, kkisia, megan8, stara.krycha, Simba, Magdala, Mega, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - ja jeszcze nie mam czym się pochwalić ogrodowo - ale pokażę Wam, jaką rękę ma mój facet do roślin - jemu wszystko się udaje w tym względzie.
A to jego kaktusy:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 14:18
macduska, malgos741, ania.g, Reni, Sabina, Bliska 77, Aasiula, BISCA, efcia, gretka, moremi, slash, SolarPolar, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, Niuta, paszczakin, kkisia, megan8, stara.krycha, Simba, Magdala, inessa, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A wiecie ? Tak sobie rano pomyślałam normalnie mam deja vu bo 14lat temu tez brzucho mialam
Tylko jeszcze ,zeby człowiek poród jakos milej wspominał i na mysl o kolejnym nie dostawał spazmów , brrr...kapturnica lubi tę wiadomość
-
Witam się kawką
Masakra z tym Dudą, nie mamy wyboru trzeba iść głosować na Kom..Bozia3, Sabina, Aasiula, efcia, ania.g, kkisia, megan8, stara.krycha, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień bry Jagi
It's The Muppet Show
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1634b65116a.jpgSabina, Aasiula, BISCA, efcia, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Prolaktyna zaburza rośnięcie pęcherzyka, pęknięcie, zapłodnienie, zagnieżdżenie
więc zastrzyk nie jest złotym środkiemKrakonka wrote:Zastanawiam się, czy ja zajdę w ciążę w takich nerwach? Mówiłyście, że wtedy prolaktyna skacze, a ja i tak mam wysoką przecież...
Ale jeśli prolaktyna tylko zaburza pękanie, to nic, bo sobie zastrzykiem pęknę. O ile będzie co pękać.Sabina, Aasiula, Bliska 77, efcia, moremi, SolarPolar, Krakonka, kkisia, stara.krycha, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Witam się kawką
Masakra z tym Dudą, nie mamy wyboru trzeba iść głosować na Kom..
Racja, nie ma co szukać nowego wroga jak tu pod bokiem stary jest...malgos741, Aasiula, efcia, Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, megan8, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:A nie mówiłam, że mama3 to ukryty pisior?
W sumie dużo się nie pomyliłam....w swoim zaślepieniu nienawiści do Komorowskiego nie zastanowisz się na kogo oddajesz głos? Wiadomo, ze wybiera się mniejsze zło - ale w kontekście nas kobiet - matek - to podziwiam CIę za takie poglądy. Za chwilę PiS wygra parlamentarne i w zgodzie z prezydentem cofną in vitro i inne rzeczy. ALe Ty się ciesz...
Wczoraj jakieś młode pindy z elektoratu Dudy krzyczały, że one - jeśli będą mieć problem z ciążą - to prędzej zaadoptują niż się zgodzą na in vitro. Mój 12 letni syn leży koło mnie i mówi - ale głupia..poczekamy jak ją to naprawdę spotka....Byłam z niego dumna - i nic mu nie sugerowałam...
świadczy to o naszym społeczeństwie, powrót do średniowiecza...
Bozia, piękne te kaktusowe kwiatyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:21
Reni, Aasiula, Bozia3, efcia, gretka, ania.g, Sabina, malgos741, moremi, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Simba, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masz rację
nie ma co się nakręcać
trzeba zmobilizować resztę wyborców, bo grozi nam ciemnota i zacofanie
dodam tylko, że w tych wyborach nie miałam na kogo głosować
w II turze wybiorę mniejsze zło
mamatrojki80 wrote:Dziewczyny jesteście pełnoletnie, idźcie oddać głos w II turze. Nie widzę sensu, aby się komukolwiek tłumaczyć i dalej tematem podniecać. Dziękuje za miłe słowa i życzę wszystkim powodzenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:37
Aasiula, Bliska 77, Natka_79, Sabina, malgos741, Bozia3, gretka, moremi, kapturnica, ania.g, efcia, kkisia, stara.krycha, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Masz rację
nie ma co się nakręcać
w II turze wybiorę mniejsze złoSabina, Bozia3, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Doobry
Przeżyłam najazd Hunów na lidladzięki Bogu większość po kawę przyszła a ja nabyłam sobie 2 pary gaci i top. Kupiłam tez bodziaki na prezent i powstrzymałam sie siła zeby sobie tez nie wziasc... Jeszcze mamy czas
Ciekawe jaki bedzie faktyczny wynik, wczoraj różnica stopniała i jest mniejsza od błędu statystycznego. Mam nadzieje ze w narodzie jest jeszcze trochę zdrowego rozsądku. Ja moge powiedzieć ze wole wybrać mniejsze zło i nigdy nie zagłosuje na kogoś kto pieprzy o zamachuSabina, macduska, Bozia3, gretka, Bliska 77, moremi, Reni, Aasiula, kapturnica, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Magdala, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Masz rację
nie ma co się nakręcać
w II turze wybiorę mniejsze zło
Wczoraj nie pojechalismy, bo byliśmy po weselu, zresZtą nie wiedziałam gdzie chce x postawić. W 2 turze wiadomo
Ps. Witam się. Jadę do pracyReni, malgos741, macduska, Bozia3, gretka, moremi, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, efcia, kkisia, stara.krycha, Simba, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
podoba mi się hasło
Polacy do urn! Nie będzie nam jakiś kaczy pachołek życia urządzał
Sabina wrote:To tak jak ja.
Wczoraj nie pojechalismy, bo byliśmy po weselu, zresZtą nie wiedziałam gdzie chce x postawić. W 2 turze wiadomo
Ps. Witam się. Jadę do pracygretka, moremi, Bliska 77, Aasiula, slash, kapturnica, efcia, kkisia, stara.krycha, Simba, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Doobry
Przeżyłam najazd Hunów na lidladzięki Bogu większość po kawę przyszła a ja nabyłam sobie 2 pary gaci i top. Kupiłam tez bodziaki na prezent i powstrzymałam sie siła zeby sobie tez nie wziasc... Jeszcze mamy czas
Ciekawe jaki bedzie faktyczny wynik, wczoraj różnica stopniała i jest mniejsza od błędu statystycznego. Mam nadzieje ze w narodzie jest jeszcze trochę zdrowego rozsądku. Ja moge powiedzieć ze wole wybrać mniejsze zło i nigdy nie zagłosuje na kogoś kto pieprzy o zamachuNatka_79, Aasiula, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
ja się poprostu boję, że jak oszołomy dojdą do władzy, to oprócz tego, ze likwidują iv i będą wpieprzać się w życie rodziny, mówić jak, gdzie i kiedy mam się modlić, kogo czcić, to zamiast wziąć się za sprawy na prawdę ważne dla kraju, zaczną się komisje, komisje i jeszcze raz komisje ds zamachu, smoleńska, jedynej prawdy, idt
będą się mścić na każdym co powiedział im prawdę w oczy
ciekawe dlaczego rządzili tylko 2 lata ( a tylko rok za czasu J.)
już ludzie o tym zapomnieli
tyle w temacie wyborów, polityki, rządów
odpalam kwiat lotosuNatka_79, Bliska 77, Bozia3, slash, Aasiula, macduska, kapturnica, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, megan8, stara.krycha, Simba, Mega, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
Dalej dwupak.
Ale dziś miałam sen ze urodziłam córkę 5200 g i 73 cm - i tak krzyczałąm na lekarkę jak mogła pozwolic mi rodzic tak duze dziecko - dlaczego nie robiła cc, a ona się smiałą i wzruszała ramionami a ja płakałam jak głupia.
Za dużo już myślę.malgos741, Reni, Bliska 77, SolarPolar, Aasiula, kapturnica, moremi, Dziobak, ania.g, efcia, Zofia8, Sabina, anna maria, paszczakin, kkisia, megan8, stara.krycha, Simba, Magdala, Mega, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość