X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Spoko, w II turze o 7 jestem przy urnie :-)
    A nie mówiłam, że mama3 to ukryty pisior? ;) W sumie dużo się nie pomyliłam....w swoim zaślepieniu nienawiści do Komorowskiego nie zastanowisz się na kogo oddajesz głos? Wiadomo, ze wybiera się mniejsze zło - ale w kontekście nas kobiet - matek - to podziwiam CIę za takie poglądy. Za chwilę PiS wygra parlamentarne i w zgodzie z prezydentem cofną in vitro i inne rzeczy. ALe Ty się ciesz...:)
    Wczoraj jakieś młode pindy z elektoratu Dudy krzyczały, że one - jeśli będą mieć problem z ciążą - to prędzej zaadoptują niż się zgodzą na in vitro. Mój 12 letni syn leży koło mnie i mówi - ale głupia..poczekamy jak ją to naprawdę spotka....:) Byłam z niego dumna - i nic mu nie sugerowałam...:)

malgos741, ania.g, Krakonka, Reni, Sabina, Bliska 77, Aasiula, efcia, gretka, Natka_79, moremi, SolarPolar, kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, paszczakin, kkisia, megan8, stara.krycha, Simba, Magdala, Mega, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - ja jeszcze nie mam czym się pochwalić ogrodowo - ale pokażę Wam, jaką rękę ma mój facet do roślin - jemu wszystko się udaje w tym względzie.
    A to jego kaktusy:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2015, 14:18

macduska, malgos741, ania.g, Reni, Sabina, Bliska 77, Aasiula, BISCA, efcia, gretka, moremi, slash, SolarPolar, kapturnica, Zofia8, ComeToMeBaby, Niuta, paszczakin, kkisia, megan8, stara.krycha, Simba, Magdala, inessa, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A wiecie ? Tak sobie rano pomyślałam normalnie mam deja vu bo 14lat temu tez brzucho mialam :)
    Tylko jeszcze ,zeby człowiek poród jakos milej wspominał i na mysl o kolejnym nie dostawał spazmów , brrr...
    załatw sobie dobrego lekarza. Da się to zrobić, tylko musisz znaleść dojscie. Lepiej zapłacic trochę kasy i mieć komfort - zupełnie inna opieka

kapturnica lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką ;)
    Masakra z tym Dudą, nie mamy wyboru trzeba iść głosować na Kom..

Bozia3, Sabina, Aasiula, efcia, ania.g, kkisia, megan8, stara.krycha, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień bry Jagi

It's The Muppet Show
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1634b65116a.jpg

Sabina, Aasiula, BISCA, efcia, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prolaktyna zaburza rośnięcie pęcherzyka, pęknięcie, zapłodnienie, zagnieżdżenie
    więc zastrzyk nie jest złotym środkiem
    Krakonka wrote:
    Zastanawiam się, czy ja zajdę w ciążę w takich nerwach? Mówiłyście, że wtedy prolaktyna skacze, a ja i tak mam wysoką przecież...
    Ale jeśli prolaktyna tylko zaburza pękanie, to nic, bo sobie zastrzykiem pęknę. O ile będzie co pękać.

Sabina, Aasiula, Bliska 77, efcia, moremi, SolarPolar, Krakonka, kkisia, stara.krycha, Magdala, Arwena lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam się kawką ;)
    Masakra z tym Dudą, nie mamy wyboru trzeba iść głosować na Kom..

Racja, nie ma co szukać nowego wroga jak tu pod bokiem stary jest... ;-)

malgos741, Aasiula, efcia, Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, megan8, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    A nie mówiłam, że mama3 to ukryty pisior? ;) W sumie dużo się nie pomyliłam....w swoim zaślepieniu nienawiści do Komorowskiego nie zastanowisz się na kogo oddajesz głos? Wiadomo, ze wybiera się mniejsze zło - ale w kontekście nas kobiet - matek - to podziwiam CIę za takie poglądy. Za chwilę PiS wygra parlamentarne i w zgodzie z prezydentem cofną in vitro i inne rzeczy. ALe Ty się ciesz...:)
    Wczoraj jakieś młode pindy z elektoratu Dudy krzyczały, że one - jeśli będą mieć problem z ciążą - to prędzej zaadoptują niż się zgodzą na in vitro. Mój 12 letni syn leży koło mnie i mówi - ale głupia..poczekamy jak ją to naprawdę spotka....:) Byłam z niego dumna - i nic mu nie sugerowałam...:)
    ha, dokładnie, moja koleżanka śmieje sie przez łzy, że ma nadzieję, że majowe podejście do in vitro zakończy sie sukcesem, bo potem to i więzieniem może sie skończyć.... szkoda gadac
    świadczy to o naszym społeczeństwie, powrót do średniowiecza...
    Bozia, piękne te kaktusowe kwiaty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:21

Reni, Aasiula, Bozia3, efcia, gretka, ania.g, Sabina, malgos741, moremi, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Simba, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sredniowieczem pachnie ,ja pierdziele !.Jeszcze mnie wqrw trzyma :/

Bozia kaktusy piekne ,a ten z tym kwiatem cudny :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:28

Bliska 77, efcia, Bozia3, kapturnica, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście pełnoletnie, idźcie oddać głos w II turze. Nie widzę sensu, aby się komukolwiek tłumaczyć i dalej tematem podniecać. Dziękuje za miłe słowa i życzę wszystkim powodzenia.

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację
    nie ma co się nakręcać
    trzeba zmobilizować resztę wyborców, bo grozi nam ciemnota i zacofanie

dodam tylko, że w tych wyborach nie miałam na kogo głosować :-(
    w II turze wybiorę mniejsze zło
    mamatrojki80 wrote:
    Dziewczyny jesteście pełnoletnie, idźcie oddać głos w II turze. Nie widzę sensu, aby się komukolwiek tłumaczyć i dalej tematem podniecać. Dziękuje za miłe słowa i życzę wszystkim powodzenia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 09:37

Aasiula, Bliska 77, Natka_79, Sabina, malgos741, Bozia3, gretka, moremi, kapturnica, ania.g, efcia, kkisia, stara.krycha, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Masz rację
    nie ma co się nakręcać

dokładnie

Sabina, Bozia3, Aasiula, efcia, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doobry
    Przeżyłam najazd Hunów na lidla ;) dzięki Bogu większość po kawę przyszła a ja nabyłam sobie 2 pary gaci i top. Kupiłam tez bodziaki na prezent i powstrzymałam sie siła zeby sobie tez nie wziasc... Jeszcze mamy czas :)

Ciekawe jaki bedzie faktyczny wynik, wczoraj różnica stopniała i jest mniejsza od błędu statystycznego. Mam nadzieje ze w narodzie jest jeszcze trochę zdrowego rozsądku. Ja moge powiedzieć ze wole wybrać mniejsze zło i nigdy nie zagłosuje na kogoś kto pieprzy o zamachu :/

Sabina, macduska, Bozia3, gretka, Bliska 77, moremi, Reni, Aasiula, kapturnica, ania.g, efcia, ComeToMeBaby, kkisia, stara.krycha, Magdala, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Masz rację
    nie ma co się nakręcać

To tak jak ja.
    Wczoraj nie pojechalismy, bo byliśmy po weselu, zresZtą nie wiedziałam gdzie chce x postawić. W 2 turze wiadomo ;-)

Ps. Witam się. Jadę do pracy :-(

Reni, malgos741, macduska, Bozia3, gretka, moremi, Bliska 77, Aasiula, kapturnica, efcia, kkisia, stara.krycha, Simba, Mega, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podoba mi się hasło ;-)

Polacy do urn! Nie będzie nam jakiś kaczy pachołek życia urządzał
    Sabina wrote:
    To tak jak ja.
    Wczoraj nie pojechalismy, bo byliśmy po weselu, zresZtą nie wiedziałam gdzie chce x postawić. W 2 turze wiadomo ;-)

Ps. Witam się. Jadę do pracy :-(

gretka, moremi, Bliska 77, Aasiula, slash, kapturnica, efcia, kkisia, stara.krycha, Simba, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Doobry
    Przeżyłam najazd Hunów na lidla ;) dzięki Bogu większość po kawę przyszła a ja nabyłam sobie 2 pary gaci i top. Kupiłam tez bodziaki na prezent i powstrzymałam sie siła zeby sobie tez nie wziasc... Jeszcze mamy czas :)

Ciekawe jaki bedzie faktyczny wynik, wczoraj różnica stopniała i jest mniejsza od błędu statystycznego. Mam nadzieje ze w narodzie jest jeszcze trochę zdrowego rozsądku. Ja moge powiedzieć ze wole wybrać mniejsze zło i nigdy nie zagłosuje na kogoś kto pieprzy o zamachu :/
    bardzo mądre słowa :)

Natka_79, Aasiula, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się poprostu boję, że jak oszołomy dojdą do władzy, to oprócz tego, ze likwidują iv i będą wpieprzać się w życie rodziny, mówić jak, gdzie i kiedy mam się modlić, kogo czcić, to zamiast wziąć się za sprawy na prawdę ważne dla kraju, zaczną się komisje, komisje i jeszcze raz komisje ds zamachu, smoleńska, jedynej prawdy, idt
    będą się mścić na każdym co powiedział im prawdę w oczy

ciekawe dlaczego rządzili tylko 2 lata ( a tylko rok za czasu J.)
    już ludzie o tym zapomnieli

tyle w temacie wyborów, polityki, rządów

odpalam kwiat lotosu

Natka_79, Bliska 77, Bozia3, slash, Aasiula, macduska, kapturnica, moremi, efcia, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, megan8, stara.krycha, Simba, Mega, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to która tam przez weekend zaszła

coś się dzieje w temacie starań?

Aasiula, kkisia, stara.krycha, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)
    Dalej dwupak.
    Ale dziś miałam sen ze urodziłam córkę 5200 g i 73 cm - i tak krzyczałąm na lekarkę jak mogła pozwolic mi rodzic tak duze dziecko - dlaczego nie robiła cc, a ona się smiałą i wzruszała ramionami a ja płakałam jak głupia.

Za dużo już myślę.

malgos741, Reni, Bliska 77, SolarPolar, Aasiula, kapturnica, moremi, Dziobak, ania.g, efcia, Zofia8, Sabina, anna maria, paszczakin, kkisia, megan8, stara.krycha, Simba, Magdala, Mega, Parka, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SLash wściekłaś się?

slash, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

‹‹ 9210 9211 9212 9213 9214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ