35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dawno nie sprawdzaliśmy - obstawiam gdzieś około 10,5-11 kg, a ciuchy są dobre z rozmiaru 80....Bliska 77 wrote:Bozia ale Was synek już duży, ile mierzy i waży? tak z ciekawości pytam
ania.g, Bliska 77, moremi, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale wiecie, ciemnogród, zakłamanie itp to rzeczy uciążliwe, ale do wycofania w kolejnych wyborach. Gorzej, że znów się zrobi jatka polityczno-społeczna i gospodarka będzie leżała odłogiem, albo pouchwalają jakieś idiotyczne przepisy, za które będziemy płacić pogorszeniem jakości życia. A polityka zagraniczna? Czy takie błędy da się odwrócić? A nastroje, które w naszym kraju są i tak nieradosne? Jak rządził PIS wszędzie było nerwowo, ludzie jacyś tacy podlesi...
A prawo? Przecież za ich rządów prawo zostało totalnie ośmieszone. W takiej sytuacji zawsze ludzie są bardziej skłonni do popełniania przestępstw.
Bliska 77, Bozia3, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dobrze gadaszKrakonka wrote:Ale wiecie, ciemnogród, zakłamanie itp to rzeczy uciążliwe, ale do wycofania w kolejnych wyborach. Gorzej, że znów się zrobi jatka polityczno-społeczna i gospodarka będzie leżała odłogiem, albo pouchwalają jakieś idiotyczne przepisy, za które będziemy płacić pogorszeniem jakości życia. A polityka zagraniczna? Czy takie błędy da się odwrócić? A nastroje, które w naszym kraju są i tak nieradosne? Jak rządził PIS wszędzie było nerwowo, ludzie jacyś tacy podlesi...
A prawo? Przecież za ich rządów prawo zostało totalnie ośmieszone. W takiej sytuacji zawsze ludzie są bardziej skłonni do popełniania przestępstw.
ja nie chcę nikogo obrazić i nie ujawnię tego co myślę
Krakonka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Za 3 godziny muszę iść do żłobka, a dalej mi się nie chce spać

Krakonko, a Ty prze pomylke amfy nie wzielas ???
moremi, ComeToMeBaby, Krakonka, Bliska 77, paszczakin, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Bozia3, Simba, Magdala, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Krakonko, a Ty prze pomylke amfy nie wzielas ???
Hehe, też o tym pomyślałam
Ale nie mam czegos takiego w domu. Wzięłam wczoraj środek przeciwlękowy i uspakajający, po którym powinnam się wyciszyć i za jakiś czas zasnąć normalnie. Wyciszyłam się, ale zasnąc nie mogę 
Aczkolwiek roboty odwaliłam wczoraj jak na amfie
Nawet w biegu dziecku woreczki na puzzle i klocki uszyłam
moremi, Bliska 77, nick nieaktualny, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Zgadza się. To było gnojenie organów ścigania, ciągłe kontrole, wyjaśnianie, dyscyplinarki. To właśnie wtedy zrobiono najgorszy pijar prokuraturze i policji, to wlasnie wtedy pis zalatwiał prywatę, to wtedy kumple pisiorow mieli skracane aplikacje i asesurę robili w prokuraturze krajowej (wtedy była taka) i ministerstwie. Teraz jest to nie do pomyślenia. I słusznie. To wtedy z powodów wiecznych kontroli sądy cywilne miały takie przestoje. No ale poniewaz do kontroli trzeba ludzi, to wtedy sporo zatrudniono w ministerstwie. Ech... I to oni krzyczą o rozkradaniu panstwowych pieniędzy...Krakonka wrote:A prawo? Przecież za ich rządów prawo zostało totalnie ośmieszone. W takiej sytuacji zawsze ludzie są bardziej skłonni do popełniania przestępstw.
Nic to. Prezydent gowno może, więc trzeba będzie sprężyć się jesienią.
Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina
) to bym nie chciała za często oglądać.
efcia, Bliska 77, ComeToMeBaby, gretka, nick nieaktualny, ania.g, nick nieaktualny, Aasiula, Dziobak, Bozia3, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
cooooooo?
Karkówa nie przesadzasz z dragami????? przecież u Ciebie to już jakaś obsesja.
Ja myślałam, że tacy ludzie jak Miauczyński, to na potrzeby filmu wymyślono, a jego pewne zachowania mogą być lekko zaczerpnięte z życia
a tu niespodzianka..
"Rano:
Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się niestarzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Enkopirynę – profilaktycznie.
Wieczorem:
Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie. "
Krakonka wrote:Wzięłam wczoraj środek przeciwlękowy i uspakajający, po którym powinnam się wyciszyć i za jakiś czas zasnąć normalnie. Wyciszyłam się, ale zasnąc nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:48
moremi, Krakonka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
no własnie o to chodzi, że gęba tego muppeta z wiecznym szczękościskiem pójdzie w świat i my także będziemy musieli ją non stop oglądać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6071317f8c04.jpg
moremi wrote:Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina
) to bym nie chciała za często oglądać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:48
kapturnica, Bliska 77, moremi, paszczakin, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
dokładnie, prezydent ma funkcję głównie reprezentacyjnąmoremi wrote:Zgadza się. To było gnojenie organów ścigania, ciągłe kontrole, wyjaśnianie, dyscyplinarki. To właśnie wtedy zrobiono najgorszy pijar prokuraturze i policji, to wlasnie wtedy pis zalatwiał prywatę, to wtedy kumple pisiorow mieli skracane aplikacje i asesurę robili w prokuraturze krajowej (wtedy była taka) i ministerstwie. Teraz jest to nie do pomyślenia. I słusznie. To wtedy z powodów wiecznych kontroli sądy cywilne miały takie przestoje. No ale poniewaz do kontroli trzeba ludzi, to wtedy sporo zatrudniono w ministerstwie. Ech... I to oni krzyczą o rozkradaniu panstwowych pieniędzy...
Nic to. Prezydent gowno może, więc trzeba będzie sprężyć się jesienią.
Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina
) to bym nie chciała za często oglądać.
, no ale konstytucję przecież też można zmienić ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:46
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
(...)
Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. "
O, przypomnialaś mi. Wczoraj/dzisiaj w nocy tak potwornie chciało mi palić, że aż czułam fakturę i smak ustnika - rozmiar, ostra krawędź papierka zewnętrznego, lekka mięta... Prawie że czułam, jak obracam filtr na języku... Zapach niezapalonego tytoniu, szelest sianka, zgrzyt i trzask zapalniczki, nutka gazu...

Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
o matko!!!!! a ja nigdy w swoim 38letnim życiu papieroska nie zapaliłamKrakonka wrote:O, przypomnialaś mi. Wczoraj/dzisiaj w nocy tak potwornie chciało mi palić, że aż czułam fakturę i smak ustnika - rozmiar, ostra krawędź papierka zewnętrznego, lekka mięta... Prawie że czułam, jak obracam filtr na języku... Zapach niezapalonego tytoniu, szelest sianka, zgrzyt i trzask zapalniczki, nutka gazu...

Krakonka, ComeToMeBaby, ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Natka_79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
hahaah wariatka

ale mnie też czasami nachodzi, że zajarałabym
Krakonka wrote:O, przypomnialaś mi. Wczoraj/dzisiaj w nocy tak potwornie chciało mi palić, że aż czułam fakturę i smak ustnika - rozmiar, ostra krawędź papierka zewnętrznego, lekka mięta... Prawie że czułam, jak obracam filtr na języku... Zapach niezapalonego tytoniu, szelest sianka, zgrzyt i trzask zapalniczki, nutka gazu...

Krakonka, kapturnica, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Może zaparkowałaś na jego miejscu?kkisia wrote:Kurde jakis debil przebil mi opone

Perfidnie w takim miejscu ze powietrze zeszlo w try miga
Musialam chlopa na ratunek wzywac
Mega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!