35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale wiecie, ciemnogród, zakłamanie itp to rzeczy uciążliwe, ale do wycofania w kolejnych wyborach. Gorzej, że znów się zrobi jatka polityczno-społeczna i gospodarka będzie leżała odłogiem, albo pouchwalają jakieś idiotyczne przepisy, za które będziemy płacić pogorszeniem jakości życia. A polityka zagraniczna? Czy takie błędy da się odwrócić? A nastroje, które w naszym kraju są i tak nieradosne? Jak rządził PIS wszędzie było nerwowo, ludzie jacyś tacy podlesi...
A prawo? Przecież za ich rządów prawo zostało totalnie ośmieszone. W takiej sytuacji zawsze ludzie są bardziej skłonni do popełniania przestępstw.
Bliska 77, Bozia3, moremi, kkisia, stara.krycha, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Ale wiecie, ciemnogród, zakłamanie itp to rzeczy uciążliwe, ale do wycofania w kolejnych wyborach. Gorzej, że znów się zrobi jatka polityczno-społeczna i gospodarka będzie leżała odłogiem, albo pouchwalają jakieś idiotyczne przepisy, za które będziemy płacić pogorszeniem jakości życia. A polityka zagraniczna? Czy takie błędy da się odwrócić? A nastroje, które w naszym kraju są i tak nieradosne? Jak rządził PIS wszędzie było nerwowo, ludzie jacyś tacy podlesi...
A prawo? Przecież za ich rządów prawo zostało totalnie ośmieszone. W takiej sytuacji zawsze ludzie są bardziej skłonni do popełniania przestępstw.ja nie chcę nikogo obrazić i nie ujawnię tego co myślę
Krakonka, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Za 3 godziny muszę iść do żłobka, a dalej mi się nie chce spać
Krakonko, a Ty prze pomylke amfy nie wzielas ???
moremi, ComeToMeBaby, Krakonka, Bliska 77, paszczakin, kkisia, anna maria, Sabina, Aasiula, stara.krycha, Bozia3, Simba, Magdala, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Krakonko, a Ty prze pomylke amfy nie wzielas ???
Hehe, też o tym pomyślałamAle nie mam czegos takiego w domu. Wzięłam wczoraj środek przeciwlękowy i uspakajający, po którym powinnam się wyciszyć i za jakiś czas zasnąć normalnie. Wyciszyłam się, ale zasnąc nie mogę
Aczkolwiek roboty odwaliłam wczoraj jak na amfie
Nawet w biegu dziecku woreczki na puzzle i klocki uszyłammoremi, Bliska 77, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:A prawo? Przecież za ich rządów prawo zostało totalnie ośmieszone. W takiej sytuacji zawsze ludzie są bardziej skłonni do popełniania przestępstw.
Nic to. Prezydent gowno może, więc trzeba będzie sprężyć się jesienią.
Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina) to bym nie chciała za często oglądać.
efcia, Bliska 77, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, ania.g, Sabina, Aasiula, Dziobak, Bozia3, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
cooooooo?
Karkówa nie przesadzasz z dragami????? przecież u Ciebie to już jakaś obsesja.
Ja myślałam, że tacy ludzie jak Miauczyński, to na potrzeby filmu wymyślono, a jego pewne zachowania mogą być lekko zaczerpnięte z życia
a tu niespodzianka..
"Rano:
Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się niestarzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Enkopirynę – profilaktycznie.
Wieczorem:
Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie. "
Krakonka wrote:Wzięłam wczoraj środek przeciwlękowy i uspakajający, po którym powinnam się wyciszyć i za jakiś czas zasnąć normalnie. Wyciszyłam się, ale zasnąc nie mogęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:48
moremi, Krakonka, kkisia, peppapig, Aasiula, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
no własnie o to chodzi, że gęba tego muppeta z wiecznym szczękościskiem pójdzie w świat i my także będziemy musieli ją non stop oglądać
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6071317f8c04.jpg
moremi wrote:Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina) to bym nie chciała za często oglądać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:48
kapturnica, Bliska 77, moremi, paszczakin, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zgadza się. To było gnojenie organów ścigania, ciągłe kontrole, wyjaśnianie, dyscyplinarki. To właśnie wtedy zrobiono najgorszy pijar prokuraturze i policji, to wlasnie wtedy pis zalatwiał prywatę, to wtedy kumple pisiorow mieli skracane aplikacje i asesurę robili w prokuraturze krajowej (wtedy była taka) i ministerstwie. Teraz jest to nie do pomyślenia. I słusznie. To wtedy z powodów wiecznych kontroli sądy cywilne miały takie przestoje. No ale poniewaz do kontroli trzeba ludzi, to wtedy sporo zatrudniono w ministerstwie. Ech... I to oni krzyczą o rozkradaniu panstwowych pieniędzy...
Nic to. Prezydent gowno może, więc trzeba będzie sprężyć się jesienią.
Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina) to bym nie chciała za często oglądać.
, no ale konstytucję przecież też można zmienić ....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:46
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
(...)
Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. "
O, przypomnialaś mi. Wczoraj/dzisiaj w nocy tak potwornie chciało mi palić, że aż czułam fakturę i smak ustnika - rozmiar, ostra krawędź papierka zewnętrznego, lekka mięta... Prawie że czułam, jak obracam filtr na języku... Zapach niezapalonego tytoniu, szelest sianka, zgrzyt i trzask zapalniczki, nutka gazu...
Reni, kkisia, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:O, przypomnialaś mi. Wczoraj/dzisiaj w nocy tak potwornie chciało mi palić, że aż czułam fakturę i smak ustnika - rozmiar, ostra krawędź papierka zewnętrznego, lekka mięta... Prawie że czułam, jak obracam filtr na języku... Zapach niezapalonego tytoniu, szelest sianka, zgrzyt i trzask zapalniczki, nutka gazu...
Krakonka, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, stara.krycha, Natka_79, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
hahaah wariatka
ale mnie też czasami nachodzi, że zajarałabym
Krakonka wrote:O, przypomnialaś mi. Wczoraj/dzisiaj w nocy tak potwornie chciało mi palić, że aż czułam fakturę i smak ustnika - rozmiar, ostra krawędź papierka zewnętrznego, lekka mięta... Prawie że czułam, jak obracam filtr na języku... Zapach niezapalonego tytoniu, szelest sianka, zgrzyt i trzask zapalniczki, nutka gazu...
Krakonka, kapturnica, kkisia, moremi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Kurde jakis debil przebil mi opone
Perfidnie w takim miejscu ze powietrze zeszlo w try miga
Musialam chlopa na ratunek wzywacMega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!