X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Bozia ale Was synek już duży, ile mierzy i waży? tak z ciekawości pytam
    dawno nie sprawdzaliśmy - obstawiam gdzieś około 10,5-11 kg, a ciuchy są dobre z rozmiaru 80....

ania.g, Bliska 77, moremi, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wiecie, ciemnogród, zakłamanie itp to rzeczy uciążliwe, ale do wycofania w kolejnych wyborach. Gorzej, że znów się zrobi jatka polityczno-społeczna i gospodarka będzie leżała odłogiem, albo pouchwalają jakieś idiotyczne przepisy, za które będziemy płacić pogorszeniem jakości życia. A polityka zagraniczna? Czy takie błędy da się odwrócić? A nastroje, które w naszym kraju są i tak nieradosne? Jak rządził PIS wszędzie było nerwowo, ludzie jacyś tacy podlesi...
    A prawo? Przecież za ich rządów prawo zostało totalnie ośmieszone. W takiej sytuacji zawsze ludzie są bardziej skłonni do popełniania przestępstw.

Bliska 77, Bozia3, moremi, kkisia, stara.krycha, Simba, Magdala lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dawno nie sprawdzaliśmy - obstawiam gdzieś około 10,5-11 kg, a ciuchy są dobre z rozmiaru 80....
    no proszę, rośnie jak na drożdżach, super!

Sabina, Bozia3, Krakonka, kkisia, ania.g lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ale wiecie, ciemnogród, zakłamanie itp to rzeczy uciążliwe, ale do wycofania w kolejnych wyborach. Gorzej, że znów się zrobi jatka polityczno-społeczna i gospodarka będzie leżała odłogiem, albo pouchwalają jakieś idiotyczne przepisy, za które będziemy płacić pogorszeniem jakości życia. A polityka zagraniczna? Czy takie błędy da się odwrócić? A nastroje, które w naszym kraju są i tak nieradosne? Jak rządził PIS wszędzie było nerwowo, ludzie jacyś tacy podlesi...
    A prawo? Przecież za ich rządów prawo zostało totalnie ośmieszone. W takiej sytuacji zawsze ludzie są bardziej skłonni do popełniania przestępstw.
    dobrze gadasz ;-) ja nie chcę nikogo obrazić i nie ujawnię tego co myślę ;)

Krakonka, stara.krycha lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za 3 godziny muszę iść do żłobka, a dalej mi się nie chce spać:/

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Za 3 godziny muszę iść do żłobka, a dalej mi się nie chce spać:/

Krakonko, a Ty prze pomylke amfy nie wzielas ???

moremi, ComeToMeBaby, Krakonka, Bliska 77, paszczakin, kkisia, anna maria, Sabina, Aasiula, stara.krycha, Bozia3, Simba, Magdala, Mega, Arwena lubią tę wiadomość

Zofia8
  • efcia Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu, a co u ciebie, jak samopoczucie, juz sie oczyścilas?

moremi, ComeToMeBaby, Krakonka, kkisia, Sabina, Aasiula, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Krakonko, a Ty prze pomylke amfy nie wzielas ???

Hehe, też o tym pomyślałam :) Ale nie mam czegos takiego w domu. Wzięłam wczoraj środek przeciwlękowy i uspakajający, po którym powinnam się wyciszyć i za jakiś czas zasnąć normalnie. Wyciszyłam się, ale zasnąc nie mogę :)
    Aczkolwiek roboty odwaliłam wczoraj jak na amfie :)
    Nawet w biegu dziecku woreczki na puzzle i klocki uszyłam :)

moremi, Bliska 77, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Zgadza się. To było gnojenie organów ścigania, ciągłe kontrole, wyjaśnianie, dyscyplinarki. To właśnie wtedy zrobiono najgorszy pijar prokuraturze i policji, to wlasnie wtedy pis zalatwiał prywatę, to wtedy kumple pisiorow mieli skracane aplikacje i asesurę robili w prokuraturze krajowej (wtedy była taka) i ministerstwie. Teraz jest to nie do pomyślenia. I słusznie. To wtedy z powodów wiecznych kontroli sądy cywilne miały takie przestoje. No ale poniewaz do kontroli trzeba ludzi, to wtedy sporo zatrudniono w ministerstwie. Ech... I to oni krzyczą o rozkradaniu panstwowych pieniędzy...
    Nic to. Prezydent gowno może, więc trzeba będzie sprężyć się jesienią.
    Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina :-D ) to bym nie chciała za często oglądać.

efcia, Bliska 77, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, ania.g, Sabina, Aasiula, Dziobak, Bozia3, Simba, Magdala lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cooooooo?

Karkówa nie przesadzasz z dragami????? przecież u Ciebie to już jakaś obsesja.

Ja myślałam, że tacy ludzie jak Miauczyński, to na potrzeby filmu wymyślono, a jego pewne zachowania mogą być lekko zaczerpnięte z życia
    a tu niespodzianka..

"Rano:
    Prozac – na chęć życia. Geriavit – na się niestarzenie. Nootropil – na lepsze funkcjonowanie metabolizmu mózgu. Enkopirynę – profilaktycznie.
    Wieczorem:
    Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. Z krzyżykiem na ból głowy, też po papierosach. I pół lerivonu – przeciwko czarnym myślom przed snem i depresji i ułatwia zaśnięcie. I pół imovane – na sen pierwszy. I do tego pół stilnoksu – aby ten sen podtrzymać. I aspirynę – profilaktycznie. "
    Krakonka wrote:
    Wzięłam wczoraj środek przeciwlękowy i uspakajający, po którym powinnam się wyciszyć i za jakiś czas zasnąć normalnie. Wyciszyłam się, ale zasnąc nie mogę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:48

moremi, Krakonka, kkisia, peppapig, Aasiula, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie o to chodzi, że gęba tego muppeta z wiecznym szczękościskiem pójdzie w świat i my także będziemy musieli ją non stop oglądać

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6071317f8c04.jpg

moremi wrote:
    Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina :-D ) to bym nie chciała za często oglądać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:48

kapturnica, Bliska 77, moremi, paszczakin, kkisia, Aasiula, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Zgadza się. To było gnojenie organów ścigania, ciągłe kontrole, wyjaśnianie, dyscyplinarki. To właśnie wtedy zrobiono najgorszy pijar prokuraturze i policji, to wlasnie wtedy pis zalatwiał prywatę, to wtedy kumple pisiorow mieli skracane aplikacje i asesurę robili w prokuraturze krajowej (wtedy była taka) i ministerstwie. Teraz jest to nie do pomyślenia. I słusznie. To wtedy z powodów wiecznych kontroli sądy cywilne miały takie przestoje. No ale poniewaz do kontroli trzeba ludzi, to wtedy sporo zatrudniono w ministerstwie. Ech... I to oni krzyczą o rozkradaniu panstwowych pieniędzy...
    Nic to. Prezydent gowno może, więc trzeba będzie sprężyć się jesienią.
    dokładnie, prezydent ma funkcję głównie reprezentacyjną :-), no ale konstytucję przecież też można zmienić ....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:46

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• anna maria Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry 20stp.milego :-)

efcia, gretka, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Czarzasty przeprosił za Ogórek :-D

Reni, kapturnica, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

(...)
    Pół tussicodinu – na kaszel po fajkach. "

O, przypomnialaś mi. Wczoraj/dzisiaj w nocy tak potwornie chciało mi palić, że aż czułam fakturę i smak ustnika - rozmiar, ostra krawędź papierka zewnętrznego, lekka mięta... Prawie że czułam, jak obracam filtr na języku... Zapach niezapalonego tytoniu, szelest sianka, zgrzyt i trzask zapalniczki, nutka gazu...
    :)

Reni, kkisia, Sabina, SolarPolar lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    O, przypomnialaś mi. Wczoraj/dzisiaj w nocy tak potwornie chciało mi palić, że aż czułam fakturę i smak ustnika - rozmiar, ostra krawędź papierka zewnętrznego, lekka mięta... Prawie że czułam, jak obracam filtr na języku... Zapach niezapalonego tytoniu, szelest sianka, zgrzyt i trzask zapalniczki, nutka gazu...
    o matko!!!!! a ja nigdy w swoim 38letnim życiu papieroska nie zapaliłam :-)

Krakonka, ComeToMeBaby, ania.g, Sabina, stara.krycha, Natka_79, gosia7122 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaah wariatka ;-)

ale mnie też czasami nachodzi, że zajarałabym
    Krakonka wrote:

Krakonka, kapturnica, kkisia, moremi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jakis debil przebil mi opone :(
    Perfidnie w takim miejscu ze powietrze zeszlo w try miga
    Musialam chlopa na ratunek wzywac ;)

stara.krycha, Arwena, malgos741, gretka lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahaah wariatka ;-)

ale mnie też czasami nachodzi, że zajarałabym
    Mnie wczoraj naszło.

Reni, Krakonka, kapturnica lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • moremi Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Kurde jakis debil przebil mi opone :(
    Perfidnie w takim miejscu ze powietrze zeszlo w try miga
    Musialam chlopa na ratunek wzywac ;)
    Może zaparkowałaś na jego miejscu?

Mega lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 9212 9213 9214 9215 9216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ