35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam tylko melduje się że żyje. Trochę mój power opadł po zjedzeniu super pryskanych truskawek( które wyglądały cudnie) dwa dni męczyłam się z pobolewaniem brzucha
Dodatkowo wynik wyborów...ja z Podhala lecz zdegustowana lekko wyborami
No i zimno jak cholera miałam pomidory sądzić poczekamy jeszcze tydzień...
Wszystkim dobrego dnia i tygodnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 12:40
kkisia, efcia, anna maria, stara.krycha, Zofia8, Magdala, Mega, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Ja też w swoim prawie 39 letnim nie zapaliłam papierosa i nigdy to nie nastąpi.
Ja mam, ale już ponad dwa lata nicżadnych e-papierosow, plastrów, tabletek, tabaki. Nic.
ania.g, kapturnica, anna maria, Aasiula, kkisia, ComeToMeBaby, stara.krycha, Simba, Magdala, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Oglądałam program, z którego wynikało, że uzależnienie od nikotyny jest uwarunkowane genetycznie. Ponoć około 1/4 społeczeństwa nie ma tego genu.
Ja mam, ale już ponad dwa lata nicżadnych e-papierosow, plastrów, tabletek, tabaki. Nic.
za to babcia jarała szlugi ponad 30 lat. Mąż nie pali od 2,5 roku. Miał do wyboru dojazdy autem do pracy albo dalej szlugi i dojazdy do pracy kolejką dojazdową. Wybrał auto
anna maria, kkisia, stara.krycha, moremi, Sabina, Mega, gretka lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ostatniego papierosa mialam w pysku 22lata temumoremi wrote:Oglądałam program, z którego wynikało, że uzależnienie od nikotyny jest uwarunkowane genetycznie. Ponoć około 1/4 społeczeństwa nie ma tego genu.
stara.krycha, moremi lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Na publicznym parkingu pod przychodnia
Nerwy mnie dalej trzymiaZofia8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wybory ... i już po ...
za dwa tygodnie znów stres
9 sierpnia mój syn ma 18 lat ,już mnie atakuje o imprezę ,chce zaprosić jak dobrze zrozumiałam 40 osób ! muszę mu powiedzieć ,że od razu ślub niech machnie za jednym razem
dla mnie masakra , mam wyrąbane w tym temacie
idę się przejść ,słonko uśmiecha się do mnie"
peppapig, kkisia, stara.krycha, Aasiula, BISCA, moremi, Magdala, Sabina, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - ja jeszcze nie mam czym się pochwalić ogrodowo - ale pokażę Wam, jaką rękę ma mój facet do roślin - jemu wszystko się udaje w tym względzie.
A to jego kaktusy:
Spoko Bozia, przeczytalam: kutasy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 13:54
kapturnica, peppapig, anna maria, kkisia, Reni, Bozia3, moremi, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Jak poetycko az mi sie zachcialo palic:-)
SolarPolar, peppapig, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ja juz myslalam ,ze tylko mi tak brzucho wywaliło.Wracasz mi nadzieje
kapturnica, megan8, kkisia, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Pepa brawo brzuch pokazalas ,ladnie ci z tym brzusiem
sama się nie mogę napatrzeć i cieszę się że dzieć już kopie regularnie bo ja wtedy spokojniejsza
Wszystkim chcącym proszę się napatrzać! I zachodzić mi tu szybkoComeToMeBaby, kapturnica, anna maria, kkisia, ania.g, stara.krycha, Aasiula, Zofia8, moremi, Mega, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość