35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Matka3 gdzie masz potwora?
chyba nie obraziłaś się za te wybory itd
myślałam, że po Ewkowym wypierdalaj już nic Cię nie ruszy
no weeeź sieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 14:07
stara.krycha, Aasiula, moremi, Simba, kkisia, Magdala, Mega, megan8, malgos741, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja to się dzisiaj boję z pracy wyjść!
matka chyba wkurwiona
ja nie wiem ..nie wiem..
a może już czeka
cóż robić!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/95e2d25626e0.jpg
BISCA, stara.krycha, Aasiula, moremi, Simba, Bozia3, kkisia, Sabina, Mega, megan8, Arwena, gretka lubią tę wiadomość
-
Aleo co niby mogla sie obrazić ?? Ze sie nie cieszymy razem z nia ,ze D wygrywa ??EEE nie no chyba wiedziala ,ze tego nie lubi wiekszosc na watku...Reni wrote:Matka3 gdzie masz potwora?
chyba nie obraziłaś się za te wybory itd
myślałam, że po Ewkowym wypierdalaj już nic Cię nie ruszy
no weeeź sie
stara.krycha, moremi, Bozia3, kkisia, Arwena, gosia7122, gretka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to i ja widzę
ale pytam się o co chodzi
skoro zaznaczyła @ z nowym cyklem
i beta -stara.krycha wrote:Lan mor tajm: w sobote @, w niedziele zielony plus i w poniedzialek tez. Albo mam zwidy
stara.krycha, Arwena lubią tę wiadomość
-
Nie przewine dalej bo ma chyba tylko dla girlfriendow wykres udostepniony.A ja żem nie doswiadczyla tego zaszczytu.Ale jak ma plusiki to superstara.krycha wrote:A przewin no dalej, potem niedziela i poniedzialek zielone plusiki
Teraz kciukasy by wszystko szlo dobrze .Ja mam wykres widoczny ten gdzie ma malpe w sobote zaznaczona ..A dalej nic nie widze...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 14:36
stara.krycha lubi tę wiadomość

-
Tym bardziej, że dopiero w czerwcu wypada. Ale ma chyba afirmację na bliźniakiefcia wrote:myśle że chruszczow przyjęła strategie krychy, a beta jest wizualizacja

No i Bisca - ja Cię widzę. Jak tam?
efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!