35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Ewcia
idziesz do higienistki? czy ma Cię Kapta zaprowadzić?moremi, efcia, BISCA, kkisia, stara.krycha, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Zgadza się. To było gnojenie organów ścigania, ciągłe kontrole, wyjaśnianie, dyscyplinarki. To właśnie wtedy zrobiono najgorszy pijar prokuraturze i policji, to wlasnie wtedy pis zalatwiał prywatę, to wtedy kumple pisiorow mieli skracane aplikacje i asesurę robili w prokuraturze krajowej (wtedy była taka) i ministerstwie. Teraz jest to nie do pomyślenia. I słusznie. To wtedy z powodów wiecznych kontroli sądy cywilne miały takie przestoje. No ale poniewaz do kontroli trzeba ludzi, to wtedy sporo zatrudniono w ministerstwie. Ech... I to oni krzyczą o rozkradaniu panstwowych pieniędzy...
Nic to. Prezydent gowno może, więc trzeba będzie sprężyć się jesienią.
Chociaż Maliniaka (Simba, a ja się zastanawiałam kogo mi on przypomina) to bym nie chciała za często oglądać.
moremi, kapturnica, Reni, Bozia3, kkisia, Krakonka, Sabina, Natka_79, Mega, malgos741, gretka lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Melduje sie higienistka. Efcia do mnie na rozmowe prosze! Masz zakaz skalpela i innych hopsow! I do lekarza marsz! Nie za tydzien, a jak najszybciej!
efcia, kapturnica, kkisia, stara.krycha, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Pssss... Jeszcze o termometrze i badaniu szyjki było.
efcia, moremi, kapturnica, BISCA, ania.g, kkisia, stara.krycha, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie wspomne o likwidacji WSI przez tego jebnietego Maciora, ktory narazil dziesiatki agentow na utrate zycia, zamiast zawodowych sluzb zrobil z tego przyczulek dla mlodych tepakow po KUL i innym kurwa Toruniu. A mlodymi matolami wiadomo ze latwo bylo kierowac. Nie! Chujow nienawidze! Potem wlasnie mieli agentow Tomkow, ze sloma w butach. Naklanianie ludzi do korupcji tak jak zrobili z Sawicka i Marczukowa. O Hofmanie nie wspomne. Jesli jest szatan na ziemi, to kurwa w PISie wlasnie.
Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:https://ovufriend.pl/wykres,fbae3b276f22903c4cb5b1e7f719da9d.html
anna maria, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Efcie, ja bym pojechala do szpitala. Zreszta tak wlasnie zrobilam. Po co masz sie stresowac caly tydzien...
Zosiu dzwonilam jeszcze raz do gina, powiedzial zebym jutro przyszla
a co u ciebie? Jjak samopoczucie?ComeToMeBaby, Simba, Dziobak, kkisia, Reni, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia a plamisz mocno czy tylko troche ?,ja z Hela tez polamilam ,a zobacz jaka z niej dama w kapeluszu
a swoja droga to lekarz musiCie zbadac
efcia wrote:Zosiu dzwonilam jeszcze raz do gina, powiedzial zebym jutro przyszla
a co u ciebie? Jjak samopoczucie?kapturnica, moremi, Magdala, stara.krycha, Mega, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:efcia a plamisz mocno czy tylko troche ?,ja z Hela tez polamilam ,a zobacz jaka z niej dama w kapeluszu
a swoja droga to lekarz musiCie zbadac
narazie to tylko jednorazowe bylo, takie rózowe, nie żywa krew
a no córcie masz śliczniutka
przypomina mi sie moja tez uwielbiala kapelusiki, a teraz jako pannica nie chce nawet w mróz czapki ubraćmoremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość