35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki narazie nosi to co Mama kaze
,a moze mialas plamienie po stosunku ? bo u mnie tak bylo .
efcia wrote:narazie to tylko jednorazowe bylo, takie rózowe, nie żywa krew
a no córcie masz śliczniutka
przypomina mi sie moja tez uwielbiala kapelusiki, a teraz jako pannica nie chce nawet w mróz czapki ubraćefcia lubi tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzieki narazie nosi to co Mama kaze
,a moze mialas plamienie po stosunku ? bo u mnie tak bylo .
sexa to lekarz zakazał, nawet jeszcze przez telefon przypominałWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 16:11
anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wszystko ok - ale czy nie można napisać o tym na forum....? Te, które się tutaj udzielają stają się znajomymi trochę i chyba się można jakoś takimi plusami pochwalić, albo cosik napisać więcej....
No nie? Nalezy nam się, należy, Pani kochana
kapturnica, anna maria, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Przespałam się 47 minut! I jestem jak po tygodniu SPA
Zaczynam dzisiaj sezon na kapustkę. Na pierwszy ogień zwykła, obiadowa duszona z koperkiem. W kolejce łazanki (niestety, nie dla mnie:( ) i nowy przepis na zupę czeka na przetestowanie - to już tylko dla mnie, bo moi nie jedzą zup.
A potem poszukam jeszcze innych kapuścianych cudów
Pranie zrobione, suszenie zrobione, układanie zrobione. Obiad się pichci.anna maria lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
efcia wrote:Aniu ja mam krwiaka, wiec to może jego wina
A krwiak się wchłonie. Poza tym jak to było jednorazowe, to dobrze. Koniec, kropka. Poproszę suwak na swoje miejsce i żadnych czarnych scenariuszy.
I Bisca, pisz jak jest. Ja tu umieram z ciekawości. No i obiad robię, a ciężko z zacisniętymi kciukami.kapturnica, efcia, anna maria, ania.g, BISCA, Sabina, Krakonka, Natka_79, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Krwiaka sraka. To od badania szyjki. Teraz masz wszystko super ukrwione i zwyczajnie mogłaś drasnąć.
A krwiak się wchłonie. Poza tym jak to było jednorazowe, to dobrze. Koniec, kropka. Poproszę suwak na swoje miejsce i żadnych czarnych scenariuszy.
I Bisca, pisz jak jest. Ja tu umieram z ciekawości. No i obiad robię, a ciężko z zacisniętymi kciukami.
Dzieki Moremi. Sama nie wiem. Mam zwidy. Raz jest cien, raz nie ma. Chyba mam za bardzo mocno warkocze zaplecione
Wieczorem powtorze test. Dam znac oczywiscie.
Czymac kciuki, czymac.
kapturnica, anna maria, ania.g, efcia, Bozia3, ComeToMeBaby, Zofia8, Magdala, stara.krycha, Sabina, paszczakin, SolarPolar, macduska, Krakonka, moremi, Simba, Mega, caffe, malgos741, Parka, Dziobak, gosia7122, Arwena, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki Moremi. Sama nie wiem. Mam zwidy. Raz jest cien, raz nie ma. Chyba mam za bardzo mocno warkocze zaplecione
Czymac kciuki, czymac.BISCA, stara.krycha, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Zosiu dzwonilam jeszcze raz do gina, powiedzial zebym jutro przyszla
a co u ciebie? Jjak samopoczucie?
No to dobrze:-)
U mnie lepiej. Mam tylko infekcje uk.mocz i dostalam antybiotyk na 3 dni. Teraz juz tylko plamie, opuchlizna powoli schodzi.
Lekarz rodzinny skieruje mnie do kliniki leczenia nieplodnosci.
ComeToMeBaby, efcia, Magdala, stara.krycha, Krakonka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
BISCA wrote:Dzieki Moremi. Sama nie wiem. Mam zwidy. Raz jest cien, raz nie ma. Chyba mam za bardzo mocno warkocze zaplecione
Czymac kciuki, czymac.
czymam z calych sił !!!!!!!!!!!!!!!!!BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:No to dobrze:-)
U mnie lepiej. Mam tylko infekcje uk.mocz i dostalam antybiotyk na 3 dni. Teraz juz tylko plamie, opuchlizna powoli schodzi.
Lekarz rodzinny skieruje mnie do kliniki leczenia nieplodnosci.
ciesze sie ze juz ci lepieja wizyta w klinice napewno sie przyda, oni wiedza za co sie zabrac
kkisia lubi tę wiadomość