35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ja testa nie widzę, ale wiem, że una tam jest! Kreska znaczy, inaczej być nie może.
Ale z wieczornego sika nią to chyba mniej będzie widać, chyba, że się suszysz cały dzień..
Tyko, ze ja sie juz uzaleznilam od testow
Dokupilam kolejnych 5 dzisiaj i czulam sie jak narkoman na glodzie hihihi
Przetrzymam 4H. Jak ma byc to bedzie.
Oby do tej 19-tej. Jak ja wytrzymalam te 9 dni ?!?stara.krycha, SolarPolar, macduska, ania.g, moremi, Mega, malgos741, Sabina, kkisia, Magdala, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Tyko, ze ja sie juz uzaleznilam od testow
Dokupilam kolejnych 5 dzisiaj i czulam sie jak narkoman na glodzie hihihi
Przetrzymam 4H. Jak ma byc to bedzie.
Oby do tej 19-tej. Jak ja wytrzymalam te 9 dni ?!?stara.krycha, BISCA, ania.g, Mega, caffe, Sabina, Arwena, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dobre toto wyszlo, prosze czestujta sie
(tu powinien byc obrazek, ale jeszcze nie opanowalam sztuki wstawiania)stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:Bardzo mnie to z rana rozbawilo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea715d937e47.jpgkapturnica, stara.krycha, SolarPolar, moremi, Natka_79, Simba, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:No to dobrze:-)
U mnie lepiej. Mam tylko infekcje uk.mocz i dostalam antybiotyk na 3 dni. Teraz juz tylko plamie, opuchlizna powoli schodzi.
Lekarz rodzinny skieruje mnie do kliniki leczenia nieplodnosci.
Dobrze, może będziesz miała lepszą opiekę niż pielęgniarka raz na kwartałI daj znać, jak będziesz miała wyniki badań, proszę
Zofia8, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:ehehe a co wy od wczoraj jesteście na forumie?
przecież mama3 nie prowadziła wykresu.
stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
stara.krycha wrote:Ja to tak bardziej obok Pogodynki i Andzeja, a Ty?
stara.krycha, moremi, caffe, megan8, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:średnio - bo ja gdybym się dygała i chciała te pierwsze chwile przeżywać intymnie i sama - to ukryłabym wykres...a tak to tylko młyn na wodę ...
Ale mnie tu nazywają żelazna dama - więc się proszę moją opinią nie przejmować...
Ukryla dla przyjaciolek ale Reni udostepnila reszcie. Pewno nie spytala nawet Chruszczu o zdanie.
Bozia, jest cos takiego jak empatia. Skoro o tym nie napisala, to ma jakis powod. Choc chyba powinna pasc przed oburzona Iron Lady na kolana i kajac sie, ze nie poinformowala o tym co sie u Niej dzieje.
stara.krycha, moremi, BISCA, mamatrojki80, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:ania.g napisz lepiej Kochaniutka jak wyście tego ducha wypędzili z domu - bo masz taką ciekawą historię...
anna maria, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4