35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:Ja testa nie widzę, ale wiem, że una tam jest! Kreska znaczy, inaczej być nie może.
Ale z wieczornego sika nią to chyba mniej będzie widać, chyba, że się suszysz cały dzień..
Tyko, ze ja sie juz uzaleznilam od testow
Dokupilam kolejnych 5 dzisiaj i czulam sie jak narkoman na glodzie hihihi
Przetrzymam 4H. Jak ma byc to bedzie.
Oby do tej 19-tej. Jak ja wytrzymalam te 9 dni ?!?
stara.krycha, SolarPolar, macduska, ania.g, moremi, Mega, malgos741, Sabina, kkisia, Magdala, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja trzymalam 5godz bez picia i naprawde krecha byla 3razy silniejsza od tej porannej.Czego i Tobie z calego serducha życzeBISCA wrote:Tyko, ze ja sie juz uzaleznilam od testow

Dokupilam kolejnych 5 dzisiaj i czulam sie jak narkoman na glodzie hihihi
Przetrzymam 4H. Jak ma byc to bedzie.
Oby do tej 19-tej. Jak ja wytrzymalam te 9 dni ?!?
stara.krycha, BISCA, ania.g, Mega, caffe, Sabina, Arwena, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość

-
Wiesz ja Ci mogę adres podać, ale pewnie zjesz wszystkie zanim wyśleszstara.krycha wrote:Dobre toto wyszlo, prosze czestujta sie
(tu powinien byc obrazek, ale jeszcze nie opanowalam sztuki wstawiania)
stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
do tego jeszcze dołożyć brzuski smoleńskie i będzie komplet...SolarPolar wrote:Bardzo mnie to z rana rozbawilo
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea715d937e47.jpg
kapturnica, stara.krycha, SolarPolar, moremi, Natka_79, Simba, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:No to dobrze:-)
U mnie lepiej. Mam tylko infekcje uk.mocz i dostalam antybiotyk na 3 dni. Teraz juz tylko plamie, opuchlizna powoli schodzi.
Lekarz rodzinny skieruje mnie do kliniki leczenia nieplodnosci.
Dobrze, może będziesz miała lepszą opiekę niż pielęgniarka raz na kwartał
I daj znać, jak będziesz miała wyniki badań, proszę
Zofia8, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
To najlepszy czas zacząć. Na zielonoComeToMeBaby wrote:ehehe a co wy od wczoraj jesteście na forumie?
przecież mama3 nie prowadziła wykresu.
stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
A ja w lesie pod Warszawą, to najbliżej mi chyba do Reni i Caffe (jak czegoś nie pomyliłam)stara.krycha wrote:Ja to tak bardziej obok Pogodynki i Andzeja, a Ty?
stara.krycha, moremi, caffe, megan8, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Bozia3 wrote:średnio - bo ja gdybym się dygała i chciała te pierwsze chwile przeżywać intymnie i sama - to ukryłabym wykres...a tak to tylko młyn na wodę ...

Ale mnie tu nazywają żelazna dama - więc się proszę moją opinią nie przejmować...
Ukryla dla przyjaciolek ale Reni udostepnila reszcie. Pewno nie spytala nawet Chruszczu o zdanie.
Bozia, jest cos takiego jak empatia. Skoro o tym nie napisala, to ma jakis powod. Choc chyba powinna pasc przed oburzona Iron Lady na kolana i kajac sie, ze nie poinformowala o tym co sie u Niej dzieje.
stara.krycha, moremi, BISCA, mamatrojki80, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To nie tak że wypędziliśmy, raczej pomogliśmy przejść na drugą stronę. Są odpowiedni ludzie którzy się tym zajmują. Są też specjalne jakby to nazwać rytuały/modlitwy które mogą w tym pomóc.Bozia3 wrote:ania.g napisz lepiej Kochaniutka jak wyście tego ducha wypędzili z domu - bo masz taką ciekawą historię...
anna maria, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4