35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:no tak...i nie było wcześniej żadnych sensacji..
taki dar to ciekawa rzecz - ale chyba nie chciałabym mieć takich zdolności. Czyli istnieją inne byty - i nie kończymy się po śmierci? To może być dowód na to? No i w takim razie jesteś osobą wierzącą?
Ja jestem osobą wierzącą, ale Boga postrzegam jako rodzaj doskonałej energii. Ten rodzaj energii ma w sobie każdy z nas. Wierzę też w wędrówkę dusz i w to że życie na ziemi jest rodzajem nauki dla nas.anna maria, Margolcia88, Bozia3, Krakonka, efcia, caffe, Arwena, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:A ja bym chciała nigdy nie umrzeć.
kapturnica, BISCA, paszczakin, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Moja teściowa wierzy w prądy, energie, cieki wodne, odpromienniki i cała masę różnych rzeczy takich
Ja mam podejście ostrożne. Generalnie nie wierzę. Jeśli doświadczam efektów, to wierze w efekty, ale nie jest to dla mnie rówznoznaczne z uwierzeniem w źródło tych efektów.
To oznacza, że na przykład bioenergoterapia budzi we mnie wątpliwości, co do mechanizmów i kiełznania jej przez ludzi, ale raz bioenergoterapeuta zniknął mi migrenę w ciągu 5 minut. I nie był to przypadek, bo znam swoje migreny
I jeszcze doświadczyłam hipnozy
W odpromienniki nie wierzę, ale to nie przeszkdza, że mam ich w domu kupęMąż w nie wierzy.
A ostatnio złożyłam zamówienie u bardzo mocno wierzącej ciotki na modły za pozytywne rozwiązanie moich problemów
Jestem skłonna uznać, ze wiara czyni cuda. Dlatego korzystam z wiary innychSyn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Margolcia88 wrote:A ja nie, mimo wszystko, choć migrena to coś strasznego i wydaje się, że nigdy się nie skończy, zawsze tak się wydaje
Mam to samo. Dentysta bez znieczulenia, operacje, zabiegi - pestka, zwichnięcia, urazy, luzik. A jak mnie migrena dopada, to wpadam w panikę, że ten ból się nie skończy.
Margolcia88 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Mam to samo. Dentysta bez znieczulenia, operacje, zabiegi - pestka, zwichnięcia, urazy, luzik. A jak mnie migrena dopada, to wpadam w panikę, że ten ból się nie skończy.
Krakonka lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Bisca, ja też wierzę w dwie krechy
i zagladam do Ciebie codziennie
A betę kiedy masz zrobić?
Beta w srode. Jak mnie szlag nie trafi do tej poryMargolcia88, efcia, malgos741, Zofia8, moremi, Arwena, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Takie płytki z kamykami zaczarowane przez specjalistę. Chyba...
Mają niwelować zły wpływ żył wodnych.Matka fantastycznej 4