35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Tyko, ze ja sie juz uzaleznilam od testow
Dokupilam kolejnych 5 dzisiaj i czulam sie jak narkoman na glodzie hihihi
Przetrzymam 4H. Jak ma byc to bedzie.
Oby do tej 19-tej. Jak ja wytrzymalam te 9 dni ?!?
Jak rano nic nie bedzie, to kupie popołudniu i sikne pojutrze, nie chce sie nakręcaćstara.krycha, moremi, efcia, Arwena, macduska, BISCA, Sabina, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
Uff, mi się dziecię odwiesilo po tym, jak go sama rano zawiesiłam. Nie wiem kto projektuje przekladane przez głowę bodziaki dla noworodków. Jak juz mu przełożyłam go przez pacyn to i tak nie było opcji włożenia rączek w rękawy do których otwory były na szyi. Co najmniej przez jeszcze miesiąc mu takiego ustrojstwa nie włożę. Po tej operacji aż do naszej pokojowej przejażdżki autem wszystko było źle..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 19:12
stara.krycha, Mega, moremi, kkisia, Magdala, gretka lubią tę wiadomość
-
Bisca ja tu chora i umierająca, wynik miał być po 19 - tej!!!!
bo umrę i nie zdążę napisać, że musiało się udać...
Lej kobieto, bo jak nie to ja ci przyleje, znaczy bede cie sytraszyć po śmierci i taras niszczyć, żaden radiesteta ci nie pomoże..Mega, moremi, kapturnica, Arwena, BISCA, Sabina, kkisia, Magdala, gretka lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze, dołożę do chuj nie matki.. Wczoraj dziabnelam go przy obcinaniu paznokci. Skutkiem czego ma 4 obcięte, 3 wcześniej spilowane, reszta długie i na dodatek brudne. A ja traume do obcinania.
Nawet te obcięte są brudne pod spodem, jak ja mam mu to wyczyścić?Elfik, moremi, Sabina, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Radiostezja. Niestety nie każdy kto nazywa się radiostetą czy bioenergoterapeutą nim jest. Amator któremu wydaje się że posiadł wiedzę i umiejętności może nam bardzo zaszkodzić. Takich ludzi bardzo łatwo sprawdzić w polskim cechu bioenergoterapeutów. Jeśli ich tam nie ma na liście to należy zrezygnować z pomocy danej osoby.
E, moja teściowa to fachura. Zna same grube ryby
A ja trafiłam na "mojego" energoterapeutę przypadkiem, jak byłam na agrołikendzieSwoją drogą genialne miejsce, pod Częstochową. Raj dla rodzin z małymi dziećmi. No i facet z rękami, które leczą
Też jest jakimś ważniakiem w stukturach wiedźmińskich
ania.g lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
paszczakin wrote:A i jeszcze, dołożę do chuj nie matki.. Wczoraj dziabnelam go przy obcinaniu paznokci. Skutkiem czego ma 4 obcięte, 3 wcześniej spilowane, reszta długie i na dodatek brudne. A ja traume do obcinania.
Nawet te obcięte są brudne pod spodem, jak ja mam mu to wyczyścić?
Jak ślesz go do roboty w ogrodku, to daj dzieciakowi chociaż rękawiczki, Ty wyrodna.
Nie przejmuj się, obeschnie to się wykruszy i odpadniePrzywyknij
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 19:22
Mega, moremi, paszczakin, caffe, macduska, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:E, moja teściowa to fachura. Zna same grube ryby
A ja trafiłam na "mojego" energoterapeutę przypadkiem, jak byłam na agrołikendzieSwoją drogą genialne miejsce, pod Częstochową. Raj dla rodzin z małymi dziećmi. No i facet z rękami, które leczą
Też jest jakimś ważniakiem w stukturach wiedźmińskich
Matka fantastycznej 4 -
Obcinaj mu paznokcie jak spi ,tak jest najprosciej ,a brud powinien przy kapieli sam wyjsc .paszczakin wrote:A i jeszcze, dołożę do chuj nie matki.. Wczoraj dziabnelam go przy obcinaniu paznokci. Skutkiem czego ma 4 obcięte, 3 wcześniej spilowane, reszta długie i na dodatek brudne. A ja traume do obcinania.
Nawet te obcięte są brudne pod spodem, jak ja mam mu to wyczyścić?moremi, kapturnica, caffe, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Znowu sie od tego forum uzalzniam. Chlop ino na chwile z chalupy wylazl,a ja juz tutaj. No, ale przeciez BISCA sikac miala, nie? O chruscie i mamie3(4) nie wspomne!
Ja już sikałam, ale w związku z tym, że nie mam z Tobą intymnych relacji to Ci nic nie powiem!
anna maria, Simba, Mega, ComeToMeBaby, Arwena, macduska, BISCA, Sabina, kkisia, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Ja już sikałam, ale w związku z tym, że nie mam z Tobą intymnych relacji to Ci nic nie powiem!
moremi, Krakonka, kapturnica, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja już sikałam, ale w związku z tym, że nie mam z Tobą intymnych relacji to Ci nic nie powiem!
No mów co tam wyszło
Mi kciukow za Was nie starczastara.krycha, kapturnica, Simba, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Raaaany... Ale Wy długo sikacie.... Może prostata nawala?
Ja już akonto kresek przypaliłam porcję kotletów dzisiaj, bo zaglądałam co 3 minuty.stara.krycha, moremi, Zofia8, kapturnica, caffe, macduska, BISCA, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ania.G! Jesteś genialna!!!
Ostatnio pisałam o szamanach czy tam znachorach, a przecież mogę do magika iść! Wezmę jeszcze ovitrlle dwa cykle, jak nic, to poproszę o clo na 3, a jak i to nie pomoże, to pójdę do magika. Albo już w trakcie pójdę nawet...
Jutro idę do mojego osobistego psychomagika, żeby ze mnie troche stresu upuścił, to z nim pogadam. Może mnie napromieniuje przy okazji
Zawsze to warto spróbować.stara.krycha, moremi, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
No ja właśnie też, zamiast pilować synowi paznokcie stronę odświeżam.
Dziurę właśnie takimi dziecięcymi cazkami dziabnelam. Może spróbuję nożyczkami, ale to jak mi trauma przejdzie, na razie pilnik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 20:05
stara.krycha, moremi, Simba, caffe, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość