35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:Dzizus Megan , to coś Ty jej zrobiła? Mów, niech się uczę na Twoich błędach
za mocno jej podjechałam w każdym kurde paznokciu
miała czerwone kreseczki przy każdym
wyła na okrągło
na pogotowiu stwierdzili kolkę jelitową ..."
skierowanko do szpitala ,tam lekarz mówi że zdrowa
no to się przyznałam do tych paznokci ,bo nie chciałam tam zostać na oddziale
ale to było miesiąc temu
wszystko ok
wtedy strasznie mi się wyrywała i jeszcze facet do kablówki miał zaraz przyjść to sie chciałam z nią pospieszyć
szkoda gadaćMega, ania.g, caffe, moremi, Krakonka, Simba, Arwena, paszczakin, Sabina, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
Megan to pikuś. Ja mojej młodszej jak miała ze 4 lata tak wycięłam paznokieć u nogi że zrobił się stan zapalny i podeszła ropa. Bidulka wracała z wakacji już z antybiotykiem. Po tamtej historii nie cierpię obcinać dzieciom paznokci bo mam jazdę że wytnę za bardzo.
megan8, Krakonka, Mega, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Ponieważ nie ma opcji na ciastka od Krychy to pocieszyłam się gorzką czekoladą i lampką wina...
Chciałabym pić winoTo jest idealny alkohol dla przyjemności lekkiej nawet w pojedynkę. Piwsko śmierdzi, mocne to mocne, a winko właśnie takie rozluźniające ciało i umysł
Tylko że mnie te sklepowe szkodzą strasznie i nie znoszę smaku.
Ale lubię wina z małych winiarniPolskie koniecznie. Sa dość cierpkie, ale orzeźwiające. Białe są ok, ale najbardziej różowe. Tylko ze znów trzeba po nie jeździć do producenta i sa piekielnie drogie
ania.g lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ania.g wrote:Znam
ale najbardziej z nią kojarzę ten
https://www.youtube.com/watch?v=jWFb5z3kUSQ
Ja teżAle ma też parę innych takich lepsiejszych. I jak ten rodzaj muzyki ładnie wpadają w ucho.
ania.g lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
O co chodzi z tymi ukrytymi ciazami? Bardzo to tajemnicze. Przedtem byly afirmacje a teraz ukrywanie? I to cos daje?
Tez jestem podlamana wynikami I tury... Komór przespał sprawę i nie wiem czy da sie jeszcze cos z tym zrobicSabina, Magdala lubią tę wiadomość
-
Ja mojemu ciacham jak nie śpi. Trzeba trochę cierpliwości
Mój jak był tak malutki to nie wiem skąd, ale zawsze między palcami miał brudno. Wszystkie meszki tam się zbierały i wyglądało jakby nie wiadomo co robił, a wtedy nawet do rak nic nie brał.
Teraz to co jakiś czas idziemy łapska i buzię myć do łazienki i bardzo mu się to podoba. Całe szczęście.megan8, Simba, slash, Mega, ComeToMeBaby, anna maria, BISCA, Sabina, kkisia, Magdala, gretka lubią tę wiadomość