35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się
A ja se ide z pieslawem na spacera w roli tego co kto robi teraz
Swieczkow se nie zapale chociaż lubie bo moj Syn je dmucha od małego haha
Herbaty już sie opilam do kolacji
W kwestii obcinania paznokci moge zawsze i kazdemu dzieciaczkowi je obcinac lubie to robic
Co do mojej skromnej osoby to wciaz mam humora pomimo wczorajszego chwilowego zalamania nastroju nawet fotki wrzucilam z wypadu na lono natury z dzieciakami na fb
Hmm nie poddam sie tak latwo!caffe, ania.g, moremi, Krakonka, SolarPolar, gosia7122, Mega, Sabina, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:O co chodzi z tymi ukrytymi ciazami? Bardzo to tajemnicze. Przedtem byly afirmacje a teraz ukrywanie? I to cos daje?
Tez jestem podlamana wynikami I tury... Komór przespał sprawę i nie wiem czy da sie jeszcze cos z tym zrobic
A ja czytam, czytam mi wyszło, że w tym cyklu/procedurze, Twój M miał słabe komórki i się martwisz, że mu się nie poprawią...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:06
moremi, Mega, ComeToMeBaby, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Megan, fajne dziewczyny jesteście
a Ty możesz z powodzeniem oszukiwać co do wieku
Mała, miło Cię widziećMala79, megan8, slash, ania.g, ania.g, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
No, ja to teraz wyglądam jak Twoja matka, Megan
Ale spokojnie, dogonię Cię w tył
Tylko odbębnię tę ciążę i zrzucam 20 lat. Jakoś trzeba wyglądac na wywiadówkach ;Pmegan8, caffe, moremi, ania.g, Zofia8, peppapig, Sabina, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie.
No i rozpłakałam się.Szyjka zamknieta.
Łzy mi staneły w oczach przy lekarzu.,a potem nie wytrzymałam i się rozryczałam jak poszlismy do samochodu.
Dzis wyszło na usg 4011g - mowi gin ze duza dziewczyna i uparta bo nie chce wyjsc. Poza tym gin twierdzi ze wszystko jest ok i pewnie mała potrzebuje jeszcze byc u mamy.
Jak usłszałam taką wagę - to mowie czy ja dam radę urodzic tak duze dziecko, a przeciez jeszcze urosnie. w ubiegłym tygodniu urosła ponad 130 g a przez ten tydzien pół kilo.
Gin na to ze do 4500 g - mozna rodzic naturalnie.
W piątek na 8.20 mam sie stawic na patologie. Wtedy bedzie decyzja co dalej, kroplowka jesli waga bedzie jeszcze wieksza to cc.
Chyba mam dzis ciezki dzien.
I jeszcze ten sen ze urodziłam córkę 5200g i 73 cm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:09
megan8, caffe, Dziobak, malgos741, Mala79, moremi, Mega, anna maria, gosia7122, ania.g, Arwena, Simba, efcia, peppapig, Sabina, BISCA, kkisia, Parka, Magdala, paszczakin, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Megan wyglądasz jak młódka
Slash trzymaj się może szybciej wyjdziedasz radę..
megan8, slash, Arwena, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Anna Maria - Biełyje rozy - jasne to był hit i jest to klasyka.
Moremi - tak patrzę na Twój suwaczek, jak w ogóle tWoje samopoczucie?
Megan - bardzo ładnie wyglądacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 21:14
moremi, anna maria, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość