35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJakos tak po tych ciastkach (dzieki Magdala) czuje potrzebe obrony chruszczowa (jak obrona Czestochowy brzmi, hehe ). No wiec kobita jest cala zestrachana, bo ma za soba ciaze biochemiczne i wczesne poronienia, wiec moze dlatego nie opowiada publicznie o plusach na testach. Bo dla niej niestety plus to z doswiadczenia niekoniecznie ciaza. Na pewno sie boi i na pewno potrzebuje od nas duzo wsparcia i zaklinania, zeby, jesli to to, by to trwalo po prostu do konca. Jakos takos po mojemu.
Chrusciak, jesli to czytasz, to sie odnies, bo laski tu jaja znosza z troskiBISCA, ComeToMeBaby, moremi, efcia, gosia7122, Arwena, kkisia, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Ja też miałam wczoraj cień cienia...
Aaaale... Ja się tam nie chwalę.
W koncu... to tylko test owu
heheheheestara.krycha, Sabina, Bozia3, ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyCzemu dziewczyny nas nie lubiom i nie chco powiedzieć prawdy?
A Efcia masz wpierdol jak już urodzisz! Dzie łapy wpycha??!! Jakby co, ja duża, potrzymam ją jak będziemy szły do higienistkistara.krycha, Bozia3, kapturnica, BISCA, moremi, efcia, caffe, malgos741, gosia7122, kkisia, Magdala, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Chyba sobie kupię testy owu żeby lepiej wiedzieć kiedy się nie bzykać. Nie zdecydowałam się na antyki a organizm płata mi ostatnio figle.
Bozia3, BISCA, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dzieki Moremi. Sama nie wiem. Mam zwidy. Raz jest cien, raz nie ma. Chyba mam za bardzo mocno warkocze zaplecione
Wieczorem powtorze test. Dam znac oczywiscie.
Czymac kciuki, czymac.
Ale z wieczornego sika nią to chyba mniej będzie widać, chyba, że się suszysz cały dzień..stara.krycha, BISCA, moremi, Mega, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Czemu dziewczyny nas nie lubiom i nie chco powiedzieć prawdy?
A Efcia masz wpierdol jak już urodzisz! Dzie łapy wpycha??!! Jakby co, ja duża, potrzymam ją jak będziemy szły do higienistkiComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Nie ta grupa, nie ta grupa. Tu robimy testy owu, zeby wiedziec, kiedy sie bzykac. Z tymi figlami organizmu to sie dalej zgadza
stara.krycha, Sabina, Bozia3, BISCA, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Ja tam wyzej cos probowalam napisac w imieniu kolezanki, nie wiem, czy mi wyszlo?
Ale mnie tu nazywają żelazna dama - więc się proszę moją opinią nie przejmować...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 17:04
stara.krycha, kapturnica, Sabina, BISCA, moremi, caffe, Arwena, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Ja tam wyzej cos probowalam napisac w imieniu kolezanki, nie wiem, czy mi wyszlo?
Bozia3, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Krycha a Mama3? Dlatego napisałam w liczbie mnogiej
Jak Nikita bedzie chciała to napisze, ja wiemkapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Krycha ale moze Chrust jakby tak starszecznie sie bała to by nie ustawiła tych plusów ?? Bo przeciez wiedziała ,że ja laski wyczaja skoro nie ma zablokowanego wykresa i beda to komentowac..Tak sie mi to trochu z Twoja teoria gryzie...
Moze sobie afirmuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 17:07
BISCA, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny