35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:jestem prawie pewna ze to koniec, tempka spada, objawy odeszly, mam lekkie plamienie, szyjka nisko i miekka, no i najgorsze - moje CHOLERNE przeczucie, ktore nigdy sie nie myli
Idź na izbę i to już. Powiedz, że plamisz. Niech Ci zrobią badania. Nie opieraj się o przypuszczenia.efcia, kapturnica, Zofia8, BISCA, kkisia, Magdala, stara.krycha, Sabina, Mega, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dlatemu też pytam co autor miał na myślikapturnica wrote:Psze pani nie na darmo jest pani wychowawczynia.Dzieki..Tylko ja nie rozumiem trochu tego wykresu bo o co kaman z tym bhg rownym 1000 3czerwca w 26tym dniu cyklu ??
moremi, kapturnica, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:jestem prawie pewna ze to koniec, tempka spada, objawy odeszly, mam lekkie plamienie, szyjka nisko i miekka, no i najgorsze - moje CHOLERNE przeczucie, ktore nigdy sie nie myli
Po co ????
POgielo cie ???
Objawy raz sa raz ich nie ma..Szyjki w ciazy sie nie bada bo to nie starania(ja mam nisko caly czas a szyjka ma dlugosc 45mm wiec pitolisz glupoty )
..A za chwile wpierdziel dostaniesz za tak negatywne podejscie.
Jesli masz niepokoj to idz do gina i sprawdz czy wszystko oki.Masz krwiaka wiec mozesz plamic baa a nawet krwawic.efcia, moremi, Zofia8, BISCA, kkisia, stara.krycha, Sabina, Mega, malgos741, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:A Ty dalej tempke mierzysz
Po co ????
POgielo cie ???
Objawy raz sa raz ich nie ma..Szyjki w ciazy sie nie bada bo to nie starania(ja mam nisko caly czas a szyjka ma dlugosc 45mm wiec pitolisz glupoty )
..A za chwile wpierdziel dostaniesz za tak negatywne podejscie.
Jesli masz niepokoj to idz do gina i sprawdz czy wszystko oki.Masz krwiaka wiec mozesz plamic baa a nawet krwawic.
ok przyjmuje ochrzan i wpierdzielmoremi, kapturnica, ComeToMeBaby, Zofia8, BISCA, kkisia, stara.krycha, Sabina, Mega, malgos741, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Efcia... Spojrzałam na wykres i kurcze... Jaka Ty głupia jesteś
Termometr wyrzuc i to już. Jak mierzyli mi temperaturę w szpitalu, to nigdy nie miałam 37. Ciążę zaczęłam poniżej tego pułapu i nie sądzę bym teraz go przekraczała. Szyjki przy zagrożeniu nie można badać (dlatego we wczesnej ciąży nie robi się badania ginekologicznego).kapturnica, efcia, BISCA, kkisia, stara.krycha, Sabina, Mega, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
efcia wrote:ja w robocie, wiec nie poogladam
Najwazniejsze to dbaj o siebie , olej szkape (broń boże nie ćwicz teraz.... ) i myśl ,że robisz to wszystko dla dzieciora .. Bedzie dobrzeefcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Nie martw sie , każda z nas na poczatku miała takie mysli ,że cos nie tak,że cos sie dzieje.Takie zwatpienia i starch o dziecko...Z każdym tygodniem będzie lepiej..Zobaczysz.
Najwazniejsze to dbaj o siebie , olej szkape (broń boże nie ćwicz teraz.... ) i myśl ,że robisz to wszystko dla dzieciora .. Bedzie dobrze
nie ćwicze juz nic a nic od tygodnia, tylko spacerki z mężusiem i z pieskiemkapturnica lubi tę wiadomość