X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to z boku, bo nie mam tv, fejsbuka i mało prasy czytam politycznej, ale z moich obserwacji - te i poprzednie (sejmowe) wybory pokazują, jak bardzo ludzie nie chcą głosować na PO i PIS i jak bardzo poszukują alternatywy. Palikot? Teraz Kukiz? To są moim zdaniem kandydaci Rozpaczy.
    Nie chodzi mi o ocenę tych ludzi i ich programów, tylko o to, że pojawiają się nieomal znikąd i zdobywają szaleńczo dużo głosów, jak na taką sytuację.

Oczywiście na 2 turę idę, nawet jakbym miała 45 st gorączki :) Nawet nie chodzi o poglądy, religie, ciemnogród itp. Ja bym bała, że facet z PISu będzie szarpał Rosję za ogon, albo za grzywę i że spowoduje katastrofę. To są nieobliczalni fanatycy.

Simba, Mega, moremi, efcia, nick nieaktualny, Zofia8, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie dzieki za Foto :-)

201407014965.png
  • slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Farmaceutka mi polecila. To specjalne plastry dla osob, ktore na codzien musza sobie przyklejac jakies rurki itp. Jest faktycznie rewelacyjny i widze ze kompletnie mu nie przeszkadza. One mu na razie jakos bardzo nie odstaja, ale caly czas je odgniata.
    Lepiej dmuchać na zimne i zapobiegać.
    Tak trzymaj i bądz czujna.

Mówię Ci - syn Ci za to podziękuje. Jak nie syn to sama sobie podziękujesz.
    Ja Ci za to dziękuję, że o to dbasz - O!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 23:07

anna maria, Simba, Mega, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z wieczora caly dzien mialam udany ,dzisiaj w DE jest Dzien Matki ,Hela z tata zapewniali atrakcje mamusi -KOCHAM ICH-jak stad do konca swiata i z powrotem :-)

slash, Simba, moremi, BISCA, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, gretka, kapturnica, Aasiula, caffe, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się boję tego całego porodu.
    Ale chyba to normalne.

Z drugiej strony juz chciałabym zeby maleńka była z nami.

anna maria, Mega, nick nieaktualny, moremi, BISCA, efcia, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam z wieczora caly dzien mialam udany ,dzisiaj w DE jest Dzien Matki ,Hela z tata zapewniali atrakcje mamusi -KOCHAM ICH-jak stad do konca swiata i z powrotem :-)
    Wszystkiego najlepszego "Mamusiu" w Dniu Twojego Święta.

anna maria, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to na polityce sie nie znam ,chociaz moj politycznie jest aktywny :-)

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :-)
    slash wrote:
    Wszystkiego najlepszego "Mamusiu" w Dniu Twojego Święta.

201407014965.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam dzisiaj "syfa" na maila. Z "poczty polskiej" z informacją o niedostarczonej przesyłce. Kliknęłam. To nie jest prawdziwy mail z prawdziwej PP.
    Dałam się nabrać, bo dopóki nie przeprowadziłam się na wieś, to listonosze nigdy nie przynosili mi przesyłek, tylko zawsze zostawiali awizo (a pracuję w domu, więc jestem) i musiałam chodzić na pocztę, czyli czekać od 40 minut w górę. A ja w 90% robię zakupy w Internecie, więc na myśl o PP dostałam apopleksji.
    Tu na wsi jest "swój" listonosz (ma do mnie telefon, kupuję od niego maliny na soki, symbioza), ale czasem idzie na urlop i też jest kiszka, bo zastępcy zostawiają awizo.
    No to ogłaszam, że Poczta Polska nie wysyła informacji o nieodebranych przesyłkach.

moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)

Za Twoja rada - przyklejam uszy Leonowi :) Kupilam specjalny plaster ktory nie powoduje podraznien i latwo sie odkleja, chociaz Paszczak i tak sie smieje ze to power tape ;)

Borze wiosenny, dlaczego musisz przyklejać dziecku uszy?!

moremi lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam sobie na prasę i musze powiedzieć, że jestem zaskoczona i przytłoczona wysokimi wynikami tej barbie i Korwina...

A u nas w szkołach zamiast porządnych zajęć z ekonomii, politologii, socjologii to religia jest - oto efekty :/

Może chociaż gdyby zamiast religii był WF to by się mózgi co poniektórym dotleniły... :)

efcia, BISCA, Mega, gretka, moremi, ComeToMeBaby, paszczakin, Simba, Magdala lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTEl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:37

kapturnica lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:36

BISCA, nick nieaktualny, Mega, efcia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze nie poszłam spać :/

Jak się mierzy temperaturę, jak się nie śpi? To się liczy czy jak?

nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia przyszła o 4 do mnie, a ja byłam przekonana, że jest po północy :) No i kot do tego - co mi się ją uda uśpić, to wskakuje na łóżko i po niej łazi, budząc oczywiście. I tak w kółko.

moremi lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, boje sie boru ! ;-) Wspolczuje nieprzespanej nocy.

Dzien dobry.

Te dlugie weekendy sa przereklamowane. Mijaja z taka sama predkoscia jak te normalne.
    Cale szczescie, ze znowu 4- dniowy tydzien . W czwartek zas wolne. Krycha mnie zabije ;-)

Milego poniedzialku

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, Krakonka, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, megan8, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca?

BISCA lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, BISCA, wreszcie moge Cie przebic! Ja tylko trzy dni w tym tygodniu! Jupi jeje! Ta swiadomosc pomogla mi przezyc poniedzialkowe wstawanie. Milego powyborczego! ;-)

efcia, nick nieaktualny, moremi, kapturnica, Aasiula, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedziałek, miała być piękna pogoda a jest pochmurno....
    U mnie na razie plamienia niet, nie wiem co to było....w sobotę nawet z krwią, już myślałam ze mnie @ zaskoczyła, wczoraj leciutkie plamienie, a dzisiaj jak na razie nic....zobaczymy pózniej...
    Drogie Bravo kupować testa? ;)

nick nieaktualny, ania.g, efcia, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, caffe, Krakonka, Zofia8, nick nieaktualny, Bliska 77, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie sie wpychajcie z tym wolnym zołzy jedne! :P

nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, moremi, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 9208 9209 9210 9211 9212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ