35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to z boku, bo nie mam tv, fejsbuka i mało prasy czytam politycznej, ale z moich obserwacji - te i poprzednie (sejmowe) wybory pokazują, jak bardzo ludzie nie chcą głosować na PO i PIS i jak bardzo poszukują alternatywy. Palikot? Teraz Kukiz? To są moim zdaniem kandydaci Rozpaczy.
Nie chodzi mi o ocenę tych ludzi i ich programów, tylko o to, że pojawiają się nieomal znikąd i zdobywają szaleńczo dużo głosów, jak na taką sytuację.
Oczywiście na 2 turę idę, nawet jakbym miała 45 st gorączkiNawet nie chodzi o poglądy, religie, ciemnogród itp. Ja bym bała, że facet z PISu będzie szarpał Rosję za ogon, albo za grzywę i że spowoduje katastrofę. To są nieobliczalni fanatycy.
Simba, Mega, moremi, efcia, kkisia, Zofia8, stara.krycha, kapturnica, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Simba wrote:Farmaceutka mi polecila. To specjalne plastry dla osob, ktore na codzien musza sobie przyklejac jakies rurki itp. Jest faktycznie rewelacyjny i widze ze kompletnie mu nie przeszkadza. One mu na razie jakos bardzo nie odstaja, ale caly czas je odgniata.
Tak trzymaj i bądz czujna.
Mówię Ci - syn Ci za to podziękuje. Jak nie syn to sama sobie podziękujesz.
Ja Ci za to dziękuję, że o to dbasz - O!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 23:07
anna maria, Simba, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Witam z wieczora caly dzien mialam udany ,dzisiaj w DE jest Dzien Matki ,Hela z tata zapewniali atrakcje mamusi -KOCHAM ICH-jak stad do konca swiata i z powrotem
slash, Simba, moremi, BISCA, efcia, kkisia, stara.krycha, ania.g, gretka, kapturnica, Aasiula, caffe, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Witam z wieczora caly dzien mialam udany ,dzisiaj w DE jest Dzien Matki ,Hela z tata zapewniali atrakcje mamusi -KOCHAM ICH-jak stad do konca swiata i z powrotem
anna maria, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dostalam dzisiaj "syfa" na maila. Z "poczty polskiej" z informacją o niedostarczonej przesyłce. Kliknęłam. To nie jest prawdziwy mail z prawdziwej PP.
Dałam się nabrać, bo dopóki nie przeprowadziłam się na wieś, to listonosze nigdy nie przynosili mi przesyłek, tylko zawsze zostawiali awizo (a pracuję w domu, więc jestem) i musiałam chodzić na pocztę, czyli czekać od 40 minut w górę. A ja w 90% robię zakupy w Internecie, więc na myśl o PP dostałam apopleksji.
Tu na wsi jest "swój" listonosz (ma do mnie telefon, kupuję od niego maliny na soki, symbioza), ale czasem idzie na urlop i też jest kiszka, bo zastępcy zostawiają awizo.
No to ogłaszam, że Poczta Polska nie wysyła informacji o nieodebranych przesyłkach.moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Simba wrote:
Za Twoja rada - przyklejam uszy LeonowiKupilam specjalny plaster ktory nie powoduje podraznien i latwo sie odkleja, chociaz Paszczak i tak sie smieje ze to power tape
Borze wiosenny, dlaczego musisz przyklejać dziecku uszy?!
moremi lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Weszłam sobie na prasę i musze powiedzieć, że jestem zaskoczona i przytłoczona wysokimi wynikami tej barbie i Korwina...
A u nas w szkołach zamiast porządnych zajęć z ekonomii, politologii, socjologii to religia jest - oto efekty
Może chociaż gdyby zamiast religii był WF to by się mózgi co poniektórym dotleniły...efcia, BISCA, Mega, gretka, moremi, ComeToMeBaby, paszczakin, Simba, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka, boje sie boru !
Wspolczuje nieprzespanej nocy.
Dzien dobry.
Te dlugie weekendy sa przereklamowane. Mijaja z taka sama predkoscia jak te normalne.
Cale szczescie, ze znowu 4- dniowy tydzien . W czwartek zas wolne. Krycha mnie zabije
Milego poniedzialkukkisia, stara.krycha, efcia, moremi, macduska, Aasiula, Krakonka, Sabina, ComeToMeBaby, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam w poniedziałek, miała być piękna pogoda a jest pochmurno....
U mnie na razie plamienia niet, nie wiem co to było....w sobotę nawet z krwią, już myślałam ze mnie @ zaskoczyła, wczoraj leciutkie plamienie, a dzisiaj jak na razie nic....zobaczymy pózniej...
Drogie Bravo kupować testa?stara.krycha, ania.g, efcia, kkisia, moremi, macduska, kapturnica, Aasiula, caffe, Krakonka, Zofia8, Sabina, Bliska 77, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Parka, Arwena lubią tę wiadomość