X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to z boku, bo nie mam tv, fejsbuka i mało prasy czytam politycznej, ale z moich obserwacji - te i poprzednie (sejmowe) wybory pokazują, jak bardzo ludzie nie chcą głosować na PO i PIS i jak bardzo poszukują alternatywy. Palikot? Teraz Kukiz? To są moim zdaniem kandydaci Rozpaczy.
    Nie chodzi mi o ocenę tych ludzi i ich programów, tylko o to, że pojawiają się nieomal znikąd i zdobywają szaleńczo dużo głosów, jak na taką sytuację.

Oczywiście na 2 turę idę, nawet jakbym miała 45 st gorączki :) Nawet nie chodzi o poglądy, religie, ciemnogród itp. Ja bym bała, że facet z PISu będzie szarpał Rosję za ogon, albo za grzywę i że spowoduje katastrofę. To są nieobliczalni fanatycy.

Simba, Mega, moremi, efcia, kkisia, Zofia8, stara.krycha, kapturnica, Aasiula, Bozia3 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • anna maria Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie dzieki za Foto :-)

201407014965.png
  • slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Farmaceutka mi polecila. To specjalne plastry dla osob, ktore na codzien musza sobie przyklejac jakies rurki itp. Jest faktycznie rewelacyjny i widze ze kompletnie mu nie przeszkadza. One mu na razie jakos bardzo nie odstaja, ale caly czas je odgniata.
    Lepiej dmuchać na zimne i zapobiegać.
    Tak trzymaj i bądz czujna.

Mówię Ci - syn Ci za to podziękuje. Jak nie syn to sama sobie podziękujesz.
    Ja Ci za to dziękuję, że o to dbasz - O!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 23:07

anna maria, Simba, Mega, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z wieczora caly dzien mialam udany ,dzisiaj w DE jest Dzien Matki ,Hela z tata zapewniali atrakcje mamusi -KOCHAM ICH-jak stad do konca swiata i z powrotem :-)

slash, Simba, moremi, BISCA, efcia, kkisia, stara.krycha, ania.g, gretka, kapturnica, Aasiula, caffe, Sabina, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się boję tego całego porodu.
    Ale chyba to normalne.

Z drugiej strony juz chciałabym zeby maleńka była z nami.

anna maria, Mega, macduska, moremi, BISCA, efcia, kkisia, Aasiula, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam z wieczora caly dzien mialam udany ,dzisiaj w DE jest Dzien Matki ,Hela z tata zapewniali atrakcje mamusi -KOCHAM ICH-jak stad do konca swiata i z powrotem :-)
    Wszystkiego najlepszego "Mamusiu" w Dniu Twojego Święta.

anna maria, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to na polityce sie nie znam ,chociaz moj politycznie jest aktywny :-)

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki :-)
    slash wrote:
    Wszystkiego najlepszego "Mamusiu" w Dniu Twojego Święta.

201407014965.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 10 maja 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam dzisiaj "syfa" na maila. Z "poczty polskiej" z informacją o niedostarczonej przesyłce. Kliknęłam. To nie jest prawdziwy mail z prawdziwej PP.
    Dałam się nabrać, bo dopóki nie przeprowadziłam się na wieś, to listonosze nigdy nie przynosili mi przesyłek, tylko zawsze zostawiali awizo (a pracuję w domu, więc jestem) i musiałam chodzić na pocztę, czyli czekać od 40 minut w górę. A ja w 90% robię zakupy w Internecie, więc na myśl o PP dostałam apopleksji.
    Tu na wsi jest "swój" listonosz (ma do mnie telefon, kupuję od niego maliny na soki, symbioza), ale czasem idzie na urlop i też jest kiszka, bo zastępcy zostawiają awizo.
    No to ogłaszam, że Poczta Polska nie wysyła informacji o nieodebranych przesyłkach.

moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    :)

Za Twoja rada - przyklejam uszy Leonowi :) Kupilam specjalny plaster ktory nie powoduje podraznien i latwo sie odkleja, chociaz Paszczak i tak sie smieje ze to power tape ;)

Borze wiosenny, dlaczego musisz przyklejać dziecku uszy?!

moremi lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weszłam sobie na prasę i musze powiedzieć, że jestem zaskoczona i przytłoczona wysokimi wynikami tej barbie i Korwina...

A u nas w szkołach zamiast porządnych zajęć z ekonomii, politologii, socjologii to religia jest - oto efekty :/

Może chociaż gdyby zamiast religii był WF to by się mózgi co poniektórym dotleniły... :)

efcia, BISCA, Mega, gretka, moremi, ComeToMeBaby, paszczakin, Simba, Magdala lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [QUOTEl

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:37

kapturnica lubi tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:36

BISCA, mamatrojki80, Mega, efcia, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze nie poszłam spać :/

Jak się mierzy temperaturę, jak się nie śpi? To się liczy czy jak?

stara.krycha, Aasiula lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia przyszła o 4 do mnie, a ja byłam przekonana, że jest po północy :) No i kot do tego - co mi się ją uda uśpić, to wskakuje na łóżko i po niej łazi, budząc oczywiście. I tak w kółko.

moremi lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka, boje sie boru ! ;-) Wspolczuje nieprzespanej nocy.

Dzien dobry.

Te dlugie weekendy sa przereklamowane. Mijaja z taka sama predkoscia jak te normalne.
    Cale szczescie, ze znowu 4- dniowy tydzien . W czwartek zas wolne. Krycha mnie zabije ;-)

Milego poniedzialku

kkisia, stara.krycha, efcia, moremi, macduska, Aasiula, Krakonka, Sabina, ComeToMeBaby, megan8, Simba lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca?

BISCA lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 maja 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha, BISCA, wreszcie moge Cie przebic! Ja tylko trzy dni w tym tygodniu! Jupi jeje! Ta swiadomosc pomogla mi przezyc poniedzialkowe wstawanie. Milego powyborczego! ;-)

efcia, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula, BISCA, Magdala lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam w poniedziałek, miała być piękna pogoda a jest pochmurno....
    U mnie na razie plamienia niet, nie wiem co to było....w sobotę nawet z krwią, już myślałam ze mnie @ zaskoczyła, wczoraj leciutkie plamienie, a dzisiaj jak na razie nic....zobaczymy pózniej...
    Drogie Bravo kupować testa? ;)

stara.krycha, ania.g, efcia, kkisia, moremi, macduska, kapturnica, Aasiula, caffe, Krakonka, Zofia8, Sabina, Bliska 77, BISCA, ComeToMeBaby, Simba, Magdala, Parka, Arwena lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 11 maja 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie sie wpychajcie z tym wolnym zołzy jedne! :P

stara.krycha, efcia, kkisia, moremi, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 9208 9209 9210 9211 9212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ