35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:Jak o chorobach...
Przyjaciolke bolalo serce, dziś była u kardiologa.
Czekam, w końcu wysyłam smsa i co tam..
Dostaje odpowiedz
Pierwsze zdanie brzmi:
" z sercem ok mam schudnac 20 kilo i przyjść za tydzień."
Uwielbiam takie skróty myślowe, tylko nie wiem jak ona da rade schudnac 20 kilo przez tydzien:-)
Boskie
efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
No.
Nospe trzeba brac, to prawda, profilaktycznie. Ja przy swoich macicach musze prac trzy dziennie przy ciazy.
Blizniaki cuuudne. Zjesc i ukrasc i sprzedac
Polamanej/wykruszonej zebiny wspolczuje. Ja mam paradontoze, ale zaleczona)
Slash rodzi, nie ma bata
Luna biedulka, ale cisnienie sie leczy. Zadnych guzow nie masz!
Przyjsc do lekarza za tydzien 20 kilo chudszym toz to temat na film dokumentalny.
A dziec Anny z psia kupa w buzi hihi. W ogole smialam sie caly prawie czas czytajac.
Dostalam dzis list ze szpitala z gratulacjami (ze w ciazy jestem, nie maja ap dejtu) i jednoczesnie zapewnienie, ze jakby sie jednak nie udalo to zrobia mi histeroskopkie i laparoskopie i pytam sie grona czy te badania robi sie za jednym zamachem czy dwie wizyty mnie czekaja??
Ja sie dzis opalilam na balkonieTroche. Jutro ciezki deszcz.
slash, anna maria, stara.krycha, moremi, SolarPolar, kkisia, Aasiula, Zofia8, Mega, dorbie, efcia, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, Arwena, gosia7122 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dzis miałam troche zabiegany dzien, dodatkowo troche papierkowej roboty, U Skarbowy wyssał ze mnie wszystkie siły - nie miałam czasu myslec o porodzie. Ale troche zaczyna mnie napierdzielac kregosłup.
anna maria, Krakonka, stara.krycha, Magdala, Elfik, Sabina, kkisia, Mega, efcia, gretka, Arwena lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:slash to suwaczek zmień, bo nie pasi.
Luna76, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Luna ja tez mialam nadcisnie w ciazy i dlatego urodzilam Helke w 32 tyg,a mialm wysokie cisnienie 190/110 i guza zadnego ,dalej sie lecze i biore tabletki.Luna76 wrote:U mnie w rodzinie nikt nie ma nadciśnienia.
A jak Ci się udało zajść w ciążę, utrzymać ja i urodzić? Miałas problemy?moremi, Magdala, Elfik, kkisia, Aasiula, caffe, efcia, Luna76, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
To moze bole krzyzowe nadchodzaslash wrote:Dzis miałam troche zabiegany dzien, dodatkowo troche papierkowej roboty, U Skarbowy wyssał ze mnie wszystkie siły - nie miałam czasu myslec o porodzie. Ale troche zaczyna mnie napierdzielac kregosłup.
slash, moremi, efcia lubią tę wiadomość