35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosia jak tam Marysia na cwiczeniach ?gosia7122 wrote:Luna ja mam nadcisnienie od 20 lat,przyczyna nie znana,chyba dziedziczne tylko mnie glowa prawie nie boli.U Ciebie to moze tez nic powaznego nie bedzie,miejmy nadzieje.
moremi, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:To ja tez :simba bracia super ,jeden kombinator drugi marzyciel
Moze Max bedzie szefem kuchni, a Leon pianista
Kto wie, kto wie...Zofia8, anna maria, BISCA, Mega, macduska, kkisia, Bozia3, moremi, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dziobak takie dla ciebie wynalazłam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b87b2bc9b370.jpganna maria, Zofia8, BISCA, Mega, kkisia, efcia, stara.krycha, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, Dziobak, gosia7122 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Bierz co daja.
Nie no, jakby się "przytrafiły" to bym wzięła z pocałowaniemNie wiem co prawda gdzie bym tyle dzieci hodowała i za co bym wyzywiła, ale w ostateczności wyemigrowałabym tam, gdzie Hera mieszka
Do 3rż bym się dzieciakami zajmowała, a potem by się zobaczyło.
Tylko chyba musiałabym się rozwieźć, bo z pięciorgiem to bym psychicznie nie wytrzymała ;Pmalgos741, anna maria, Heretyczka, Zofia8, kkisia, moremi, Natka_79, caffe, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Zofia8 wrote:Ciekawe, czy kolejny forumowy dziec jest juz na swiecie...
Wychodziłoby, ze tak, skoro Slash tu była ciągle a teraz jej nie ma całkiem:)Arwena, anna maria, Zofia8, kkisia, efcia, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Byłyśmy dzisiaj z córką na lodach (naturalnych). Dziecko mi dorasta. Zwykle je taką plastikową łyżeczką, ale dzisiaj widziała, jak dziewczynka liże i chyba następnym razem będzie trzeba jej kupić osobnego, bez łyżeczki
anna maria, BISCA, Heretyczka, kkisia, efcia, moremi, Aasiula, caffe, gretka, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
gosia7122 wrote:Luna ja mam nadcisnienie od 20 lat,przyczyna nie znana,chyba dziedziczne tylko mnie glowa prawie nie boli.U Ciebie to moze tez nic powaznego nie bedzie,miejmy nadzieje.
U mnie w rodzinie nikt nie ma nadciśnienia.
A jak Ci się udało zajść w ciążę, utrzymać ja i urodzić? Miałas problemy? -
No nie pobiegłam tylko z małym po mleko do sklepu, potem odkryłam dziuplę z małymi dzięciołami obok domu i wygląda na to że były nowe fotki twixów a ja ich nie widziałam
lipa do kwadratu. Gdzie ten wieczór dał nogę? A teraz idę spać bo i tak już pożytku ze mnie nie ma.
kkisia, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Jak o chorobach...
Przyjaciolke bolalo serce, dziś była u kardiologa.
Czekam, w końcu wysyłam smsa i co tam..
Dostaje odpowiedz
Pierwsze zdanie brzmi:
" z sercem ok mam schudnac 20 kilo i przyjść za tydzień."
Uwielbiam takie skróty myślowe, tylko nie wiem jak ona da rade schudnac 20 kilo przez tydzien:-)Krakonka, Mega, efcia, macduska, Luna76, Magdala, anna maria, moremi, kkisia, Zofia8, Aasiula, malgos741, kapturnica, caffe, gretka, ComeToMeBaby, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość