35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
BISCA wrote:Simba, chlopaki przprzystojne
Tez bym schrupala (w rosole na przyklad hyhyhy)
Kurde tez mi sie rosolu zachcialoBISCA, moremi, malgos741, Krakonka, Dziobak, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Ide spac baby. Jestem kompletnie wyplukana z energii. Za duzo emocji jak na jeden dzien.
Nie budzcie mnie jutro rano, u nas wolneArwena, malgos741, kapturnica, moremi, macduska, efcia, Simba, Dziobak, Krakonka, Heretyczka, Zofia8, Mega, ania.g, kkisia, Magdala, Bozia3, stara.krycha, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Luna, mam nadzieje, ze to nic powaznego i ze szybciutko wrocisz do staran. A kiedy masz rezonans?
najpierw dokładne badania u neurologa, krew i itp. mocz, USG nerek. Dziś w szpitalu zbadał mnie okulista, neurolog, laryngolog i internista. Żaden nie znalazł przyczyny. Podali mi lek na zbicie ciśnienia, kroplówkę z ketonalem, jakąś jeszcze jedną kroplówkę i zbili ciśnienie, ale ból głowy nadal jest - z reszta towarzyszy mi niezmiennie 2 miesiące - non-stop.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 22:38
-
Luna76 wrote:najpierw dokładne badania u neurologa, krew i itp. mocz. Dziś w szpitalu zbadał mnie okulista, neurolog, laryngolog i internista. Żaden nie znalazł przyczyny. Podali mi lek na zbicie ciśnienia, kroplówkę z ketonalem, jakąś jeszcze jedną kroplówkę i zbili ciśnienie, ale ból głowy nadal jest - z reszta towarzyszy mi niezmiennie 2 miesiące - non-stop.
Luna współczuje
oby jak najszybciej znaleźli przyczyne tych bóli i ją załatwili w tri migastara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna ja mam nadcisnienie od 20 lat,przyczyna nie znana,chyba dziedziczne tylko mnie glowa prawie nie boli.U Ciebie to moze tez nic powaznego nie bedzie,miejmy nadzieje.
Heretyczka, efcia, Luna76, anna maria, malgos741, BISCA, Mega, macduska, kkisia, moremi, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:najpierw dokładne badania u neurologa, krew i itp. mocz. Dziś w szpitalu zbadał mnie okulista, neurolog, laryngolog i internista. Żaden nie znalazł przyczyny. Podali mi lek na zbicie ciśnienia, kroplówkę z ketonalem, jakąś jeszcze jedną kroplówkę i zbili ciśnienie, ale ból głowy nadal jest - z reszta towarzyszy mi niezmiennie 2 miesiące - non-stop.
Oby szybko znalezli niegrozna przyczyne i rownie szybko zadzialali, by bol zniknal.
Luna76 lubi tę wiadomość
Zofia8
-
Simba wrote:Bierz co daja.
stara.krycha lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
W grudniu leżałam na neurologii z dziewczyną, młodziutką, która byłam tam juz tydzień, z bólem głowy właśnie. Tez jej dawali przeciwbólowe i robili wszystkie badania, jakie się dało. Wychodziłyśmy tego samego dnia - nie znaleźli u niej przyczyny. Ale ona sama podejrzewała, że to może zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa (w IT pracowała). Normalnie chodziła na basen, ale miała grypę, przestała pływać, zaczęła ją boleć głowa i trwało to tyle, że wylądowąła w szpitalu. Wszystkie badania były u niej ok.
U mnie dawno temu podejrzewali guza, a to z powodu migren. Tez mnie całymi miesiącami głowa bolała, bo jak nie migrena, to ból z odbicia, przechodził w napięciowy, przy okazji pogoda dokładała, potem polekowy i tak w kółko. Stres, hormony to bardzo częste przyczyny uporczywych bóli głowy.
Porób wszystkie badania i daj znać, co u Ciebie. Prześwietlenie kręgosłupa też
anna maria, malgos741, Arwena, Simba, BISCA, Luna76, kkisia, moremi, caffe, ComeToMeBaby, gosia7122 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013