35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:Wojtek, cukier im dajesz a on, wiadomo , krzepi
tak czy inaczej, chuj nie matka
A za Twoja namowa Maxowi daje Hipp - pyszne mleko.
Jemu chyba tez smakujeMega, Aasiula, Heretyczka, caffe, moremi, Elfik, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Simba weź, iel razy można się w dwóch chłopach na raz zakochiwać? Wspaniałe dzieciaki
Tylko w trzech.
Niestety nie mam aktualnie jak pic, bo ten pelnoletni spi
A ja tych malych tak uwilebiam, ze czasem w nocy wstaje zeby tylko na nich popatrzec, bo moje dzielniachy juz sie prawie w nocy nie budzaAasiula, caffe, Sabina, BISCA, Dziobak, efcia, malgos741, anna maria, moremi, Mega, Elfik, kkisia, Magdala, Bozia3, stara.krycha, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Aaaa no dzieki dziewczyny, przekaze zozolom.
Siedze i ze smutku zdjecia ogladam
Ze tez trzeba kurwa pracowac! FOCH
mnie w job center sie pytali czy chce zostac z małym w domu do 3rż...dopłacą do tegoSimba, moremi, efcia, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a musisz?
mnie w job center sie pytali czy chce zostac z małym w domu do 3rż...dopłacą do tegoA ja najbardziej kocham swiety spokoj i jak kazdy zajmuje sie swoja robota...
Sabina, caffe, BISCA, Dziobak, malgos741, macduska, moremi, Heretyczka, efcia, Zofia8, anna maria, Mega, ania.g, Elfik, kkisia, Bozia3, stara.krycha, paszczakin, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Simba, chlopaki przprzystojne
Tez bym schrupala (w rosole na przyklad hyhyhy)caffe, BISCA, malgos741, Simba, macduska, moremi, efcia, kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Simba
mój ulubiony motyw na spiochach,Jip en Janneke,też będę takie kupować
chłopaki wyrosły i jakie podobne do siebie
Strasznie podobni. Mowie Ci, wciaz sie myle. I ciagle mi sie wydaje ze Leon byl juz karmiony, wiec ciagle karmie Maxa i wyglada jak wygladaMagda*, BISCA, Sabina, moremi, Heretyczka, Krakonka, Dziobak, peppapig, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość