35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No w zasadzie sam cukier.Heretyczka wrote:Wojtek, cukier im dajesz a on, wiadomo , krzepi

tak czy inaczej, chuj nie matka
A za Twoja namowa Maxowi daje Hipp - pyszne mleko.
Jemu chyba tez smakuje
Mega, Aasiula, nick nieaktualny, caffe, moremi, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja codziennieSabina wrote:Simba weź, iel razy można się w dwóch chłopach na raz zakochiwać? Wspaniałe dzieciaki

Tylko w trzech.
Niestety nie mam aktualnie jak pic, bo ten pelnoletni spi
A ja tych malych tak uwilebiam, ze czasem w nocy wstaje zeby tylko na nich popatrzec, bo moje dzielniachy juz sie prawie w nocy nie budza
Aasiula, caffe, nick nieaktualny, BISCA, Dziobak, efcia, malgos741, anna maria, moremi, Mega, Elfik, nick nieaktualny, Magdala, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya musisz?Simba wrote:Aaaa no dzieki dziewczyny, przekaze zozolom.
Siedze i ze smutku zdjecia ogladam
Ze tez trzeba kurwa pracowac! FOCH
mnie w job center sie pytali czy chce zostac z małym w domu do 3rż...dopłacą do tego
Simba, moremi, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Moj M od trzech lat nie ma pracy. Moi szefowie poszli mi na reke i on mogl mnie zastepowac w czasie macierzynskiego (czyt. ja tez pracowalam tylko z domu). Nie chce im robic takiego numeru, a po drugie oboje niepracujacych rodzicow to troche kwas. A ja mam niezle platna robote i sporo wolnosci. Nikt mi na rece nie patrzy. Tylko podwladnych mam fatalnych, ale mam zielone swiatlo zeby glownego ciula wypieprzyc. Dlatego mam stres, bo w poniedzialek musze zaczac dzien od nieprzyjemnego zebraniaHeretyczka wrote:a musisz?
mnie w job center sie pytali czy chce zostac z małym w domu do 3rż...dopłacą do tego
A ja najbardziej kocham swiety spokoj i jak kazdy zajmuje sie swoja robota...
nick nieaktualny, caffe, BISCA, Dziobak, malgos741, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, efcia, Zofia8, anna maria, Mega, ania.g, Elfik, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, paszczakin, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie chrupaj tylko patrzaj, być może tam rośnie zięć? Kto wie?BISCA wrote:Simba, chlopaki przprzystojne

Tez bym schrupala (w rosole na przyklad hyhyhy)
caffe, BISCA, malgos741, Simba, nick nieaktualny, moremi, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
No Hema jest superMagda* wrote:Simba

mój ulubiony motyw na spiochach,Jip en Janneke,też będę takie kupować
chłopaki wyrosły i jakie podobne do siebie

Strasznie podobni. Mowie Ci, wciaz sie myle. I ciagle mi sie wydaje ze Leon byl juz karmiony, wiec ciagle karmie Maxa i wyglada jak wyglada
nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Krakonka, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość