X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Plaga jakaś z tym odchodzeniem :(

Co to? Formuła się wyczerpała?

Ja tam zostaję ;)

Sabina, caffe, macduska, Krakonka, BISCA, kkisia, efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chuj nie matka, wyjadłam dziecku kolację.
    Mój Młody siedział i grzebał w talerzu dosyć długo, jak zwykle zresztą.
    Siedzial i siedział...a ja ze stolu juz sprzatałam i z oszczędnosci zjadłam ostatnie 1,5 parówki, bo jutro byłaby juz niedobra.
    I wyobraźcie sobie, ze mój Niejadek zapytał CZY SĄ JESZCZE?
    Pierwszy raz chciał dokładkę!

A tu dupa... Matka zjadła. :-\

0dash2.gif

caffe, Sabina, gretka, malgos741, Krakonka, Simba, Heretyczka, BISCA, kkisia, efcia, moremi, Elfik, Mega, anna maria, Zofia8, Dziobak, kapturnica, Arwena, gosia7122, peppapig, Magdala, stara.krycha, SolarPolar, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Też czytałam. Trudno. Na razie mam takie zalecenie i biorę.
    Nie no moze to sciema jakas - przeciez lekarze sami zalecaja. W dodatku ten lek ma sto lat.

Sabina, moremi lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    jak ja cię lowam kobito..
    tylko nie ćwicz tyle, alibi mi psujesz na "po ciąży"...;)
    Co Ty ja Cie bede pasem zaganiac do cwiczen ;)

Elfik lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gretka - miałam się odnieść do laparo - bo pytałaś rano. Jeśli robisz na Kopernika lub w ogóle w Kraku - to ode mnie chcieli dużo badań, ale ostatecznie okazało się, że szpital na bieżąco ma obowiązek zrobić wszystkie....Oczywiście oprócz czystości - musiałam to mieć zrobione wcześniej, bo na wynik się czeka 2 tygodnie - więc nie wiem jakim cudem Cię przyjmą bez tego badania?
    Mnie przyjęli wieczorem - pobrali krew do badań i dostałam lewatywę. Rano zabieg, dwie godziny po obudzeniu po narkozie - kazali mi wstać i chodzić i zostałam w szpitalu do następnego dnia. Rano wyszłam tyle. Miałam kilka podpasek swoich bo trochę plamiłam. Dwie pidżamy i szlafrok. Jedzenia nie brałam, bo po wieczornej lewatywie juz nic nie jadłam do zabiegu (następny dzień około 12.00)

Simba, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Siedzial i siedział...a ja ze stolu juz sprzatałam i z oszczędnosci zjadłam ostatnie 1,5 parówki, bo jutro byłaby juz niedobra.

0dash2.gif

Bardzo dobrze. Zrób tak jeszcze kilka razy, to w końcu jak usiądzie do posiłku, będzie się ścigał, zebyś mu z talerza nie zawinęła :) Koniec z niejadkowaniem :P

Simba, macduska, Sabina, BISCA, kkisia, efcia, moremi, Elfik, caffe, gretka, Zofia8, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

0dash2.gif
    To jest wlasnie moje postanowienie - zeby nie dojadac po nich.
    Ale Maxa mleko juz teraz jest takie pyszne na sucho, ze mu lyzka wyzeram. Boje sie pomyslec co bedzie jak dojda kaszki :-/

macduska, Sabina, Aasiula, efcia, malgos741, moremi, Elfik, Mega, caffe, anna maria, Bozia3, stara.krycha, Reni, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna nie histerikuj
    mój brat ma nadcisnienie i bóle głowy bardzo częste a guza brak
    bedzie dobrze :)

Sabina, Aasiula, efcia, moremi, kkisia, Mega, caffe, Zofia8, anna maria, Luna76, Arwena, gosia7122, Bozia3, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Cześć dziewczyny

wizyta w Gyncentrum - badania za 2 tys. i wtedy zobaczą co da się zrobić :-/ - czyli standard, nic nie wiadomo...

Ale wyszedł grubszy problem, wczoraj źle się poczułam i moje obawy potwierdziły się - mam nadciśnienie tętnicze. Lekarze szukają powodu, czeka mnie sporo badań, bo pomimo obniżenia ciśnienia lekami, ból głowy nadal mi się utrzymuje. Muszę zrobić rezonans magnetyczny głowy, bo to może być guz :-(
    Koniec ze staraniami:-(
    Będę tu zaglądać dziewczyny. Trzymam za Was kciuki - za te starające się i za te oczekujące dziecka. Trzymajcie się.
    Ale nadciśnienie tętnicze nie musi oznaczać guza .podstawowe badania i będzie git .nadnercza sprawdź . A głowa po skoku ciśnienia ma prawo bolec .

Elfik, macduska, moremi, malgos741, kkisia, Sabina, caffe, Zofia8, Luna76, Arwena, kapturnica, gosia7122, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, poczekaj na prawdziwa diagnoze. Zrdowka

efcia, Aasiula, kkisia, Sabina, Zofia8, caffe, anna maria, Luna76, Arwena, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    jutro ci wyślę clo priorytetem, chcesz?
    Kochana jestes :-* mam, ale nie chciałam bez wiedzy gina, ale chuj z tym....

malgos741, caffe, kapturnica lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To jest wlasnie moje postanowienie - zeby nie dojadac po nich.
    Ale Maxa mleko juz teraz jest takie pyszne na sucho, ze mu lyzka wyzeram. Boje sie pomyslec co bedzie jak dojda kaszki :-/

Ja wlasnie nigdy nie dojadam. Ewentualnie czekałam az skończa jeśc i zywilam się resztkami. ;-)

Ten jeden jedyny raz mnie skusiło, i mam za swoje...:-\

Żartuję sobie trochę oczywiscie ale fakt faktem, że mi ta parówka w gardle stanęła.

Simba, Elfik, Aasiula, kkisia, Mega, gretka, kapturnica, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paczta jak urosli O.o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 22:32

Aasiula, macduska, moremi, Mega, kkisia, Sabina, gretka, caffe, anna maria, BISCA, malgos741, Dziobak, efcia, Luna76, Krakonka, kapturnica, gosia7122, peppapig lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Cześć dziewczyny

wizyta w Gyncentrum - badania za 2 tys. i wtedy zobaczą co da się zrobić :-/ - czyli standard, nic nie wiadomo...

Ale wyszedł grubszy problem, wczoraj źle się poczułam i moje obawy potwierdziły się - mam nadciśnienie tętnicze. Lekarze szukają powodu, czeka mnie sporo badań, bo pomimo obniżenia ciśnienia lekami, ból głowy nadal mi się utrzymuje. Muszę zrobić rezonans magnetyczny głowy, bo to może być guz :-(
    Będę tu zaglądać dziewczyny. Trzymam za Was kciuki - za te starające się i za te oczekujące dziecka. Trzymajcie się.
    Nieeeeee... A przypadkiem ostatnio nie jesteś w ciągłym stresie? Bo wiesz... Ja niestety tak miałam. Poczekaj spokojnie na diagnozę. Sama sobie jej nie wystawiaj.

Aasiula, Heretyczka, Zofia8, kkisia, Sabina, malgos741, Luna76, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Cześć dziewczyny

Luna, mam nadzieje, ze to nic powaznego i ze szybciutko wrocisz do staran. A kiedy masz rezonans?

efcia lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba flircik.gif

Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, Simba, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech Simba no boscy są no <3

Mega, Sabina, Simba, efcia lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Paczta jak urosli O.o :)
    Zjadłabym ;-)

kkisia, Simba, Zofia8, BISCA, efcia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba <3 piekne chłopaki :)

Aasiula, Simba, anna maria, efcia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    gretka - miałam się odnieść do laparo - bo pytałaś rano. Jeśli robisz na Kopernika lub w ogóle w Kraku - to ode mnie chcieli dużo badań, ale ostatecznie okazało się, że szpital na bieżąco ma obowiązek zrobić wszystkie....Oczywiście oprócz czystości - musiałam to mieć zrobione wcześniej, bo na wynik się czeka 2 tygodnie - więc nie wiem jakim cudem Cię przyjmą bez tego badania?
    Mnie przyjęli wieczorem - pobrali krew do badań i dostałam lewatywę. Rano zabieg, dwie godziny po obudzeniu po narkozie - kazali mi wstać i chodzić i zostałam w szpitalu do następnego dnia. Rano wyszłam tyle. Miałam kilka podpasek swoich bo trochę plamiłam. Dwie pidżamy i szlafrok. Jedzenia nie brałam, bo po wieczornej lewatywie juz nic nie jadłam do zabiegu (następny dzień około 12.00)
    ja w Radygierze, badania mam bo robilam do wczorajszej droznosci, na dzis zostaly "drobiazgi" ktore okazaly sie klopotliwe,ale sa...
    ja startuje o 7.00

caffe, moremi, malgos741, efcia, Krakonka, Bozia3, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

gretka
‹‹ 9296 9297 9298 9299 9300 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ