35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:nie musisz...
pierwsze lepsze wpisy TwoJe, dalej mi się nie chce kopać
1.:
"Wysłany: 18 września 2014, 09:55
Lubię (22) | Zgłoś
Halo
Widzę, że macie sezon "przyjęć", to może i mnie przyjmiecie?
Juz się kufa czuję jak zboczeniec, podgladam was, hihram się do kompa, a nie ujawniam..."
2.:
Wysłany: 18 września 2014, 10:27
Lubię (10) | Zgłoś
kapturnica napisała:
Bozia ona to robi lagodniej niz ksiondz A
Blagam, nie pisz, ze robie to łagodniej niż ksiondz, bo mnie juz za superpedofila wezmą...
3.:
Wysłany: 19 września 2014, 23:11
Lubię (10) | Zgłoś
Było o piwie , bzykaniu, cyckach i dupie..
Może to kufa jest męskie forum?
Nick Ewa,, parka, iwcia, a tam przed kompani piwozlopy w kalesonach z Wacławem na wierzchu...jak ci pedofile, mam 13 lat i na imię agatka..
a jednak ci się chciało, jestem wzruszona..
nie wiem, czy to nie oderwało cię za bardzo od pisania "vademecum wiedzy wszelakiej o wszystkim i wszystkich"?
jakby co, pokryję stratę dniówki...
)))))))))
Sabina, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:No i postraszyła....
Mega, Sabina, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Simba wrote:Wiem co mialam napisac. O no-spie. Czytalam ze nadmierne branie nospy w ciazy moze obnizac napiecie miesniowe u noworodkow. Ja cala ciaze bralam buscopan. Pomagal.
Simba, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Dorbie jej to regularny wpierdol sie należy
Wiesz mieszkamy w Trojwsi hyhyhy razem lepiej i szybciej jej wpierd....
Ambo nie ty nie możesz ja to zrobie
to dziewczyny, robimy ustawkę!
mnie kiedyś sąsiadka pielęgniarka z odległości 10 m, czyli spod swojej klatki informowała, że mam przyjść powtórzyć wynik WR...
wrrrr
to i za to się wyżyję!Sabina, Simba, Aasiula, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja chcę jeszcze dwa cykle bez clo. A potem sama poproszę ginkę i zobaczę, co powie. W ostateczności wezmę na własną rękę. O endo się nie martwię, u mnie super, natomiast mam wątpliwości, co do takiego popędzania jajników, które przecież w sumie już tuż przed emetyturą są.
efcia lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnySimba wrote:Wiem co mialam napisac. O no-spie. Czytalam ze nadmierne branie nospy w ciazy moze obnizac napiecie miesniowe u noworodkow. Ja cala ciaze bralam buscopan. Pomagal.
Co pic? Bo u nas tez dlugi weekend w dodatku moj ostatni przed powrotem do pracy
Mam whisky, czerwone, biale, krupnik, szampan.
Ja piję warkę porzeczkowo - limonkową. Dooobra jest. Ciekawe czy do łóżka dojdę sama czy mnie będzie trzeba prowadzić?caffe, malgos741, Elfik, Simba, BISCA, moremi, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Kurwa i znowu pod górkę, ja pierdole! Dzwonię do przychodni zeby sie umówić do mojego gina na piątek i dowiedziałam sie ze z 3 dni w tygodniu, w jakie przyjmował zrobił mu sie jeden....w czwartek....na jutro jest komplet, idę za tydzień, właściwie nie wiem po co
bo to bedzie 9 dc wiec stymulację chuj strzelił
jutro ci wyślę clo priorytetem, chcesz?malgos741, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nic nie piję. Sama z dzieciem jestem. Dzieć śpi, dziadkowie też. Byłam z mamą u lekarza, ma zapalenie oskrzeli. Szybciutko jej to poleciało, wczoraj gorzej się poczuła i na rano była gotowa. Ale teraz już będzie coraz lepiej
Dla dziadka też, ścieżkę do pokoju mamy wydreptał
Heretyczka, Aasiula, moremi, Mega, efcia, kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
wizyta w Gyncentrum - badania za 2 tys. i wtedy zobaczą co da się zrobić- czyli standard, nic nie wiadomo...
Ale wyszedł grubszy problem, wczoraj źle się poczułam i moje obawy potwierdziły się - mam nadciśnienie tętnicze. Lekarze szukają powodu, czeka mnie sporo badań, bo pomimo obniżenia ciśnienia lekami, ból głowy nadal mi się utrzymuje. Muszę zrobić rezonans magnetyczny głowy, bo to może być guz
Koniec ze staraniami:-(
Będę tu zaglądać dziewczyny. Trzymam za Was kciuki - za te starające się i za te oczekujące dziecka. Trzymajcie się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 21:32
Simba, Zofia8, efcia, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna nie zakladaj czarnych scenariuszy ,nadcisnienie nie oznacza guza ,najpierw badanie a potem ewen.nerwy .Zdrowia Ci zycze
Sabina, caffe, gretka, Luna76, Krakonka, malgos741, Elfik, macduska, kkisia, efcia, moremi, Zofia8, kapturnica, gosia7122, Magdala, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Luna, niech najpierw sprawdzą, nie mów jeszcze ostatniego słowa. Moze to podejrzenie się nie sprawdzi, w końcu wiele ludzi cierpi na nadciśnienie.
Trzymaj sie.Sabina, Luna76, Krakonka, Elfik, macduska, anna maria, kkisia, efcia, moremi, gosia7122, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:a jednak ci się chciało, jestem wzruszona..
nie wiem, czy to nie oderwało cię za bardzo od pisania "vademecum wiedzy wszelakiej o wszystkim i wszystkich"?
jakby co, pokryję stratę dniówki...
)))))))))
przecież pisałam o konsultacji z Bursztą...
stara.krycha lubi tę wiadomość