35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
gretka wrote:
Krakonka pieszo nie ma dzisaj ze mna szans, jak nic machnelam 10kilosow
Żartujesz? Ja mam 3,5 km do miastowego przystankuA chodzę pieszo zamiast jedździć. Dzisiaj zrobiłam podwójnie, najpierw urzędy, powrót do domu, potem po Małgosię, dłuuuugi spacer, wizyta u mamy i wróciłam pół godziny temu. Skonana (nogi mnie bolą), więc liczę, że zasnę. Małgosia już zdązyła paść
Tylko w pierwszym etapie dzisiejszego dnia zrobiłam 13 kmPopołudniu to nie wiem - do żłobka mam te 3,5, razy dwa, a pomiędzy spacery.
Zmęczona jestem, ale śpiąca nie bardzo. Liczę na rozwój sytuacji
Ale i tak doceniam Twoje 10kmmoremi, Zofia8, efcia, SolarPolar, caffe, macduska, gretka, kkisia, Simba, Sabina, Magdala, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Jak nie górna jedynka to się nie liczy
Mnie kiedyś podczas chwil namiętności mąż tak gwałtownie pocałował, że przywalil zębami w moje zęby. Niestety górna jedynka się wykruszyła. Dentystka mi to uzupełniła, ale przed ślubem dentysta jeszcze raz uzupełniał. Teraz po owulacji znowu trzeba było poprawić i lekarz powiedział, że to ostatni raz. No i... kurwa miesiąc temu od spodu mi się tak jakby wypłukało. Czuję ubytek, w lusterku widać przejaśnienie. Na razie jeszcze ząb cały, ale jak mi całkiem poleci to jak mam niby licowke zrobić?
Tez nie wiem co mi zrobią, bo ja mam dodatkowo aparat na zębach no i wyprostowałam zęba, który potem wylądował w koszu... chuj by to strzelił
Małego wypisałam z klubu szczerbatych, a teraz sama się tam powinnam zapisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:52
efcia, moremi, Dziobak, macduska, gretka, kkisia, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Jak masz owulki ok 14-15 dnia to bierz clo od 3 do 7dnia cyklu, jak 17-18 to od 5 dnia przez 5 dni
A jak się na 17-18, ale cykle są 28 to co? Potem mało czasu na zagnieżdżenie, nie? Ja pytam pod kątem siebie. Przy 28 to chyba od 3 dc?
Bo tak sobie myślę (oczywiście w piątek zapytam ginki) czy nie dałoby się w ten sposób wydłużyć nieco 2 fazy?
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Postanowilam, ze zaczne chodzic na joge. Pierwszy krok zrobiony. Czlonkostwo w klubie wykupione. Co prawda juz dawno, ale chyba moge policzyc jako pierwszy krok
moremi, Dziobak, Krakonka, ania.g, dorbie, macduska, malgos741, kkisia, Simba, Sabina, efcia, BISCA, Arwena, Magdala, stara.krycha, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
I wiecie co? Chyba te spacery rzeczywiście dobrze robią. Już nie mam takiej cholernej gonitwy myśli, nerki się uspokoiły, żołądek jakby odtajał
Dobrze, że poszłam do tego magika
Jutro znów jeden urząd, a potem coś wymyślęZofia8, efcia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnymoremi wrote:Może i tak lepiej. Na mnie działało koszmarnie. Lącznie z jakimś liszajem na ramionach, zaczerwieniem skóry i zawrotami głowy.
Jednak po letrozolu nie miałam zadnych sensacji.
o czym to może swiadczyć? ;( -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:A jak się na 17-18, ale cykle są 28 to co? Potem mało czasu na zagnieżdżenie, nie? Ja pytam pod kątem siebie. Przy 28 to chyba od 3 dc?
Bo tak sobie myślę (oczywiście w piątek zapytam ginki) czy nie dałoby się w ten sposób wydłużyć nieco 2 fazy?gretka, Magdala, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Postanowilam, ze zaczne chodzic na joge. Pierwszy krok zrobiony. Czlonkostwo w klubie wykupione. Co prawda juz dawno, ale chyba moge policzyc jako pierwszy krok
SuperJa też myślę o jodze (od wielu lat), ale na myśleniu się kończy. Jakoś nie mogę się przekonać, choć uważam, że dla mnie byłaby joga zbawienna.
Ale może mnie zdopingujesz
dorbie, Elfik lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Żartujesz? Ja mam 3,5 km do miastowego przystanku
A chodzę pieszo zamiast jedździć. Dzisiaj zrobiłam podwójnie, najpierw urzędy, powrót do domu, potem po Małgosię, dłuuuugi spacer, wizyta u mamy i wróciłam pół godziny temu. Skonana (nogi mnie bolą), więc liczę, że zasnę. Małgosia już zdązyła paść
Tylko w pierwszym etapie dzisiejszego dnia zrobiłam 13 kmPopołudniu to nie wiem - do żłobka mam te 3,5, razy dwa, a pomiędzy spacery.
Zmęczona jestem, ale śpiąca nie bardzo. Liczę na rozwój sytuacji
Ale i tak doceniam Twoje 10km
ja z przyjemnoscia poloze sie w pt bo jutro nie lzej niestety, a kregoslup zaczyna mi szwankowac, ehhhKrakonka, macduska lubią tę wiadomość
gretka -
dorbie wrote:II fazy nie wydluzysz tak, lutka lub duphaston
No ale przy 28 to powinnam od 3 nie?
A ten duphaston to wtedy jak? Nie kończyć po 10 dniach?
Bo brałam na cysty i wtedy od 15 dc (nie pękały) do 25 i za 2-3 dostawałam @. W poprzednim owu "zrobiłam" 17dc, stąd obawy, że za mało czasu w 2 f.
malgos741 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dorbie wrote:Bierz sama, nie trać cyklu
Jeszcze mam wkurwa...a bo 1 dzien cyklu, a bo córka od poniedziałku nosi kasę zeby za obiady w szkole zapłacić i zapomina, a bo znowu dzisiaj zgubiła butelkę na picie, jeszcze ta cholerna przychodnia - wszystko mi sie skumulowało.... No i chłop z genialnie podzielna uwaga przełączył mi tv na mecz a sam na laptopie w słuchawkach jakis film ogłada.... Wrrrrr....caffe, moremi, SolarPolar, macduska, paszczakin, Elfik, Aasiula, BISCA, Arwena, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
gretka wrote:no jak masz stala trase to niezly trening- ale z 2 strony jak daleko do przystanku to wyjscia nie ma , ale jak gesto to pokusa, ale wczoraj machnelam z dworca kolejowego na rakowicka- glowackiego i z powrotem dworzec- tyle ze po plaskim...normalnie ze wzniesienia pd-pl i odwrotnie
ja z przyjemnoscia poloze sie w pt bo jutro nie lzej niestety, a kregoslup zaczyna mi szwankowac, ehhh
Do wiejskiego przystanku mam 0,5 km, ale u mnie tylko w godzinach szczytu komunikacja jest co 20 min, poza to już raz na godzinę albo i mniej. Dlatego chodzę do pętli już mieście i to jest 3,5km. Lubię tę drogęGdybym miała pobocze, to bym Małogsię rano woziła na nogach, wózkiem, przeciez już ładna pogoda. Albo wózek musiałabym zmienić z lekkiej parasolki na terenowy i iść po wertepach
Pomyślę o tym
Na razie założenie jest takie, że wracam ze żłobka na nogach, a popołudniu idę do żłobka.
Mam zalecenie, zeby wieczorem chodzić, ale wieczorem jakoś tak nieprzyjemnie... Krzaki, mało światła. Zamiast spaść, jeszcze by mi stres posdkoczył ;P
caffe, gretka, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Mega wrote:Po 1, rano na czczo? Wiem, zadaje głupie pytania....
Jeszcze mam wkurwa...a bo 1 dzien cyklu, a bo córka od poniedziałku nosi kasę zeby za obiady w szkole zapłacić i zapomina, a bo znowu dzisiaj zgubiła butelkę na picie, jeszcze ta cholerna przychodnia - wszystko mi sie skumulowało.... No i chłop z genialnie podzielna uwaga przełączył mi tv na mecz a sam na laptopie w słuchawkach jakis film ogłada.... Wrrrrr....
bierz od 3dc wieczorem przez 5dnigosia7122, Mega, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:To jesteś Dziewczyną bez Zęba na Przedzie, jak z piosenki Kultu!
Z drugiej strony on chyba od lat Korwinowi klaszcze a to juz nie moj cyrk.moremi, macduska, Sabina, Elfik, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Super
Ja też myślę o jodze (od wielu lat), ale na myśleniu się kończy. Jakoś nie mogę się przekonać, choć uważam, że dla mnie byłaby joga zbawienna.
Ale może mnie zdopingujesz
Szkoda, ze nie mozemy chodzic razem...
Krakonka lubi tę wiadomość
Zofia8
-
moremi wrote:Może i tak lepiej. Na mnie działało koszmarnie. Lącznie z jakimś liszajem na ramionach, zaczerwieniem skóry i zawrotami głowy.
Jednak po letrozolu nie miałam zadnych sensacji. -
Zofia8 wrote:Szkoda, ze nie mozemy chodzic razem...
Uhm, nie wiem, jak Ty, ale ja bym Cię pewnie ciągle na ploty namiawiała, albo kawkę, albo ziółka i byśmy mało poćwiczyły
Ale może Ty jesteś konsekwentna i bym z Toba chodziła regularnie...
BISCA, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Wiem co mialam napisac. O no-spie. Czytalam ze nadmierne branie nospy w ciazy moze obnizac napiecie miesniowe u noworodkow. Ja cala ciaze bralam buscopan. Pomagal.
Co pic? Bo u nas tez dlugi weekend w dodatku moj ostatni przed powrotem do pracy
Mam whisky, czerwone, biale, krupnik, szampan.Mega, Dziobak, moremi, caffe, Sabina, paszczakin, Elfik, Bozia3, Aasiula, efcia, BISCA, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:bierz od 3dc wieczorem przez 5dni
na za tydzień w czwartek już sie zapisałam
malgos741 lubi tę wiadomość