35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:U mnie dzisiaj do zjedzena: na bazie zrodlanej wody z malinowym zapiekanym pomidorem z nutka dekadencji i zabielana milosnym natchnieniem - pomidorowka.
Ale z Ciebie poetka! W brzuchu mi teraz burczy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:03
SolarPolar, moremi, nick nieaktualny, gretka, malgos741, Mega, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A mnie dzisiaj ujebał (bo złamał to mało powiedziane)się ząb. Wkurwiona jestem na maksa bo chyba nic się już z tym zrobić nie będzie dało... Mam dość dzisiejszego dnia.
To jesteś Dziewczyną bez Zęba na Przedzie, jak z piosenki Kultu!
caffe, SolarPolar, Dziobak, nick nieaktualny, Mega, Simba, Elfik, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
kapturnica, Mega, Bozia3, megan8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie, to mój zab, nie mam implantów i pewnie mieć nie będę, bo mój organizm nie toleruje ciał obcych...
Nigdzie?
moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, malgos741, Mega, Simba, Bozia3, Elfik, megan8, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
mozna powiedziec ze scigalam sie z czasem,potrzebowala ekgi rtg na juz a to nie zawsze jest proste....macduska wrote:A co się działo? W wyścigach startowałaś?

Panie w osrodki rozkojarzone udzielaja blednych info i jeszce pretensje ze zwracam uwage ale hit byl w enelu- szukalam rtg- telefonicznie pani chce mnie rejestrowac a ja w pierwszej kolejnosci chce wiedziec jaki czas odbioru fotki, nie pani musi wg formularza, wiec blabla imie nazwisko pesel skierowanie i tu zonk- na skierowaniu nie ma w jakim celu fotka- ja mowie mam skierowanie do szpitala-pani pyta ale na tej samej kartce - ja nie- wobec tego pani mowi ze w zaistnialej sytuacji nie moze mnie wprowadzic do systemu- to ja powiedzialam ze bez sensu i chromole .....
ale koniec koncow jutro odbieram fotke bez opisu i o 13 konsultacja z anestezjologiem
Krakonka pieszo nie ma dzisaj ze mna szans, jak nic machnelam 10kilosow
nick nieaktualny, efcia, moremi, nick nieaktualny, ania.g, malgos741, caffe, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnymoremi wrote:
Weź ludzi nie strasz! O raanyyy!
moremi, nick nieaktualny, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak brązowe to utleniająca się krew. Jak będzie czerwona to od razu do szpitala. Ja mam już przygotowany plecak na takie zdarzenia. Dokumenty też. Chodzi o to, żeby być przygotowanym na ewentualność pęknięcia. Chociaż wierzę, że jednak do tego nie dojdzie.
Nospa i dupek to podstawa.
narazie same brązowe plamienia, bóli nie mam wiec nospy nie biore, tylko dupka
no i te plamienia raz sa raz ich nie ma tak falami -
Jak nie górna jedynka to się nie liczycaffe wrote:A mnie dzisiaj ujebał (bo złamał to mało powiedziane)się ząb. Wkurwiona jestem na maksa bo chyba nic się już z tym zrobić nie będzie dało... Mam dość dzisiejszego dnia.

Mnie kiedyś podczas chwil namiętności mąż tak gwałtownie pocałował, że przywalil zębami w moje zęby. Niestety górna jedynka się wykruszyła. Dentystka mi to uzupełniła, ale przed ślubem dentysta jeszcze raz uzupełniał. Teraz po owulacji znowu trzeba było poprawić i lekarz powiedział, że to ostatni raz. No i... kurwa miesiąc temu od spodu mi się tak jakby wypłukało. Czuję ubytek, w lusterku widać przejaśnienie. Na razie jeszcze ząb cały, ale jak mi całkiem poleci to jak mam niby licowke zrobić?
gretka, nick nieaktualny, caffe, Simba, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No właśnie Greta - załatwiłaś tą laparo? Wiadomo co, gdzie i kiedy?
laparo 7 rano w piatek, jutro spotkanie z usyypiaczem, badania rzutem na tasme zdazylam
moremi, nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Bozia3, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
Nospe bierze się profilaktycznie, żeby skurczy uniknąć.efcia wrote:narazie same brązowe plamienia, bóli nie mam wiec nospy nie biore, tylko dupka
no i te plamienia raz sa raz ich nie ma tak falami
efcia, nick nieaktualny, malgos741, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dusia, nie i nie. Wcześniejsze cytaty mi się bardziej podobały. A dzisiaj zmieniasz je częściej niż Krycha kapcie.
efcia, BISCA, Mega, Elfik, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny