35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySolarPolar wrote:U mnie dzisiaj do zjedzena: na bazie zrodlanej wody z malinowym zapiekanym pomidorem z nutka dekadencji i zabielana milosnym natchnieniem - pomidorowka.
Ale z Ciebie poetka! W brzuchu mi teraz burczy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:03
SolarPolar, moremi, kkisia, gretka, malgos741, Mega, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A mnie dzisiaj ujebał (bo złamał to mało powiedziane)się ząb. Wkurwiona jestem na maksa bo chyba nic się już z tym zrobić nie będzie dało... Mam dość dzisiejszego dnia.
To jesteś Dziewczyną bez Zęba na Przedzie, jak z piosenki Kultu!caffe, SolarPolar, Dziobak, kkisia, Mega, Simba, Elfik, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica, Mega, Bozia3, megan8, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnycaffe wrote:Nie, to mój zab, nie mam implantów i pewnie mieć nie będę, bo mój organizm nie toleruje ciał obcych...
Nigdzie?moremi, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, malgos741, Mega, Simba, Bozia3, Elfik, megan8, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:A co się działo? W wyścigach startowałaś?
Panie w osrodki rozkojarzone udzielaja blednych info i jeszce pretensje ze zwracam uwage ale hit byl w enelu- szukalam rtg- telefonicznie pani chce mnie rejestrowac a ja w pierwszej kolejnosci chce wiedziec jaki czas odbioru fotki, nie pani musi wg formularza, wiec blabla imie nazwisko pesel skierowanie i tu zonk- na skierowaniu nie ma w jakim celu fotka- ja mowie mam skierowanie do szpitala-pani pyta ale na tej samej kartce - ja nie- wobec tego pani mowi ze w zaistnialej sytuacji nie moze mnie wprowadzic do systemu- to ja powiedzialam ze bez sensu i chromole .....
ale koniec koncow jutro odbieram fotke bez opisu i o 13 konsultacja z anestezjologiem
Krakonka pieszo nie ma dzisaj ze mna szans, jak nic machnelam 10kilosowmacduska, efcia, moremi, kkisia, ania.g, malgos741, caffe, Sabina lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnymoremi wrote:
Weź ludzi nie strasz! O raanyyy!moremi, Heretyczka, Dziobak, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak brązowe to utleniająca się krew. Jak będzie czerwona to od razu do szpitala. Ja mam już przygotowany plecak na takie zdarzenia. Dokumenty też. Chodzi o to, żeby być przygotowanym na ewentualność pęknięcia. Chociaż wierzę, że jednak do tego nie dojdzie.
Nospa i dupek to podstawa.
narazie same brązowe plamienia, bóli nie mam wiec nospy nie biore, tylko dupka
no i te plamienia raz sa raz ich nie ma tak falami -
caffe wrote:A mnie dzisiaj ujebał (bo złamał to mało powiedziane)się ząb. Wkurwiona jestem na maksa bo chyba nic się już z tym zrobić nie będzie dało... Mam dość dzisiejszego dnia.
Mnie kiedyś podczas chwil namiętności mąż tak gwałtownie pocałował, że przywalil zębami w moje zęby. Niestety górna jedynka się wykruszyła. Dentystka mi to uzupełniła, ale przed ślubem dentysta jeszcze raz uzupełniał. Teraz po owulacji znowu trzeba było poprawić i lekarz powiedział, że to ostatni raz. No i... kurwa miesiąc temu od spodu mi się tak jakby wypłukało. Czuję ubytek, w lusterku widać przejaśnienie. Na razie jeszcze ząb cały, ale jak mi całkiem poleci to jak mam niby licowke zrobić?gretka, macduska, caffe, Simba, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:No właśnie Greta - załatwiłaś tą laparo? Wiadomo co, gdzie i kiedy?
laparo 7 rano w piatek, jutro spotkanie z usyypiaczem, badania rzutem na tasme zdazylammoremi, macduska, efcia, kkisia, Heretyczka, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Bozia3, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
efcia wrote:narazie same brązowe plamienia, bóli nie mam wiec nospy nie biore, tylko dupka
no i te plamienia raz sa raz ich nie ma tak falamiefcia, dorbie, malgos741, Magdala, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dusia, nie i nie. Wcześniejsze cytaty mi się bardziej podobały. A dzisiaj zmieniasz je częściej niż Krycha kapcie.
efcia, BISCA, Mega, Elfik, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny