X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:16

macduska, Dziobak, moremi, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, dorbie, Simba, paszczakin, Bozia3, Elfik, Aasiula, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    U mnie dzisiaj do zjedzena: na bazie zrodlanej wody z malinowym zapiekanym pomidorem z nutka dekadencji i zabielana milosnym natchnieniem - pomidorowka.

Ale z Ciebie poetka! W brzuchu mi teraz burczy! :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:03

SolarPolar, moremi, kkisia, gretka, malgos741, Mega, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ile mierzy i wazy? Dzizas, moje dziecko 3 miechy starsze i ma tyle samo... Kurczaka jakiegos mam czy co??
    Nie no, masz w normie. Mój był duży na starcie.

Dziobak lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

macduska, moremi, kkisia, gretka, Simba, paszczakin, Elfik, Aasiula, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A mnie dzisiaj ujebał (bo złamał to mało powiedziane)się ząb. Wkurwiona jestem na maksa bo chyba nic się już z tym zrobić nie będzie dało... Mam dość dzisiejszego dnia.

To jesteś Dziewczyną bez Zęba na Przedzie, jak z piosenki Kultu! :-D

caffe, SolarPolar, Dziobak, kkisia, Mega, Simba, Elfik, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boze, boże, bożenko O.o
    https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-0/11140255_947251941973947_134082054286252787_n.png?efg=eyJpIjoibCJ9&oh=9fc1d2f778b3cbca08bd926dc0cbab10&oe=55BEE178&__gda__=1439696222_fed576f8edff73c67d907dd48c537115

kapturnica, Mega, Bozia3, megan8, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To jesteś Dziewczyną bez Zęba na Przedzie, jak z piosenki Kultu! :-D
    Całe szczęście to "4", ale dzisiaj stwierdziłam, ze pierdolę zęby, nie chcę żadnego...

macduska, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [p

caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Buuuu , implant?
    Nie, to mój zab, nie mam implantów i pewnie mieć nie będę, bo mój organizm nie toleruje ciał obcych...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie, to mój zab, nie mam implantów i pewnie mieć nie będę, bo mój organizm nie toleruje ciał obcych...

Nigdzie? ;-)

moremi, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, malgos741, Mega, Simba, Bozia3, Elfik, megan8, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A co się działo? W wyścigach startowałaś? ;-)
    mozna powiedziec ze scigalam sie z czasem,potrzebowala ekgi rtg na juz a to nie zawsze jest proste....
    Panie w osrodki rozkojarzone udzielaja blednych info i jeszce pretensje ze zwracam uwage ale hit byl w enelu- szukalam rtg- telefonicznie pani chce mnie rejestrowac a ja w pierwszej kolejnosci chce wiedziec jaki czas odbioru fotki, nie pani musi wg formularza, wiec blabla imie nazwisko pesel skierowanie i tu zonk- na skierowaniu nie ma w jakim celu fotka- ja mowie mam skierowanie do szpitala-pani pyta ale na tej samej kartce - ja nie- wobec tego pani mowi ze w zaistnialej sytuacji nie moze mnie wprowadzic do systemu- to ja powiedzialam ze bez sensu i chromole .....
    ale koniec koncow jutro odbieram fotke bez opisu i o 13 konsultacja z anestezjologiem

Krakonka pieszo nie ma dzisaj ze mna szans, jak nic machnelam 10kilosow ;-)

macduska, efcia, moremi, kkisia, ania.g, malgos741, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Weź ludzi nie strasz! O raanyyy!

moremi, Heretyczka, Dziobak, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak brązowe to utleniająca się krew. Jak będzie czerwona to od razu do szpitala. Ja mam już przygotowany plecak na takie zdarzenia. Dokumenty też. Chodzi o to, żeby być przygotowanym na ewentualność pęknięcia. Chociaż wierzę, że jednak do tego nie dojdzie.
    Nospa i dupek to podstawa.

narazie same brązowe plamienia, bóli nie mam wiec nospy nie biore, tylko dupka
    no i te plamienia raz sa raz ich nie ma tak falami

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A mnie dzisiaj ujebał (bo złamał to mało powiedziane)się ząb. Wkurwiona jestem na maksa bo chyba nic się już z tym zrobić nie będzie dało... Mam dość dzisiejszego dnia.
    Jak nie górna jedynka to się nie liczy ;-)
    Mnie kiedyś podczas chwil namiętności mąż tak gwałtownie pocałował, że przywalil zębami w moje zęby. Niestety górna jedynka się wykruszyła. Dentystka mi to uzupełniła, ale przed ślubem dentysta jeszcze raz uzupełniał. Teraz po owulacji znowu trzeba było poprawić i lekarz powiedział, że to ostatni raz. No i... kurwa miesiąc temu od spodu mi się tak jakby wypłukało. Czuję ubytek, w lusterku widać przejaśnienie. Na razie jeszcze ząb cały, ale jak mi całkiem poleci to jak mam niby licowke zrobić?

gretka, macduska, caffe, Simba, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No właśnie Greta - załatwiłaś tą laparo? Wiadomo co, gdzie i kiedy?

laparo 7 rano w piatek, jutro spotkanie z usyypiaczem, badania rzutem na tasme zdazylam :-)

moremi, macduska, efcia, kkisia, Heretyczka, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Bozia3, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

gretka
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    narazie same brązowe plamienia, bóli nie mam wiec nospy nie biore, tylko dupka
    no i te plamienia raz sa raz ich nie ma tak falami
    Nospe bierze się profilaktycznie, żeby skurczy uniknąć.

efcia, dorbie, malgos741, Magdala, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Weszła, rzuciła przynętę i pooooszła! A ty martw się człowieku, czekaj, zaglądaj na forum co 5 minut... :-\

sorki ale trocheza duzo sie dzieje telefony, telefony...

moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dusia, nie i nie. Wcześniejsze cytaty mi się bardziej podobały. A dzisiaj zmieniasz je częściej niż Krycha kapcie.

efcia, BISCA, Mega, Elfik, stara.krycha lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dusia, nie i nie. Wcześniejsze cytaty mi się bardziej podobały. A dzisiaj zmieniasz je częściej niż Krycha kapcie.

A ten akurat idrealnie przedstawia mój stan.
    Zaraz czegos poszukam.

efcia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nospe bierze się profilaktycznie, żeby skurczy uniknąć.

nie wiedzialam ze profilaktycznie trzeba, ja wogole leków nie biore, tzn tylko w ostatecznej koniecznosci czyli np takiej jak teraz

Elfik lubi tę wiadomość

‹‹ 9292 9293 9294 9295 9296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ