X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 14:16

macduska, Dziobak, moremi, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, dorbie, Simba, paszczakin, Bozia3, Elfik, Aasiula, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    U mnie dzisiaj do zjedzena: na bazie zrodlanej wody z malinowym zapiekanym pomidorem z nutka dekadencji i zabielana milosnym natchnieniem - pomidorowka.

Ale z Ciebie poetka! W brzuchu mi teraz burczy! :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2015, 20:03

SolarPolar, moremi, kkisia, gretka, malgos741, Mega, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Ile mierzy i wazy? Dzizas, moje dziecko 3 miechy starsze i ma tyle samo... Kurczaka jakiegos mam czy co??
    Nie no, masz w normie. Mój był duży na starcie.

Dziobak lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    p

macduska, moremi, kkisia, gretka, Simba, paszczakin, Elfik, Aasiula, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A mnie dzisiaj ujebał (bo złamał to mało powiedziane)się ząb. Wkurwiona jestem na maksa bo chyba nic się już z tym zrobić nie będzie dało... Mam dość dzisiejszego dnia.

To jesteś Dziewczyną bez Zęba na Przedzie, jak z piosenki Kultu! :-D

caffe, SolarPolar, Dziobak, kkisia, Mega, Simba, Elfik, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boze, boże, bożenko O.o
    https://fbcdn-photos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-0/11140255_947251941973947_134082054286252787_n.png?efg=eyJpIjoibCJ9&oh=9fc1d2f778b3cbca08bd926dc0cbab10&oe=55BEE178&__gda__=1439696222_fed576f8edff73c67d907dd48c537115

kapturnica, Mega, Bozia3, megan8, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To jesteś Dziewczyną bez Zęba na Przedzie, jak z piosenki Kultu! :-D
    Całe szczęście to "4", ale dzisiaj stwierdziłam, ze pierdolę zęby, nie chcę żadnego...

macduska, Simba lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [p

caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Buuuu , implant?
    Nie, to mój zab, nie mam implantów i pewnie mieć nie będę, bo mój organizm nie toleruje ciał obcych...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nie, to mój zab, nie mam implantów i pewnie mieć nie będę, bo mój organizm nie toleruje ciał obcych...

Nigdzie? ;-)

moremi, Heretyczka, kkisia, ComeToMeBaby, BISCA, caffe, malgos741, Mega, Simba, Bozia3, Elfik, megan8, Magdala, Sabina lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A co się działo? W wyścigach startowałaś? ;-)
    mozna powiedziec ze scigalam sie z czasem,potrzebowala ekgi rtg na juz a to nie zawsze jest proste....
    Panie w osrodki rozkojarzone udzielaja blednych info i jeszce pretensje ze zwracam uwage ale hit byl w enelu- szukalam rtg- telefonicznie pani chce mnie rejestrowac a ja w pierwszej kolejnosci chce wiedziec jaki czas odbioru fotki, nie pani musi wg formularza, wiec blabla imie nazwisko pesel skierowanie i tu zonk- na skierowaniu nie ma w jakim celu fotka- ja mowie mam skierowanie do szpitala-pani pyta ale na tej samej kartce - ja nie- wobec tego pani mowi ze w zaistnialej sytuacji nie moze mnie wprowadzic do systemu- to ja powiedzialam ze bez sensu i chromole .....
    ale koniec koncow jutro odbieram fotke bez opisu i o 13 konsultacja z anestezjologiem

Krakonka pieszo nie ma dzisaj ze mna szans, jak nic machnelam 10kilosow ;-)

macduska, efcia, moremi, kkisia, ania.g, malgos741, caffe, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Weź ludzi nie strasz! O raanyyy!

moremi, Heretyczka, Dziobak, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jak brązowe to utleniająca się krew. Jak będzie czerwona to od razu do szpitala. Ja mam już przygotowany plecak na takie zdarzenia. Dokumenty też. Chodzi o to, żeby być przygotowanym na ewentualność pęknięcia. Chociaż wierzę, że jednak do tego nie dojdzie.
    Nospa i dupek to podstawa.

narazie same brązowe plamienia, bóli nie mam wiec nospy nie biore, tylko dupka
    no i te plamienia raz sa raz ich nie ma tak falami

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A mnie dzisiaj ujebał (bo złamał to mało powiedziane)się ząb. Wkurwiona jestem na maksa bo chyba nic się już z tym zrobić nie będzie dało... Mam dość dzisiejszego dnia.
    Jak nie górna jedynka to się nie liczy ;-)
    Mnie kiedyś podczas chwil namiętności mąż tak gwałtownie pocałował, że przywalil zębami w moje zęby. Niestety górna jedynka się wykruszyła. Dentystka mi to uzupełniła, ale przed ślubem dentysta jeszcze raz uzupełniał. Teraz po owulacji znowu trzeba było poprawić i lekarz powiedział, że to ostatni raz. No i... kurwa miesiąc temu od spodu mi się tak jakby wypłukało. Czuję ubytek, w lusterku widać przejaśnienie. Na razie jeszcze ząb cały, ale jak mi całkiem poleci to jak mam niby licowke zrobić?

gretka, macduska, caffe, Simba, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No właśnie Greta - załatwiłaś tą laparo? Wiadomo co, gdzie i kiedy?

laparo 7 rano w piatek, jutro spotkanie z usyypiaczem, badania rzutem na tasme zdazylam :-)

moremi, macduska, efcia, kkisia, Heretyczka, kapturnica, SolarPolar, malgos741, Bozia3, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość

gretka
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    narazie same brązowe plamienia, bóli nie mam wiec nospy nie biore, tylko dupka
    no i te plamienia raz sa raz ich nie ma tak falami
    Nospe bierze się profilaktycznie, żeby skurczy uniknąć.

efcia, dorbie, malgos741, Magdala, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • gretka Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Weszła, rzuciła przynętę i pooooszła! A ty martw się człowieku, czekaj, zaglądaj na forum co 5 minut... :-\

sorki ale trocheza duzo sie dzieje telefony, telefony...

moremi, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

gretka
  • moremi Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dusia, nie i nie. Wcześniejsze cytaty mi się bardziej podobały. A dzisiaj zmieniasz je częściej niż Krycha kapcie.

efcia, BISCA, Mega, Elfik, stara.krycha lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Dusia, nie i nie. Wcześniejsze cytaty mi się bardziej podobały. A dzisiaj zmieniasz je częściej niż Krycha kapcie.

A ten akurat idrealnie przedstawia mój stan.
    Zaraz czegos poszukam.

efcia, moremi, Elfik lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 13 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nospe bierze się profilaktycznie, żeby skurczy uniknąć.

nie wiedzialam ze profilaktycznie trzeba, ja wogole leków nie biore, tzn tylko w ostatecznej koniecznosci czyli np takiej jak teraz

Elfik lubi tę wiadomość

‹‹ 9292 9293 9294 9295 9296 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ